Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Перехідні матчі УПЛ. Програна географія.

2019-06-08 22:01 Сьогодні стали відомі всі учасники нового сезону УПЛ. Звичайно є ще історія з Олімпіком, але давайте ...

Сьогодні стали відомі всі учасники нового сезону УПЛ. Звичайно є ще історія з Олімпіком, але давайте по факту станом на сьогодні. Зайшли "Колос" і "Карпати". І УПЛ знову втрачає. Втрачає в географії футболу, в його розвитку та популярності в регіонах. Адже по містах що ми маємо - Київ (скоріш за все "Колос" буде там) та Львів.

Як ходять в Києві на "чужі" команди прекрасно видно було в цьому сезоні. В Львові, в разі якщо "Карпати" спустились би в першу лігу, все рівно були б матчі одної базової команди плюс там скоріш за все будуть матчі ЛЕ. Тому я, як доволі не популярно для цього сайту, мав бажання щоб через перехідні матчі пройшли Чорноморець та Волинь. Чому не популярно - "Чорноморець" не люблять за тінь від " Шахтаря" та лояльного в ту сторону президента, а "Волинь" не підтримують бо "Динамо" з "Карпатами" дружні команди в плані відносин з вболівальниками. Хоча, ті процеси що гризуть "Карпати", затупилися б в першій лізі, або ж керівництво отримало радикальну реакцію і пішли б корисні зміни (я не вірю що "Карпати" зникли б , скоріше пішла б перезагрузка в першій лізі, так як це відбулося з тією самою "Волинью").

З "Чорноморцем" скажу так - давайте не за президента, давайте не за політику клубу. Давайте за місто, яке на рік без матчів найвищого рівня базової команди. Це сприятиме розвитку футболу? - ні, точно ні (хоча є вболівальники які, звичайно, команду не залишать без підтримки). Щось команда, напевно, втратить, щось знайде...Якщо все буде добре....повернеться.

Окремо за "Колос". Так Засухи вкладали в команду. Щей звучить як гордо - команда з села Ковалівка в УПЛ. Але ж це не для мешканців Ковалівки і схоже матчів там не буде. Будуть возить вболівальників автобусом на Київ. Рентабельність в проекта зашкалює... Зато тішиться его певної групи людей, і є винагорода для тренерського штабу та гравців, які без сумніву здорово попрацювали, щоб грати в вищому девізіоні. Доречі ви ж розумієте, що більшість тих гравців, як і частина тренерського корпусу їздили з Києва у Ковалівку? Поки Засухи ще не награлись футболом...хоча можливо буде спроба перевести це в вдалий бізнес-проект... (цікаво як?). Не маю інформації чи буде в Ковалівці повноцінна база, чи планується будівництво (модернізація) стадіону (ось є для прикладу "Інгулець"). Чи будуть сусідами Динамо, Олімпіка/Арсеналу...

Дифіциту футболу в Києві точно не має, є дифіцит глядачів які ці матчі спостерігають... За Луцьк, який ходить на "Волинь" теж прикро...ще рік в першій лізі і не факт що без розширення в УПЛ пройдуть. Ось так після перехідних матчів втратила футбольна географія України два міста. А наш основний конкурент в чемпіонаті якраз цією географією вболівальницькою дорожить...благо ще й Металіст не вийшов...Скрутний час для професійного футболу країни в умовах кризи та війни. Замість поширення мачів УПЛ в регіонах - "централізуємось..." Як тут не згадати флеш-моб "Волині". Відчували напевно.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

08.06.2019, 22:01
08.06.2019, 22:01
324843 1 pavel58
chibis
Автор:
(chibis)
Статус:
Наставник (1385 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть