Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

"Проблема звісно ж не в Мораесі. Проблема в наперсточниках, які зараз керують ФФУ."

2019-03-20 12:24 "Проблема звісно ж не в Мораесі. Проблема в наперсточниках, які зараз керують ФФУ."

Константин Андриюк о Мораесе, сборной и ФФУ:

"Мораес - українець!

Проблема звісно ж не в Мораесі. Проблема в наперсточниках, які зараз керують ФФУ. Бо все дуже просто. У Павелка в цій грі лишається на руках один-єдиний джокер - збірна! Провалиться збірна у відборі до ЄВРО-2020 і його остаточно заплюють наші вболівальники-обивателі.

Бо крити більше немає чим: - оффшорні схеми - завод - 100500 скандалів з кубком ЛЧ і цивільною дружиною

Все це йому будуть постійно пригадувати в разі провалу збірної. Але все це може перекрити вихід збірної на ЄВРО-2020. Тому і стараються, використовуючи всі можливі ресурси. Адмін, футбольні, та будь-які.

Пригадайте історію з натуралізацією Марлоса? Того Марлоса, який трьох слів російською зліпити не може. Що вже там казати про українську. Але я відволікся. Чому йому таким поспіхом робили паспорт під вирішальні матчі проти Косово та Хорватії? Бо у збірній та ФФУ мали чітке завдання - вихід на ЧС-2018. Бо для Павелка це піар, а для його тренера-кума Шевченка - такий потрібний пункт у чисте тренерське резюме. І чхали вони на те, що ЧC-2018 буде у мордорі та думку вболівальників.

Тепер виникла проблема з форвардами. Та все просто, давайте швиденько натуралізуємо Мораєса. Бігом, бігом, нам на Португалію та Люскембург встигнути треба.

Всім вигідні такі от "натуралізації-українізації". Павелку Шевченку І навіть клубам та агентам цих гравців.

Гравець, у чиєму футбольному паспорті з’являється позначка - "гравець збірної" одразу стає дорожчим в рази. Його можна вигідно продати, та власне він вже НЕ Є легіонером в українському чемпіонаті. І байдуже, що цьому гравцю за кілька тижнів стукне 32 роки та збірній він допоможе від сили 1-2 роки. І байдуже, що такі от Марлоси та Мораєси ніколи себе не будуть ототожнювати з Україною. Завершать кар”єру, зароблять грошенят і спокійно та тихо звалять на історичну Батьківщину. Ви думаєте, вони обоє здали свою бразильські паспорти і відмовилися від бразильського громадянства? Впевнений, ви зараз смієтеся вголос. Кого це наразі цікавить. Головне - результат! Тут і зараз.

І найголовніше! У ФФУ та тренерському штабі знають - їм не буде ніякої вболівальницької критики. Ну попишуть в соцмережах кілька тисяч ображених. А потім десятки тисяч обивателів все одно прийдуть на трибуни.

Це нинішнє футбольне керівництво робить все, щоб за таку збірну не хотілося вболівати. А наш дурненький вболівальник робить все, щоб його дурили і надалі. Такий вже він - український футбольний менталітет." - написал К.Андриюк на своей странице в Facebook.

https://www.facebook.com/Andriyak?fref=nf&tn=%2Cdm-R-R&eid=ARAJCU9i4U-ZBfR5ekoMzKT0HHukDph5ilaki-iBWm3GEcoINR0eYx1_f5Q5rivaDQmHvuHodGj-1pi8

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

20.03.2019, 12:24
edvard
Автор:
(edvard)
Статус:
Наставник (1288 комментариев)
Подписчиков:
26
Медали:
Выбор редакции × 14
Топ-матчи
Чемпионат Испании Севилья Мальорка 2 : 1 Закончился
Чемпионат Англии Арсенал Челси - : - 23 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть