Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Львове ! Дякую тобі, за те що ти завжди зі мною ! (с)

2018-09-09 19:32 З перемогою, браття-українці ! Знов перемога у чарівному Львові ! У черговий раз Львів та "Арена-Львів" ...

З перемогою, браття-українці !

Знов перемога у чарівному Львові ! У черговий раз Львів та "Арена-Львів" довели, що тут Збірна лише перемагає ! Я такий щасливий, що готувий усіх обійняти та усім потиснути руку !!!

Статистика не бреше. В усіх офіційних матчах до сьогоднішнього дня, Збірна перемагала у Львові 8 разів.

А сьогодні лише покращила свою статистику. 9 !!! офіційних матчів з 9-ти, ми лише перемагаємо у Львові ! Як така усім статистика ?

І якже важко сьогодні було грати без глядачів. Таке відчуття, що був не офіційним матч, а тренування з підвищенною відповідальністю. Бо футбол без глядачів - це не футбол, а знущання.

Ну що, УЄФА, подобається вам такий футбол без глядачів ? Подобається порожній стадіон ? Хоча я не знімаю відповідальності з наших правоохороних органів, які не встежили за провокаторами.

Сьогодні словаки довели, і ми це усі розуміли, що вони набагато сильніші за чехів. Судячі з того, як проходив увесь матч, то словаки приїхали до Львова за нічією. І вони її майже здобули. Хоча напевно вони не знали, що Львов означає для Збірної, а що Збірна - для Львова !

Нашим футболістам було важко, бо не усі відновились після виснажливої гри з чехами. І словакам у цьому плані були легше, бо у середу вони грали з "командою-півзаводу". Та пробачять мене аматори з Данії ;)

Можливо декому здалося після першого тайму, що нічія 0:0 за такої гри - нормальний рахунок ? Особисто я вірив, і це неоднаразово писав в онлайні, що ми зможемо забити. Нехай кривий гол, але заб'ємо. Забили з пенальті, але це теж перемога. І нехай зараз на час критики замовкнуть.

Ось не розумію людей, які після двох перемог знов виявляють незадоволення ?! Рахунок на табло. Що вам усім ще треба ? Так, з Чехією зіграли красиво та якісно. Але сьогодні не вийшло так зіграти, бо суперник виявився набагато майстернішим.

Моментів у наших по ходу матчу було не дійсно то й багато. Але і у словаків їх було також небагато.

Словаки знали наші сильні сторони. Знали, що треба перекривати Ярмолу та Коно, як тільки ті отримували м'яча. Знали, що утрьох треба будо тримати Марлоса, щоб той не міг розвернутись. Яремчуку нічого абсолютно не дали зробити. Малиновський звісно старався, як міг, але цей словацький автобус було дуже важко зламати. Якби ж він забив той штрафний наприкінці першого тайму...

Дуже сподобався гра Сашка Караваєва. Постійно відкривався, робив забігання, намагався обігруватись з Ярмолою. З Ярмолою, у якого гра не йшла, будемо відверті. Розумію і Ярмолу, якому зараз психологічно важко. Іноді Андрій перетримував м'яч. Але незважаючі на це, Андрій взяв себе у руки та забив цей вирішальний м'яч. І ще Андрій виніс м'яч з воріт на 89-ій хвилині. Продуктивно виходить зіграв.

Коно, як завжди хотів обіграти усю команду словаків. Не завджи це вдавалось. Робив забігання, але біля нього відразу поставали два амбали ;)

Ярік та Бурда майже впорались із завданням. Ярік вдало роздавав діагоналі, але у захисті це просто жах. Ледь не привіз гол наприкінці матчу.

Матвієнко майже з'їв свого опонента. Спокійно та впевнено зіграв.

Вихід Зінченка та Циганкова, ми усі передбачали. Віктор просто розумничка. Через 2 хвилини після виходу, заробив пенальті.

За останні 10 хвилин матчу, я конкретно постарів :)

А що ті хвалені Німець та Гамшик ? А нічого.

Молодець, Андрій Миколайович ! Дві перемоги здобуті. Крити головного тренера нічим, і немає за що.

Все ж таки грати без глядачів, це тяжко психологічно.

І хочеться подякувати журналістам, які на протязі усього матчу підтримували нашу Збірну. Я усе чув ;) Ви - розкішні ! І горланили "Слава Україні !", і "Червону руту" затягували. І навіть Гімн наприкінці матчу заспівали. Приємно, що серед цих журналістів був і наш вже рідний Олександр. Тобто Шурік :) Дякую і йому за підтримку !

І мене ще й ще хочетося дякувати Львову за ту ауру, що там є. Навіть без глядачів, ми знов перемагаємо. Львів - це божевільний ! Львів - ти став моїм рідним вже !

Тепер по можливості усі, хто може, пакуємо валізи, купуємо квитки в онлайні і беремо курс до Харкова ! Збірну заслуговує, щоб у наступному матчі був аншлаг !

Ще раз усіх з перемогою ! І Слава Україні !

З повагою, Брюс !

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

09.09.2018, 19:32
BruceWillis
Автор:
(BruceWillis)
Статус:
Эксперт (51209 комментариев)
Подписчиков:
69
Медали:
Выбор редакции × 32

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть