Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Т.Чорновіл: «Зеленський завдячує Путіну посадою; він залежить від нього; він – державний зрадник»

2020-06-24 18:24 Як відомо, нещодавно, на вихідні преЗЕдент В.Зеленський дав Skype-інтерв’ю канадському виданню "The Globe and Mail". Воно ...

Як відомо, нещодавно, на вихідні преЗЕдент В.Зеленський дав Skype-інтерв’ю канадському виданню "The Globe and Mail". Воно вже достатньо широко прокоментовано в ЗМІ. Але політичний аналітик Тарас Чорновіл по-своєму подивився на це інтерв’ю, і сьогодні у власному Facebook висловив наступну думку:

(Наступна обставина) історія мала б поставити в ступор не лише канадського журналіста (якому Зеленський дав інтерв'ю), але й усіх нас.

На пряме питання, чи довіряє він Путіну, преЗЕдєнт відповів, звично кривляючись і блазнюючи, що йому не вистачило часу, щоб з цим визначитися. А далі почав відігрувати зазубрену тему про повернення наших полонених. Воно завжди, коли скоює на словах, чи на ділі державну зраду, починає поспіхом ховатися за полоненими. Наволоч паршива!

Але просто вдумайтеся: воно за понад рік, що сидить у головному кабінеті країни, за шість років, які триває війна не визначилося, чи можна довіряти Путіну!!! А воно ж поза своїми серіальчиками, діловими польотами до Москви, блазнюванням на сцені, обливанням брудом своєї країни в ті попередні 5 років мало щось таки чути про тисячі й тисячі загиблих про мільйони вимушених переселенців, про руїну, вбивства, катування, які Путінт приніс в Україну. І таки чуло, навіть для внутрішньої аудиторії якісь репризочки з ніби патріотичним душком включало, хоча вони від того не ставали менш банальними й бульварними. Знав він достатньо, щоб відповісти так само, як завжди миттєво відрубував Петро Порошенко. Усе він знав, але оцінював інакше. Для нього напад, убивства й руйнування, зрештою, шість років московської брехні на кожному кроці - це не підстава ненавидіти Путіна чи навіть йому недовіряти.

І все дуже просто. Ми – що, забулися, що він прийшов до влади не тільки завдяки своєму папіку Коломойському, але й унаслідок колосальної роботи рашистських спецслужб, пропагандистів, контрольованої Кремлем п'ятої колони? А прігожинські ботоферми, які знищували імідж Порошенка та прививали тупим чухраїнцям ненависть до нього? А відмова Путіна в останні півтора року йти на будь-які поступки і в поверненні полонених, і у введенні стійкого перемир'я, і в прогресі переговорів Нормандського Формату, "чтоб не подыгрывать Порошенко"? Зеленський чудово розуміє, що він усім, своєю посадою, завдячує тільки Путіну, що він у всьому від нього залежить (навіть чисто психологічно). Він знає, що має заплатити за рахунками, розуміє, на що очікує кремлівський карлик, усвідомлює ціну. Його турбує лише темп здійснення оплати та стрімкість вимог про виконання "домашніх завдань". Просто треба зрозуміти, що в нас не хиткий президент, не розгублений на перехрестях геополітики. Він уже давно й добровільно перейшов на бік ворога й лише випрошує "пільгових умов погашення стратегічного кредиту". Він державний зрадник від моменту вступу на посаду. Як він може сказати, що не довіряє Путіну???

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

24.06.2020, 18:24
AHATOM
Автор:
(AHATOM)
Статус:
Эксперт (37693 комментария)
Подписчиков:
8
Медали:
Выбор редакции × 9
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 1 : 0   23 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть