Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Закарпаття - це Україна ! Але є нюанси...

2018-10-31 16:45 Ось не можу заспокоїтись стосовно двох епізодів перед матчем. Організатором звісно Respect, що запросили у гості ...

Ось не можу заспокоїтись стосовно двох епізодів перед матчем.

Організатором звісно Respect, що запросили у гості гурт "Тінь Сонця", який чудово виконав і Гімн УПА, і Гімн України. Це було від душі !

А ось були два епізоди, які не сподобались, і навіть засмутили.

Перший епізод взагалі шокував. Грає Гімн України,.

.. і лише один чувак на відео тримає руку на серці і співає Гімн України. Як це розуміти ? Це ж Західна Україна, яку я так дуже сильно люблю, ніж свій Луганськ. Там повинно бути 99,9% патріотів України. Але на жаль це не так, наскільки я розумію.

І другий епізод шокував не меньше. Лідер гурту "Тіні сонця" тричі прокричав "Слава Україні !", на що у відповідь отримав...... нічого не отримав. Місцеві просто промовчали. Я цього не розумію.

І мені тут правильно нагадали під часу онлайну, що у Закарпатті є місцеві, які мають по два паспорти, і є такими собі закарпатськими сепарами :( Це тривожна ситуація для країни. І це ситуація виникла не сьогодні.

Ох, боюсь щоб на Закарпатті не сполихнув дуже сильний вогонь сепаратизму, який провокує угорський уряд, який потім важко буде загасити. Досить нам вже одного Донбасу.

І ще разу кажу, що дуже люблю Західну Україну, яка для мене дуже близька по духу. І багато разів перед матчами Збірної у різних містах зустрічався з мешканцями Західної України, які справили на мене чудове враження :) І на цьому сайті також є приємні західно-українці, з якими чудово можна "побазікати" :)

І Закарпаття - це Україна ! Слава Україні !

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

31.10.2018, 16:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть