Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

«Динамо» Київ – «Олександрія» в порівнянні з «Лех» - «Заглембе» Выбор редакции

2019-05-05 12:58 Все пізнається в зрівнянні Вчора дивився матч «Динамо» Київ - «Олександрія», і не думав навіть порівнювати ... «Динамо» Київ – «Олександрія» в порівнянні з «Лех» - «Заглембе»

Все пізнається в зрівнянні

Вчора дивився матч «Динамо» Київ - «Олександрія», і не думав навіть порівнювати його з якимось іншим поєдинком зарубіжного чемпіонату. Адже настрій був гірше нікуди. Кияни, пропустивши першими, так і не змогли вирвати перемогу – 1:1, та фактично втратили всі шанси на українське «золото».

Але після фінального свистку переключився з 2+2 на закодовані супутникові канали, які починають працювати, коли тв-тюнер підключаєш до Інтернету. І тут же на очі потрапила гра польського чемпіонату, «Лех» - «Заглембе».

Отже, на матч в Києві, за статистикою, глядачів прийшло 14 671 (розраховано на 70 050), в Познані – 7 855 (розраховано на 43 262), тобто 21% проти 18%. І хоча перевага у відвідуваності на боці українців, але по галасу фанатів здавалося, що домашня арена в Познані переповнена. Так гучно підтримували свій «Лех» фанати, адже їх команда, в разі перемоги, могла обійти «Заглембе» в турнірній таблиці, піднявшись на п’яте місце. Господарі поля були близькими до вікторії. Першими забили на початку другого тайму. Але переваги не втримали, пропустивши на 85 хвилині м’яч з пенальті. В підсумку, «Заглембе» піднявся на четверте місце, маючи в своєму активі 51 бал, на два очки менше в «Леха», який залишився шостим. Хоча, до першої трійки обом командам далекувато – 12 і 14 пунктів відповідно.

По напрузі обидва матчі були схожі, як і негативним для господарів результатом. Бо і для «Динамо», и для «Леха» - 1:1, це не те, на що вони очікували. Так і по не високому посередньому якості гри також рівність. Багато боротьби та помилок при мінімумі небезпечних моментів. Про виконавську майстерність краще помовчу.

А ось польські коментатори виявилися вище класом. Хоча, бувало, не все розумів, коли вони переходили на скоромовку. Але вони весь час говорили, доносили до слуху глядачів потрібну інформації, на відміну від частої тиші колеги на 2+2. Який, часом, краще би мовчав, ніж видавав перли, типу – штрафний удар був пробитий так, як було задумано, коли м’яч пролетів набагато вище воріт та в сторону від них.

А взагалі, обидва матчі – нудотєнь. Перший дивився до кінця – до грала команда, за яку переживав всім серцем, а другий – бо дуже красиво вболівали за свою команду фанати. До речі, без всякої піротехніки, але з клубним прапорами та горлянками на всі легені. Та й просто було цікаво подивитись, як грає фінальна пулька в Польщі, адже там чемпіонат проходить по тій же формулі, що й УПЛ, тільки учасників 16, які по результатам двох кругів розділяються навпіл. Ну, а серед чотирьох клубів більше всіх сподобалась «Олександрія».

До речі, враховуючи той факт, що «Лехія», яка йде третьою в чемпіонаті, 2 травня виграла Кубок Польщі, то четверте місце дає путівку в кваліфікацію Ліги Європи. І цілком можливо, що хтось із пари «Лех» - «Заглембе» зіграє в другому по значимості клубному турнірі «старого світу» проти «Зорі», або ось «Маріуполя». Що саме вони будуть намагатися пробитися с основну сітку крізь сито кваліфікації – не сумніваюся. Як і в тому, що в груповому раунді буде грати «Олександрія». На таку честь хлопці Володимира Шарана заслужили. Що вони прекрасно довели вчора на НСК «Олімпійський.

А конкретно про чемпіонати, так і гадай, чи то український опустився до рівня польського, чи польский піднявся до рівня українського.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

05.05.2019, 12:58
05.05.2019, 12:58
322680 1 corvette
auto-koaal
Автор:
Статус:
Наставник (2285 комментариев)
Подписчиков:
13
Медали:
Выбор редакции × 82

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть