Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Конан варVAR, або перемога за яку соромно

2020-06-23 13:50 Вирішив поділитись своїми враженнями після вчорашньої "VARварської" перемоги Динамо Київ. Більшість експертів та вболівальників сходились на ...

Вирішив поділитись своїми враженнями після вчорашньої "VARварської" перемоги Динамо Київ. Більшість експертів та вболівальників сходились на думці, що Динамо повинно легко взяти чергові три очка у матчі з Колосом. Мовляв, Колос всі свої останні матчі програв на відміну від Динамо, яке набрало непоганий хід та й в особистих зустрічах рахунок 6-0 на користь киян.

Але в попередніх матчах арбітр вилучав гравця Ковалівки, а пенальті у ворота Колосу, коли м'яч влучив в обличчя захисника взагалі викликає сміх, хоча самим гравцям, тренерам та вболівальникам Колосу не до сміху. І от чи то завчасне вихваляння киян, чи то емоційне спустошення після ігор із Зорею та Минаєм (хоча із закарпатцями Михайличенко використав ротацію) зіграло із гравцями Динамо злий жарт. Таке враження, що Динамо хотіло перемогти суто на класі, але самого класу для нинішнього Динамо не достатньо. І велике щастя для киян, що клас гравців Колоса ще нижчий, бо забий пенальті Богданов, реалізуй вихід сам-на-сам в меншості і сумніваюся, що Динамо здобуло б чергові три очка. Попов привіз непотрібний пенальті із Шахтарем (яким би симулянтом не був Степаненко, але навіщо було його чіпати незрозуміло), був близьким, щоб привезти пенальті із Зорею (коли незрозуміло потрапив м'яч в руку чи ні) і от чергова точка з Колосом. Якщо ще пригадати пенальті із Зорею, який зароби Шабанов, то виникає дуже багато питань до наших центбеків. Можливо перестали відчувати конкуренцію. Команда, яка хоче грати у Лізі Чемпіонів, боротися за золоі медалі чемпіонату України змогла перемогти за рахунок сумнівних пенальті.

Саме суддівство хочеться винести за дужки. Арбітра важко звинуватити в упередженості, бо чудив в обидві сторони. Якшо свистіти такі порушення, то коли грати у футбол? Якшо ставлять такі пенальті, як на ДеПені, то чому не ставлять на Цитаїшвілі? Вербіч сам говорить, що пенальті не було, а арбітр спочатку п'ять хвилин слухає, шо йому шепчуть в навушник, а потім ше п'ять хвилин переглядає відео. Схоже, що наших арбітрів не навчили працювати з цією системою: ні арбітрів в полі, ні арбітрів, які сидять перед моніторами. Монзуль, Балакін, Бойко... можна лише здогадуватися, хто зіграє роль Конана варVARа у наступній серії (матчі). Бойко в певній мірі допоміг Динамо, бо тепер більше обговорюють не жалюгідну гру киян, а жалюгідний арбітраж.

Окрема подяка Костишину, який не став звинувачувати гравців Динамо, тренерів, клуб і т.д. Правильно сказав, шо гравці Динамо не винні в тому, що арбітри так судять. Колос програв, але за цю поразку не соромно, команда намагалася грати у свою гру. Динамо перемогло, але відчуття радості немає, а скоріше відчуття стиду.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

23.06.2020, 13:50
23.06.2020, 13:50
347723 2 Skyf, auto-bocarius
auto-mildyn
Автор:
Статус:
Опытный писатель (434 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть