Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Божевілля у Львові. Продовження ! (оновлюється до 20:00)

2019-06-11 23:55 Вітаю усіх з черговою, 11-ою !!! поспіль перемогою в 11-ти !!! офіційних матчах !!! Це 100% ...

Вітаю усіх з черговою, 11-ою !!! поспіль перемогою в 11-ти !!! офіційних матчах !!! Це 100% !!! Таке можливо лише у Львові.

І учора знов було божевілля на "Арена-Львів" ! Не у плані гри, а у плані підтримки та фантастичної аури, яка було під час матчу.

І що ти зі мною робиш, Львове ?! Ти знов даєш поринути з головою у патріотичне середовище та знов відчути себе частиною України.

Учора, ранок розпочинався весело. Вже біля "Гранд" готелю, починаючі з 9:00, вболівальники зібрались задля того, щоб отримати фото та атографи гравців Збірної. Ажіотаж був ще той :)

І якщо хтось думає, що ажіотажу не було на цей матч, то він дуже сильно помиляється. Бо в касах у день матчу, квитків вже не було.

Вже за 5 годин, вболівальники почали збиратись біля стадіону. Усі дуже хотіли потрапити на Збірну.

І усі чудово бачили, що знов на "Арені-Львів" був аншлаг. І аншлаг був у матчі з Люксембургом !!! Таке важко уявити на будь-іншому стадіоні України.

І ось команди видять на поле. Але за 5 хвилин до цього, ультрас почали скандувати "У-КРА-Ї-НА", і увесь стадіон підхопила.

І ось зараз пролунає Гімн України !!! Народ казиться.

І я зізнаюсь, що учора під час виконання Гімну України, я ледь від щастя не розплакався :,) Це було найкраще виконання Гімну і історії Незалежної України, бо рівень співу стадіоном Гімну перевищував напевно 140 Дб. :)

Коли лунав Гімн, бо у голові лишe одна думка - як приємно, що я зараз знаходжуся, тут, серед найкращих вболівальників у світі. Це треба тут бути, щоб відчути усі ці емоції..

І ось мені прикро читати, чому так мало забили "люксам". Давайте просто подякуємо нашій Збірній за гру ! Перемогу здобули. Що ще треба ?

Та зрозуміло було перед матчем, що після Сербії наші гравці сильно втомились. Дивує також, чому Андрій Миколайович не змінив стартовий склад на свіженьких гравців.

Важко грати з командами, які постійно сидять у захисті. Так званий "автобус" пройти неможуть навіть наддосвідчені Збірні

Дуже добре, що забили на перших хвилинах. Бо невідомо що б було дали.

Дуже учора сподобався Зінченко. Найкращий гравець матчу. Дуже старався.

Андрій Пятов реально одного разу врятув Збірну.

Не сподобалось те, як ми забагато ми дозволяли володіти м'ячем супернику. А особливо нахабнів невгамовний 17-й номер Родрігес.

Усі розуміли, що Люксембург не такий вже і простий. Так і вийшло.

З-за того, що люкси перекрили центр поля та фланги, наша трійка Зіна-Малина-Стьопа тупцювали на місці.

Миколенко з Коно не порозумілись. Бо Коно постійно робив забігання, а Миколенко потійно назад віддавав м'яча.

Яремчуку лише плюс ставлю. І гол переможний забив, і знов цілий матч боровся.

Є притензії до Крівцова, де дві його помилки могли коштувати нам навіть нічієї.

І знов про атмосферу на стадіоні. Вона була казковою. Ця "Арена-Львів" просочена якось позитивною енергетикою, де не можна грати погано ;) Учора енергетика та підтримка була ще більш потужною, бо у гравців мало що виходить, а ми їх підбадьорювали ще більше :)

Мене аж за душу торкнуло, коли ультрас разом зі звичайнмми вболівальниками затягнули "Червону руту". А скільки разів разів йшла хвиля, вигуки "Слава Україні ! Героям слава !", що я вже не перерахую. У ці миті розумієш, як приємно що ти українець, і тебе оточують такі світлі та позитивні люди, які люблять Україну не менше, аніж ти.

І вже вдруге поспіль на "Арені-Ловів", відбуласть "ісландська хакка". Це коли гравці та вболівальники скандують в унісон.

А що було після матчу, усі можуть уявити. Але те, шо відбулось в автобусі номер 10, який прямував до Залізничного вокзалу, ніхто навіть уявити не міг.

Мій автобус з фанами спокійно виїхав від Ашану.... і за 10 хвилин у салоні почалось. Навіть зміг відео зняти, що ви можете бачити за цим посиланням.

Шо тільки не співали: і "Червону руту", "Ніч така тиха...", "Підманула підвела". Водій це все терпів та нікого не викинув з автобусу ;))) Атмосфера просто файна.

Ну дуже швидко мій автобус дістався вокзалу. І на вокзалі мене чекала приємна несподіванка у вигляді Шуріка, який також чекав нашого з ним потяга :)

Ну нарешті Шурік познайомився з такою легендою-вболівальником, як я :)

До речі, це не ганьба обіграти "карлика" - 1:0. І більш іммениті команди "лажали" з карликами. Так що спокійно святкуємо 2 поспіль перемоги.

І хотілося б, щоб я ще колись знов повернувся до Львова. Бо сюди хочеться повертатись кожного року. Я вже зараз сумую за тією фантастичною аурою, якою був оповитий стадіон.

Дуже дякую тебе Львове за все, що ти зробив для мене за ці 4 дні мого перебування у цьому файному місті :)))

Я навіть зараз ніяк не можу позбутись цього "львівського акценту" :) Це і добре. Бо я вже став частиною Львова.

Слава Україні ! Слава Героям на передовій, завдяки яким, Збірна може спокійно грати у футбол ! А хутін - пуйло !

З повагою, Володимир (Київ, Україна).

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

11.06.2019, 23:55
BruceWillis
Автор:
(BruceWillis)
Статус:
Эксперт (51209 комментариев)
Подписчиков:
69
Медали:
Выбор редакции × 32

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть