Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Регенти і посажені, і як вони керуватимуть

2019-05-05 17:20 Пропонується для ознайомлення публікація відомого блогера, котрий поділився інсайдом зустрічі майбутнього президента та його зеко/манди з ...

Пропонується для ознайомлення публікація відомого блогера, котрий поділився інсайдом зустрічі майбутнього президента та його зеко/манди з керівництвом Верховної Ради за зачиненими дверима 4 травня. Далі – мовою оригіналу:

«Как будет происходить управление страной в реальности, а не в сериале.

Весьма красноречивый пример произшел в ВР, который ясно показывает "самостоятельность" и "независимость" президента Зеленского даже в мелких вопросах.

На встрече с главами фракций в ВР по поводу даты инаугурации, после долгой дискуссии Зеленский был готов согласится на 28 мая или 1 июня. Но за мгновение до этого Богдан (смотрящий от Коломйского), сидящий рядом, вдруг дернулся, и заполошенно уткнул лицо Зеленского в экран своего смартфона. Прочитав текст на экране, Вовочка мгновенно уперся в 19 мая и начал грозится поставить голосовалку на свой сайт по этому поводу, чтобы давить на ВР.

Возникает вопрос, как вот "это" будет отстаивать позицию Украины в труднейших международных переговорах, в том числе с врагом, один на один? В переговорах которые могут идти по 10-12 часов или больше, как это было неоднократно в практике Пороха? А ведь это всего лишь дата инаугурации, а не что то более серьезное. Представьте, каким образом, и главное – кем!, будут приниматься стратегические решения по национальной безопасности или обороне?»

Красномовні фото в оригіналі: «В этих трех фотографиях, прекрасно всё: и внешний вид новоизбранного, и внешний вид Узеленского, и его отчаяние ("Куда я втяпался? Мама Римма, забери меня домой!"), и больше чем на половину пустая бутылка воды, о кое чем подсказывающая, и презрение спикера, да и его заместителей соответственно, и презрительные взгляды глав фракций ВР. Даже у Вилкула (насправді – у Бондаря) взгляд, как на полудурка» – так закінчив блогер власну думку.

Заради об’єктивності слід навести ще пост ще одної блогерши, яка також може володіти інсайдом; а саме: Соні Кошкіної, главреда видання «Лівий берег». Яка зазначила, що дискусія була спокійна, без скандалів. Сторона Зеленського таки запропонувала провести інавгурацію 19 травня. А найближче засідання парламенту з цього питання відбудеться 14 травня. І Кошкіна також підкреслює, що за такий термін складно буде підготуватися до інавгурації.

«Саме тому Андрій Парубій озвучив ідею про 28 або може навіть 1 (червня). Ідею почали обговорювати – категоричного спротиву Зе вона не викликала, Богдан йому свій телефон не показував», – продовжила Кошкіна, додавши, що одним з акцентів підготовки є організація візитів іноземних делегацій. За її словами, чим більше їх буде, чим вище представництво, тим краще. Так, існує велика ймовірність приїзду американських гостей дуже високого рівня (але не 19-го, як зазначає інший аполгет Зеленського Борислав Береза. Бо на цю дату зможуть приїхати до України лише окремі посадові особи з інших країн. Це пов'язано з тим, що візити високого рівня готуються набагато заздалегідь, а не за два тижні).

«Словом, сиділи, обговорювали, все начебто ок, як тут Олег Березюк, керівник фракції «Самопоміч» – ні з того, ні з сього (як це зазвичай з ним буває) ляпає: "ось, новообраний президент сказав дев'ятнадцятого, так давайте знову розглянемо цю дату"», – розповідає журналістка, підкреслюючи, що після цього знову почалося обговорення дати по колу.

«Якщо ви вже вирішили пробувати розпуск і 19-го, то скажіть як є. Ми ж не проти розпуску. Просто, щоб розуміти і в кішки-мишки не грати», – процитувала Кошкіна главу парламенту Андрія Парубія.

Примітно, що конкретної відповіді з цього приводу Зеленський не дав. «Коли десяте коло обговорення дати змінилося двадцятим, зійшлися на тому, що Зе буде пропонувати таки 19-те, а ВР як проголосує, так і проголосує. Без напрягів і конфронтації», – резюмувала Кошкіна.

Згаданий вище Б.Береза стосовно дати 19 травня зазначає, що «призначати інавгурацію на таку дату, як 19 травня, Всесвітній день пам'яті жертв СНІДу, просто неприйнято». І вважає, що, з іншого боку, недоцільно призначати інавгурацію в траурні дні. А що це за траурні дні – розшифровує очільник Інституту національної пам'яті Володимир В'ятрович. Який нагадує, що саме цього дня в Україні відзначають День пам'яті жертв політичних репресій (пов’язаний з розтрілом цвіту української культурної інтелігенції у найкривавішу ніч сталінського терору 19 травня 1938 року, коли у Києві, у в’язницях НКВД було розстріляно 563 людини). «Тобто це траурний день, у який проводяться жалобні заходи по всій Україні, обмежено розважальні заходи і розважальне мовлення на телебаченні. Комік Володимир Зеленський дозволяв собі жарти над Голодомором, президент Володимир Зеленський не має права на глум над пам'яттю про мільйони жертв репресій», – написав він у Facebook.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

05.05.2019, 17:20
05.05.2019, 17:20
322691 3 alexander1964, kna, BruceWillis
AHATOM
Автор:
(AHATOM)
Статус:
Эксперт (37607 комментариев)
Подписчиков:
8
Медали:
Выбор редакции × 9

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть