Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Нарешті здійснилось!

2019-08-14 15:32 Скажу відверто, що точно не здивувався б якщо Хацкевич залишився. Склад на сезон під нього набрали. ... Нарешті здійснилось!

Скажу відверто, що точно не здивувався б якщо Хацкевич залишився. Склад на сезон під нього набрали. Якщо зараз брати якісного фахівця, то ще ж трансферне вікно не закрите. Може бути чистка. Причому достатньо груба. Не варто забувати і те, що Циганков може різко захотіти піти. Що йому робити тут ще рік без Ліги Чемпіонів?

Тільки втрачати свій потенціал. А на його місце вже є достатньо кандидатів. До закриття трансферного вікна ще часу дуже багато. Чи готовий ІМС зараз щось різко міняти? На мою думку, ясно, що суб’єктивну, Хацкевич отримав стільки довіри, скільки не отримував жоден тренер. І вже давно зрозуміло, що він не здатний побудувати сильну команду. Так, для 2 місця в чемпіонаті і виходу з групи в ЛЄ запас є. Все ж рівень гравців високий. Але навіть у ЛЄ ми можемо програти Яблонцю на своєму полі. Оце і є рівень. Тренерський штаб повинен був піти. Треба дати попрацювати іншим. Цілком можливо, що це буде хтось черговий свій. А можливо і західний фахівець.
Можна сказати сміло, що сезон провалено. Головна задача не виконана. Друга задача ще досяжна, але домашньою поразкою ми суттєво погіршили свої шанси. Але провал головної задачі – факт. Рішення ІМС – безумовно важливо. Та Хацкевич і сам зрозумів, що він далі не повинен тренувати Динамо. Він повинен сам піти. Ще вчора публічно він повинен був оголосити про свою відставку. Без зміни тренера команда ризикувала залишитись без підтримки. Час змін настав давно. Тому добре, що ІМС це зрозумів. І на цьому етапі важливо зробити вірний вибір.

Я вже багато разів писав про свої трансферні пошуки цікавих тренерів. І не так давно вже писав, що Андрій Шевченко – оптимальний вибір. Та він наразі недоступний. Не думаю, що зараз реально його вчепити. В історії були випадки, коли одна людина паралельно вела і клуб, і збірну. Для мене жоден інший український фахівець не буде розумними і якісним вибором. Вернідуб, Григорчук, Михайличенко, Заваров, Калітвінцев… Є багато імен. Ніхто з них не здатен дати команді суттєвий і швидкий поштовх. Потрібна людина, яка не варилась у нашій кухні. Із великим досвідом керування якісними командами, із титулами, досягненнями. Щоб людина очистила команду від того, що тягне її вниз. В тому числі і певних менеджерів. Обирати зараз ми можемо лише із вільних фахівців. І тут вибір більше ніж класний. Мій черговий список.

                                                                Руді Гарсія

55-ти річний француз, який має гідну репутація фахівця, який вміє робити власні тренерські команди. Доводилось йому приймати команди і посеред сезону. Які його основні досягнення? 2011 рік і повне домінування його Лілля у Франції. Потім були Рома і 2 срібні медалі. В Італії складно наразі стрибнути вище Юве і Наполі. Це ж глибоко тактичний чемпіонат. Гарсія зумів себе зарекомендувати в Серії А. З жовтня 2016 і по кінець червня цього року Руді очолював Марсель. На папері це команда з основної трійки Ліги 1. Та на ділі чемпіонат набагато конкурентніший. І в ці сезони був Монако, який із Мбапе досягнув надзвичайних висот. Завжди є ПСЖ і Ліон. Лілль також має амбіції. Хтось скаже, що період в Марселі невдалий. Та рік тому Марсель приймав участь у фіналі ЛЄ. Далеко не найгірший результат, погодьтесь. На папері француз сповідує яскравий атакуючий футбол. Особлива увага зосереджена на вінгерах. Наш діючий склад цілковито вписується в його модельні параметри. Чи буде цікаво прийняти Динамо? Не маю в цьому жодних сумнівів.

                                                    Роджер Шмідт

52-х річний німецький тренер, який відомий своєю роботою в австрійському Ред Буллі і німецькому Байєрі. Останні 3 роки працював у Китаї. І його команда за ці роки з рядового середняка місцевого чемпіонат стала одним із лідерів, який бореться за золоті нагороди. Саме цей тренер розкрив Садіо Мане і Кайя Хавертца. І багато інших гравців, таких як Кевіен Кампль, Валентіно Лацаро, Валон Беріша, Мартін Хінтеррегер, Алан, Джуліан Брандт, Карім Беларабі, Ног-Мін Сон, Хакан Чалхоноглу, Венделл, Джонатан Та, Леон Бейлі і Бенжамін Хенрікс. Імен набагато більше. Тренер не боїться ставити гравців у 17 років до основи. Він вміє виховувати молодь. Бо виховав дуже багато зірок.

                                                           Хуанде Рамос

Хоча цей іспанець і відпочиває вже 2,5 роки від тренерської роботи, та він сам напрошується як один із найкращих варіантів. Він знає наші реалії. Він знає Динамо. Рамос не буде вимагати одразу сильні трансфери. Він готовий буде працювати із тим, хто у нас є. Цілком можливо, що якщо і будуть трансфери, то більше на вихід. А на вхід максимум один. В центр поля. А може і ні. Цей тренер системний. Він вміє будувати великі команди. І може достатньо швидко стабілізувати стан в Динамо. Все ж у нас достатньо якісний склад для тих задач, що залишились в цьому сезоні. Іспанка – для багатьох з нас мрія. Бо саме при ньому в академію Дніпра прийшли іспанці. І саме при ньому іспанці там будуть збережені. Я думаю, що це і є такий тренер із досвідом, із авторитетом, із досягненнями. ІМС буде прислухатись. І це дасть змогу змінити в клубі багато всього.

Найцікавіше для мене – чи будуть зміни глобальними. Все ж легіонер тренер – те, чого багато хто з нас давно вимагає. І бажано, щоб це був тренер із авторитетом. Як це відобразиться на дублі, ю-19? Обов’язково відобразиться. Але лише тоді, коли прийде сильний тренер легіонер. Якщо ж прийде умовний Калітвінцев-Михайличенко, то я не очікую швидких і якісних змін.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

14.08.2019, 15:32
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть