Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Українські 20-річні хлопці – чемпіони світу! Це неймовірно, панове

2019-06-15 21:02 Ураааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!! Слава Україні!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Нашим героям – слава!!!!!!!!! Це неймовірно, панове. Ми це зробили!!!!!!!!! Хлопці Олександра Петракова ... Українські 20-річні хлопці – чемпіони світу! Це неймовірно, панове

Ураааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!! Слава Україні!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Нашим героям – слава!!!!!!!!!

Це неймовірно, панове. Ми це зробили!!!!!!!!! Хлопці Олександра Петракова стали чемпіонами світу. Наша збірна U-20 в фіналі пройшла через випробовування швидкого пропущеного м’яча, на що в першому таймі відповіла голом Супряги.

Владислав взагалі герой фіналу, бо відзначився дублем. На протязі всього турніру він ніяк не міг вразити ворота. Навіть, якщо в нього були убойні моменти. Але ж колись цього хлопчину повинно було прорвати. І я радий, що це прийшлося на фінал! А гол Цитаішвілі на 89 хвилині – як вирок суперникам – 3:1!

Так, панове, неймовірне збулося – ми чемпіони світу з футболу. Поки що на молодіжному рівні. Але, я вірю, що це тільки початок підйому українського футболу загалом. Перемоги національної збірної Андрія Шевченка тому свідки.

А поки що поздоровляємо наших хлопців з заслуженим успіхом. Ось вони, тріумфатори: Андрій Лунін, Олександр Сафронов, Валерій Бондар, Єфим Конопля, Олексій Хахлєв-молодший, Віктор Корнієнко, Георгій Цитаішвілі, Данило Безкоровайний, Кирило Дришлюк, Сергій Булеца, Владислав Супряга, Максим Чех, Данило Сікан, Владислав Кучерук, Денис Попов, Дмитро Різник, Ігор Снурніцин, Микола Мусолітін, Олексій Кащук, Денис Устименко, Олег Веремієнко. Честь їм, і хвала!

Так що, панове, ще не вмерла України футбольні таланти. Вони грають на найвищому рівні та здобувають міжнародні трофеї самого високого ґатунку!!!

Патріот України - Санич

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

15.06.2019, 21:02
auto-koaal
Автор:
Статус:
Наставник (2285 комментариев)
Подписчиков:
13
Медали:
Выбор редакции × 82
Топ-матчи
Чемпионат Испании Севилья Мальорка 2 : 1 Закончился
Чемпионат Англии Арсенал Челси - : - 23 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть