Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Мессі встановив рекорд ЛЧ у своєму 700 матчі – тренер та захисник Боруссії роздали аргентинцеві компліменти

2019-11-28 11:51 Роналду і Рауль – позаду Мессі встановив рекорд ЛЧ у своєму 700 матчі – тренер та захисник Боруссії роздали аргентинцеві компліменти

Роналду і Рауль – позаду

Капітан каталонської "Барселони" Ліонель Мессі забив у матчі 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів з дортмундською "Боруссією", а також віддав дві результативні передачі (3:1). Аргентинець відзначився на 33-й хвилині й зробив рахунок 2:0. Таким чином, він встановив рекорд турніру – німці стали 34-ю командою в рамках ЛЧ, в чиїх воротах розписувався Лео.

Лідер "синьо-гранатових" обійшов за цим показником Кріштіану Роналду та Рауля Гонсалеса (по 33 клуби).

"Барселона" була чудова, ми були недостатньо гарні. Мессі? Він завжди небезпечний. Після першого гола у нас був дуже поганий відрізок, мій жахливий пас призвів до другого м'яча. Ми створили тільки 3-4 реальних моменти, щоб забити. Коли Ліонель в ідеальній формі, то він найкращий футболіст. Точка", – підсумував Хуммельс, цитує Матса прес-служба УЄФА.

"Мессі зіграв приховану дев'ятку, він відмінно переміщається між лініями. Коли він отримує м'яч, то його майже неможливо зупинити. Необхідно фолити, а якщо не встигнеш, то може бути фатально – у нього відмінний стартовий ривок", – сказав тренер "Боруссії" Люсьєн Фавр, слова наставника наводить Marca.

https://www.ua-football.com/ua/foreign/champions_league/1574923412-messi-vstanoviv-rekord-lch-u-svoyemu-700-matchi-trener-ta-zahisnik-borussiyi-rozdali-argentincevi-komplimenti.html

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

28.11.2019, 11:51
kna
Статус:
Эксперт (35099 комментариев)
Подписчиков:
13
Медали:
Выбор редакции × 3

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть