Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Камбек, "лікоть Бога" та фантастична "Дніпро-Арена" !

2019-09-11 01:16 Фантастика ! По емоціях, по накалу боротьбі та інтризі - це було фантастично ! І це ...

Фантастика ! По емоціях, по накалу боротьбі та інтризі - це було фантастично !

І це був не камбек, судячі по тому, як розгортались події, а камбекіще ;)

Суперник нам дав урок. Жорсткий урок, який пізніше треба розібрати, а потім не допускати більше таких помилок, які були сьогодні. Дуже смачно нас "ляснули" по пиці ;) І як виявилось, що суперника нам підібрали дуже сильного, атлетичного та дуже швидкого.

Побільше б нам таких суперників у майбутньому.

Учора, Збірна України нарешті повернулась, майже після 10-річної перерви до Дніпра. І звісно, що аншлаг був гарантований, бо давно "Дніпро-Арена" чекала на Збірну. Чому раніше не приїжджали сюди грати, то причини усім відомі.

Якщо чесно, то у мене склалось враження, що учора гра була аж ну ніяк не товариською, а офіційною, де обидві Збірні хотіли перемогти. Неначе був фінал якось міні-турніру :) І важко було передбачити, що учора буде так важко грати з африканцями. Ну не часто ми з ними граємо.

Але ця гра, а точніше Нігерія дала дуже багато корисних думок для Андрія Миколайовича. Помилок було багато. Куди без них. Важко було очікувати від Збірної фєєрії, коли склад був змішаним. Але для цього і проводять товариські ігри, щоб перевіряти резерв.

І ще раз скажу, що Збірна не мала права програти, коли тебе підтримує увесь стадіон.

Атлетичні та швидкі нігерійці, будемо відверті, просто "знищили" нас у першому таймі в усіх компонентах. Вони увімкнули таку швидкість і так блискавично пересувались по полю, що наші гравці, а особливо захист, просто не встигав. Подякуємо Луніну, що цього вечора зіграв дуже впевнено. Якби не він, то отримали ми б більше 2 голів ще у першому таймі.

Перший тайм і не тільки, провалили Мораєс та голден-бой. Вони були просто "нулячими" ;( Мораєс постійно заважив попереду нашим гравцям, а Вітя голден-бой взагалі був примарою на полі. Гадаю, що після цього матчу, ми довго ще не побачимо голден-боя у стартовому складі. Випадав у першому таймі Соболь та Караваєв. Та і взагалі, увесь наш захист не встигав за швидкими африканськими тиграми ;(

Якщо взяти загалом перший тайм, то наші не могли ніяк прилаштуватись до швидкісних нігерійців, постійно гублячі свої позиції, і втрьох кидались на кожного гравця Нігерії, щоб хоча б відібрати м'яча. Але це вдалось не завжди. Та і у атаці виходило не дуже. Хоча Циганков міг забити в одному епізоді двічі, але щось не склалось. Та взагалі учора, і у Яремчука не виходило ніяк забити до 79-ої хвилини. То у Вільнюсі були у нього 100% моменти, де йому заважали руки. То учора то падав, то не міг з кількох метрів пробити нормально. Таке відчуття, що його хтось прокляв. Але дякуючі шедевральному пасу Марлоса, він таки нарешті забив. І тут йому допомогла рука, ні, лікоть. Це був "лікоть Бога" ;)

У другому таймі гра пішла веселіше. По-троху нашим гравцям вдавалось створювати хоча б якісь моменти. Заміни спрацювали. Особливо вихід Марлоса спрацював, коли той замінив Ярмолу. І. Караваєв заграв впевненіше на своєму флагзі за підтримки Марлоса.

Усім здавалось, що матч котится до перемоги нігерійців, але класний пас на Зінченко від Караваєва, а за хвилину і пас Марлоса на Яремчука, перевернули цей матч з ніг на голову. Все ж таки є характер у нашої Збірної, що у вкладній ситуації знайшли сили, щоб відігратись.

Видно було, що Ярмолі важко грати більше одного тайму. Також важкувато і Циганкову. Але обидва дуже старались, щоб проявити себе.

І Лунін учора видав впевнений матч. Так як Пятов вже немолодий, то гадаю що варто награвати Луніна.

І як я міг забути про Зінченка та Малиновського. Малина знов був дерижером у центрі, як і завжди. І як приємно спостерігати за грою Сашка Зінченка, який стає по-троху лідером Збірної, забиваючи важливі голи у потрібний момент.

І я нічого не написав про того, якого трибуни дуже хотіли бачити на полі. Це звісно Коноплянка. Трибуни аж казились, коли він вийшов на поле. Міг і забити, але воротар потягнув його удар зі штрафного.

Цей матч Андрій Миколайович та тренери, а також експерти ще довго розбиратимуть. І я знаю, що Шева зробить правильні висновки, бо цей матч дав дуже багато корисного.

А самим дніпрянам та гостям міста, хоче дякувати стоячі. Ви великі молодці, що влаштували таку підтримку ! А це виконання Гімну України стадіоном, аж за душу взяло. Було приємно заспівати і мені Гімн разом з усіма :)

Дякую тобі за цей вечір, Збірно України ! Класний інтригуючий матч з непередбачуванним сюжетом !

Чекаємо тепер на Литву та Португалію ! І до зустручі у Харкові та Києві !

Слава Україні !

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

11.09.2019, 01:16
BruceWillis
Автор:
(BruceWillis)
Статус:
Эксперт (51209 комментариев)
Подписчиков:
69
Медали:
Выбор редакции × 32
Топ-матчи
Чемпионат Италии Дженоа Лацио 0 : 1   19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45
Чемпионат Франции Ницца Лорьян - : - 19 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть