Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Ми їдемо на ЄВРО !!!! Я це бачив !!! Роналду плакал, я радів :)

2019-10-15 08:17 Ми їдемо ЄВРО-2020 !!! Ми перемогаємо діючих чемпіонів Європи !!! Україна займає дострокове перше !!! місце ...

Ми їдемо ЄВРО-2020 !!! Ми перемогаємо діючих чемпіонів Європи !!! Україна займає дострокове перше !!! місце !!! Я в екстазі, як і усі 70,000 що були зі мною. Так само в екстазі уся країна !!!

Я досі не можу повірити, що відбулось. Я бачив цю божевільну перемогу на власні очі !!! Від того, що учора ввечері відбулось, ми усвідомемо згодом !

!! Перемогти одну з кращих Збірних Світу - це варто поваги !

Ви тільки уявіть, що коїлось за 3 години до матчу ? А взагалі, вдень та до самого вечора, так здалось, самих приїзжих вболівальників було небагато. Але о 19:30, коли я заходив на стадіон, то просто був шокованим тим фактом, що на стадіоні вже сиділи люди. Так рано, на "НСК"Олімпійський", люди у нас не збирались.

За 2 години вже пристойно було вболівальників. А за голину і того - більше 35,000. Цього разу практтчно усі вирішилт прийти звзадлегіть, щоб підтримати нашу Збірну.

Після 20:00, ведучий оголосовив, що зараз заграють барабани. І якже це було драйовово, коли баранбани били у ритм, а увесь стадіон скандував "У-Кра-Ї-На !". А за годину на сцену вийшли наші брати-білоруси з гурту "Ляпіс..."

Це було божевілля, що вони виробляли з натовпом. А коли вони затягнули "Воїни світла", то увесь стадіон вибухнув. Притому що наприкінці цього хіта, на поле виходила Збірна України.

Мало того, що "воїни допомогли прокинутись вболівальникам, але і завести усіх нас присутніх. А що було, коли за 10 хвилин до матчу, на поле вийшов "Хор імені Вєрьовкі" і затягнув "Ще не вмерла України..." ? Екстаз увійшов у передостанню стадію. І якже з натхненням заспівали Гімн, що мене аж пробрало до кісток. Бо це було зроблено від душі !

Не встиг початися матч, як понеслося "У-кра-ї-на !", "У-кра-ї-на !", "У-кра-ї-на !" у виконанні 70,000 горлянок. І вже на 5-ій хвилині, завдяки підтримці та неймовірному розвитку подій, швидка атака закінчується голом Романа Яремчука. Стадіон вибузає, і не розумію, що сталося ?! Як так швидко вдалось забити діючим Чемпіонам Європи ?! А ось так і буває :)

І ця ідея з маленькими прапорцями, якими розмахували вболівальники з регулярною періодічністю, виправдала себе. Це як з-за кордоном, коли якась Збірна виходить на матч, то її зустрічають вболівальники з тисяча маленьких прапорців. Це ідея з українськими прапорцями була геніальною, хоч і запозичиною з-за кордону :)

Проходить 20 хвилин, і після розюючої атаки, з паса Миколенка, забиває Ярмола !!! Знов шок. Приємний шок. Ніхто навколо не розуміє, що відбувається на стадіоні ?! І відбувалось те, що 2 м'ячі вже були у воротах діючих Чемпіонів Європи. І це не сон, браття та сестри !!! Це реальність.

І ледь не забув про це написати. Хто на стадіон приніс декілька масок з Роналду, де він плаче. Вони щось знали таки ;)

Взагалі на думку майже усіх присутніх, перший тайм вийшов фантастичним, за виключенням пару небезпечних ударів португальців.

Суддя дуже мені не сподобався, коли ставив "ліві" штрафні у бік України, хоч сам суддя-британець і повинен був давати боротись.

І, до речі, КріРо у першому таймі зіграв двічі брудненько. Але суддя "набрілінєного" не попередив. Ось що значить аворитет :)

А ось у перерві нас розважали чарівні дівчата з "Red Foxex". Стадіон ледь не згорів від цих лялечек :)))

І знов звучить свисток про початок другого тайму, і знов несеться "У-кра-ї-на !". І з початком другого тайму, Португалія стала злішою і таки почала пресувати нас. Хоча то і нашим гравцям вдавалось вибігати в атаку. А коли призначили пеналь та видалили Степаненка, то перемога могла бути під загрозою.

Усі чули, як ми роналда освистали, коли він забив пеналь ? Нехай звикає. А то гадає, що його усюди люблять :)

Залишалось протриматись 15 хвилин, що було важко зробити з таким суперником. Але наші гравці, а також Пятов, постійно стримували їх. І тут навіть Коно міг наприкінці забити, але не склалося.

І ось звучить фінальний свисток, і стадіон казиться та потапає в ейфорії !!! Ми йдемо на ЄВРО !!! У нас перше місце, якому нічого не загрожує.

І тут ведучий закликає залишатись усіх на своїх місцях. У цей момент, гравці Збірної України на чолі з головним тренером починають виконувати відому ісландську "хакку" разом з вболівальниками. Це було ефектно та ефективно :)

І після "хакки" на сцену знов виходить "Ляпіс...". І знов звучить "Воїни світла "!. Стадіоні в екстазі підпіває йому. Потім лунають старі хіти, і тут.... знов для тих, хто залишився.

Неймовірний матч !!! Неймовірна атмосфера !!! Неймовірний результат !!! Свято учора вдалось ! Завдання виконане !!!

І як приємно, що зміг учора потрапити на матч.

Досі під враженнями !!! Дякую усім за цей важкий пройденний шлях ! Цього відбору, на усіх матчах практично аншлаг. Ви таки змогли побудувати міцну та боєздатну команду, Андрію Миколайовичу ! Браво Вам та низький уклін !

Сьогодні свято, і скажу, що Україна учора ствердилась, як топ-Збірна.

А ще, після виходу зі стадіону, вболівальники продовжували заряджати "У-кра-ї-на !". І це було так круто, що не хотілося йти зі стадіону. Доки йшли на вокзал, то повз проїжджали машини та нам сигналили, святкуючі таким чином вихід нашої Збірної на ЄВРО-2020.

Усе учора так неймовірно, що хочу щоб це свято продовжувалось ще й ще.

Наша команда учора довела, що вміє грати з грандами, і нікого не боїться. Тепер нехай нас усі бояться !

Ще раз дякую усім, хто учора на стадіоні та біля телевізорів створили це свято !!!

Приємно бути частиною команди :)

Слава усім нашим Героям та захисникам, якім і були присвячена також ця перемога. Ми про вас пам'ятаємо щодня !

Слава Україні !!! Слава нації ! Україна !!!

З радістю, на позитиві та в екстазі, Володимир, столиця Київ, неймовірна Україна.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

15.10.2019, 08:17

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть