Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Мій аналіз гри.

2019-11-29 18:35 Аналіз гри очима профі. "Мінусівники" можуть приготуватися тупо ставити мінуси,бо вони крім слів "Динамо вперед" та ...

Аналіз гри очима профі. "Мінусівники" можуть приготуватися тупо ставити мінуси,бо вони крім слів "Динамо вперед" та "Динамо-чемпіон" іншого зрозуміти не можуть. Гру програв Михайличенко та Бущан.Такого розгубленого тренера ДК я ще не бачив від 1960 року,відколи почав вболівати за ДК. Переляканими телячими очима він тільки погіршував стан гравців,-адже вони все це бачили.

. Вже 101-й раз пишу,-якщо є гравці з жовтими картками,то МУДРИЙ тренер їх по перерві міняє,щоб останні не заробили другі жовті і не були вилученими.Дивно,що наш тренер до цього часу це не второпав...Є до нього і інші питання,зокрема по складу на гру: 1) Що робить в основі Шепелев??? Він вже давно здеградував-крім порушень правил нічого команді не дає,удару не має,швидкості також... 2) Чому найкращий гравець в теперішньому складі киян Де Пена не грає??? Він набагато кращий за Вербіча,який своєю підлістю по відношенню до суперника після втрати м'яча тільки шкодить команді,заробляючи картки різного кольору... 3) Чому тренер випускає Сидорчука,прекрасно знаючи,що той без карток відібрати м'яча в суперника не вміє??? Гармаш і той виглядав краще за нього,хоча і грав лічені хвилини... 4) Михайличенко дуже злопам'ятний тренер.Багатьом було зрозуміло,що Родрігесу виходу в основі не бачити,як своїх вух,після того,як він публічно висловив своє незадоволення відсутністю замін в грі проти ШД,здається. І це бачила вся Україна.

В ДК після САШО не стало хорошого воротара.Ті ,що в нас є,Бойко та Бущан,явно не рівня ДК.Принаймні того ДК,якого я знав від 1960 року.Ще досі перед очима гра В.Банникова,Є.Рудакова,О.Шовковського. Теперішні воротарі ,на мою думку, не зможуть дотягнутися до рівня минулих воротарів. Потрібен пошук по всій Україні.Але селекція в ДК в тому вигляді,в якому вона є -тільки матом озвучити можна. Висновки: ДК рано ще грати в Європі! В ЛЧ поготів! І,як бачимо,в ЛЄ також! Нам не під силу вигравати у тих клубів,яких навіть евро середняками назвати важко.Значить,-ми ще нижче за них! З усього складу теперішнього ДК лише кілька гравців з натяжкою можна прирівняти по майстерності до европейських майстрів-.ДЕ Пена, Миколенко,Попов,Шабанов,Циганков,Цитаїшвілі (якого ДК з теперішніми тренерами може втратити і він покине клуб).Якщо змінять своє відношення до гри в ДК Гармаш та Родрігес-можна додати і їх...Решта гравців-то є рівень першої ліги... І найголовніше: ДК терміново потребує ДОБРОГО ГОЛОВНОГО ТРЕНЕРА,бажано з Європи!!!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

29.11.2019, 18:35
bor1408kov
Автор:
(bor1408kov)
Статус:
Наставник (3259 комментариев)
Подписчиков:
7
Медали:
Выбор редакции × 1
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 5 : 0 Закончился
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть