Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Мій коротенький аналіз гри.

2018-09-02 22:17 Мій коротенький аналіз гри. Шкода,що наші коменти не читають на динамівському сайті власне президент,тренери та гравці.Якби ...

Мій коротенький аналіз гри. Шкода,що наші коменти не читають на динамівському сайті власне президент,тренери та гравці.Якби читали-може б щось і змінювалося в грі команди...Але вони вважають,що тут нічого мудрого не почують,а шкода... Для чого тоді створювали цей сайт???Тому й приходиться вболівальникам писати одне і теж вже десь років з десять.

..

1) Гри вже давним давно немає! Те,що ми бачимо- не просто ГАНЬБА!!!,а ГАНЬБИЩЕ!!! 2) Вітаю ШД з черговим чемпіонством,яке їм подарувало само ДК. 3) Коли ДК почало програвати,мене дуже цікавило-побіжать чи не побіжать,чи покажуть швидкісну гру??? Не показали,бо не навчені швидко грати! Пішки та пішки. Каленим залізом потрібно випалювати оті передачі поперек поля з відкидкою воротареві,який не вміє грати ногами! 4) Штрафні удари навколо штраф.майданчика суперника НІХТО !!! з 1998р. так бити і не навчився.(що вони роблять на тренуваннях????) 5) Хацкевич розчарував! Якщо він випускає отой баласт клубу Супрягу,-то тим самим показує,що він,як і селекційна служба ДК,-не вартий бути в ДК. 6) Сьогодні навіть ура-патріоти і ті побачили,що десь 80% складу ДК не рівня навіть ЧУ. 7) Що мені найбільше сподобалося??? Це шалений свист небагаточисельних вболівальників,які також не можуть терпіти таку гру. Не дивно,що ДК грає практично на порожньому стадіоні... Скоро і їх не буде з такою "грою"... 8) Я також почав схилятися до думки,що Суркісам варто таки продавати клуб багатим інвесторам,бо вони не справляються з ним... 9) Ситуація в клубі ЖАХЛИВА!!! Потрібні зміни і чим швидше!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

02.09.2018, 22:17
bor1408kov
Автор:
(bor1408kov)
Статус:
Наставник (3245 комментариев)
Подписчиков:
7
Медали:
Выбор редакции × 1

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть