Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Всі в шоці...

2019-12-13 00:42 Сказати, що всі в шоці - нічого не сказати. Дно пробивається і далі. 4 місце в ...

Сказати, що всі в шоці - нічого не сказати. Дно пробивається і далі. 4 місце в чемпіонаті. Виліт із такої групи. За хвилину до завершення матчу Динамо було в кроці від останнього місця в групі.

Коли у Хацкевича закінчився контракт в червні, то вірилось в краще. Добре відомо, що багато людей, які знаходяться поряд із Динамо, мають доступ до ІМС, радили підписати іноземного фахівця.

Привозили свої кандидатури. Переконували. Але не сталось. І ми увійшли в сезон, закупили Олександру Миколайовичу всіх, кого він забажав, і пролетіли мимо ЛЧ. І тут знову з'явилась надія. Що ось нарешті буде вирішен цей момент. І запросять людину, яка зможе подивитись на Команду незаангажованим поглядом, свіжим. Що зможе дати команді не впасти, дати результат до зими, а взимку почистить склад, займеться тактичною підготовкою. Виведе команду, в якій зібрано багато талановитої молоді, на більш високий рівень готовності. Та що сталось? Знову шлях меншого супротиву і людина, яка причастна до останнього великого провалу, того самого при Блохині. Те саме 4 місце. Він був і у тренерському штабі і спорт диром. І всі ці роки був відповідальним за результати також. І стільки років без тренерської роботи саме головним тренером. Розказали, що тренерський диплом отриманий по блату, а не згідно результатів навчання. У нас так багато хто отримує. І от провал за провалом, 6 матчів без перемог. Команда ледь ноги пересувала. І потім трохи побігли. Навіть прийшли результати, на жовтень. А листопад - суцільний провал. Грудень - також повний провал. Команда знову на такому дні, на якому ніколи не була в Незалежній Україні. І що нам чекати тепер? Потерпимо далі? Олексій Олександрович буде і далі тренувати? Ми ж можемо після матчу в неділю опуститись на 5 сходинку в турнірній таблиці. А там і в 6 не потрапити. Давай нові антирекорди. Це емоції. Вибачте! Я хочу вірити, що нарешті ІМС знайде в собі сили і розпочне перезавантаження. Що буде повністю змінений менеджмент, за свої в доску, на фахівців. На нормальних менеджерів, які змінять підходи у всьому. І що прийде тренерський штаб з людей, які перезавантажать Динамо, почнуть системно розвивати. І що це будуть люди із якісною освітою, свіжим поглядом на футбол. Бо далі таке знущатись над нами не можна! Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

13.12.2019, 00:42
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть