Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Три питання до Шевченка Выбор редакции

2018-11-12 22:23 Після вчорашнього виклику до збірної з резервного списку Шведа та Борячука можна зрозуміти, що хоче перевірити ... Три питання до Шевченка

Після вчорашнього виклику до збірної з резервного списку Шведа та Борячука можна зрозуміти, що хоче перевірити Шевченко в листопадових матчах. Чи здивує нас Андрій Миколайович? Чекати залишилось недовго.

Зміна поколінь продовжиться?

Виклик лише у резерв Сидорчука, продовження ігнорування Гармаша та відмова (чи таки просто перепочинок?) від Ракицького. Хочеться вірити, що тренерський штаб справді звертає увагу на регрес гравців і це буде не поодинокий випадок. Втрата форми стала помітною навіть на рівні УПЛ, і від колись надійного захисника тепер залишилось лише класне бачення поля та діагоналі. Щодо динамівських ветеранів, то вони помітно сповільнюють гру, що аж ніяк не підходить під ту гру, що намагається будувати Шевченко.

Для чого викликати туристів?

Після гри «Шахтар» - «Динамо» виклик в збірну отримали Болбат та Коваленко, в грі яких нічого особливого немає. Виходить лише гра у старті гірників дозволяє претендувати на збірну? Раніше такі виклики отримував Кривцов, що більше лікувався аніж грав, тепер черга інших українців. Від початку сезону обоє отримували чимало шансів, але навіть на рівні УПЛ виглядають непереконливо. Водночас свого шансу не дочекались Банада, Харатін та Гордієнко.

Чого очікувати від новачків?

Після травми Бутка та невиклику Ракицького та Марлоса, можна чекати на дебютантів одразу в матчі проти Словаччини. Цікаво побачити, як будуть діяти разом Бурда з Пластуном та чи не знітиться Миколенко серед нових партнерів. Шапаренко з Малиновським мають дозволити не затримуватись м’ячу в центрі поля. Циганков, Швед та Петряк – кожен з них має отримати достатньо часу, особливо згадуючи про відсутність через травму Ярмоленка. Хочеться вірити, що кожен з трійки скористається шансом та покаже гру не гіршу ніж в клубах. На перший погляд може здивувати виклик Борячука, але нестандартність та впевненість у власних силах може допомогти йому гарно себе проявити, тим більше, що з конкуренцією в атаці зараз негусто.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

12.11.2018, 22:23
auto-andrj-gomlko
Статус:
Читатель (5 комментариев)
Подписчиков:
2
Медали:
Выбор редакции × 7

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть