Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Перемога, яка була дуже потрібна

2019-05-26 21:32 Привєт всім чувакам та чувіхам! Не дивуйтесь, бо наразі це саме популярне звернення до людей, з ...

Привєт всім чувакам та чувіхам! Не дивуйтесь, бо наразі це саме популярне звернення до людей, з подачи нашого президента і треба бути в тренді.

Подивився матч Динамо-Львів. Результатом задоволений , хоча є питання, а грою не зовсім . Перший тайм, як завжди команда Динамо оцінювала якість газону, придивлялась до суперників, багато помилок робила як в атаці, так і в захисті, а потім ще гол необов’язковий пропустили.

Невипадково результат першого тайму трохи приголомшливий, але навряд він дуже здивував , бо саме класна команда , не має права грати 90 хвилин по різному, спочатку зверхнє , а потім , мобілізуючи всі сили, з великим бажанням до перемоги . Киян на цьому вже не один раз карали, але чомусь висновки до сьогодні не зроблені. Я розумію, що чемпіонат вже йде до свого закінчення по інерції, медалі срібного гатунку у киян ніхто не відбере, золото має своїх господарів, але ж футбол – гра для глядачів, і не тільки тих, хто прийшов на стадіон, а й телеглядачів, хотів дописати радіослухачів, але ж сьогодні це залишилось тільки в історії.

Розумію тяжке становище головного тренера , бо два сезони для Динамо знов без нагород вищого ґатунку, а Кубок тільки побачили у руках наших заклятих друзів. Для такої команди, як Динамо, не дуже чудовий результат, скоріше він сумний. Якщо хтось має бажання, можна безліч привидів навести, чому Динамо не спромоглось дійсно конкурувати з смугастими , але ж то даремна трата часу. Іноді не треба глибоко копати, щоб зрозуміти, чому черговий сезон закінчується доволі сумно , але зовсім погано , що майбутнє не зовсім чітке та ясне. І сьогодні доля тренерського штабу не зрозуміла, та головне не це, а що від свого клубу Динамо хоче його власник. Та інформація , що розповсюджується тут на Шуріку , дуже суперечлива та й частіше має всі ознаки фейку.

Сьогодні кияни вийшли на поле стадіону в неочікувано обновленому складі, Можна багато питань до тренера адресувати, але це не має сенсу, бо доля головного тренера та його помічників , як то кажуть, залежить від рішення володаря клубу, а що в його голові , мабуть ніхто не знає. Сьогодні.

Гра з львів’янами була очікувано складною, бо тренер гостей , маючи багато бразильців в команді та знаючи все недоліки та переваги Динамо, знав що робити, а його гравці виконували це на полі. Гол в ворота Бущана став черговою несподіванкою, бо до гола кияни мали перевагу, тиснули на захист, але як завжди бувало , моментів було замало, а коли Бєсєдін створив гольовий епізод, не побачив зліва свого партнера, а удар нападника захисники відбили. Це справжнє марнотратство форварда , бо партнер був в кращій сітуації, а відповідь гостей принесла неприємності Динамо.

У другому таймі кияни активізувались, бо програвати гостям з міста Лева ще раз було неприємно та болісно. І хоча динамівці дуже бажали перемоги, одного бажання було недостатньо, бо львівські футболісти грали впевнено та спокійно. Я думаю, що пані Фортуна обурилась на гостей, бо вони почали тягнути час, в кожному епізоді затримували гру і жадали дочекатися до фіналу матчу, саме з таким рахунком. Але ж сталося не так, як бажалось, бо хазяї поля програвати цій штучно створеній команді ще раз не бажали, а спроба утримати перевагу в один гол гостями , пані Фортуні , звісно, не подобалось і вона дозволила киянам спочатку зрівняти рахунок, а потім забити переможний гол. Назвати радість киян театральною , буде не правильно, бо хазяї поля не бажали знов програвати штучно створеній химерній команді зі Львова, та ще на своєму полі.

Але ж неприємне відчуття , що й досі Динамо грає як вітер дме - то дуже гарно, то блідо, тому такі результати у таблиці та зіпсовані нерви вболільників. Що нас очікує невідомо, бо тільки Ігор Суркіс має відповідь на це питання, а досі ніякої інформації про майбутнє Динамо нема. Вболільники в стані очікування , бо срібло вже набридло, а бажання великих перемог , золотих медалей та Кубка у прихильників клубу захмарне.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

26.05.2019, 21:32
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10340 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85
Топ-матчи
Лига чемпионов Бавария Арсенал 1 : 0 Закончился
Чемпионат Украины Заря Шахтер - : - 18 апреля 15:30
Лига конференций Фиорентина Виктория - : - 18 апреля 19:45
Лилль Астон Вилла - : - 18 апреля 19:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть