Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Коротенький аналіз гри.

2020-07-04 23:17 Коротко про гру,якщо з боку ДК це можна назвати грою. Не буду повторяти те,про що аналізував ...

Коротко про гру,якщо з боку ДК це можна назвати грою. Не буду повторяти те,про що аналізував в попередніх іграх ДК. Бо можна просто під копірку написати те ж саме,-нічого ж не змінюється:

1) Гри в ДК немає при любому складі виконавців.Та й рівень більшості гравців у клубі явно не відповідає власне колишнім рівням ДК.

Легше назвати тих гравців,яких можна залишити на майбутнє ДК: Циганков,Де Пена,Вербич,Миколенко,Сидорчук,Попов,Бурда... Решта гравці нижче рівня УПЛ,тобто баласт,якого потрібно позбутися.Воротарі також не надійні. 2) Тренери ДК явно не відповідають критерію "Хороший тренер",швидше "Бездарні тренери"! Робота тренера зовсім не відчувається біля поля.Ми всі бачимо ,як керують грою Сімеоне,той же Клоп,Гвардіола....Вони постійно в русі та до хрипоти в горлі підказують гравцям по грі. А наш горе-тренер заб'ється під той дашок на лаві,як пес у буду і баранячими очима просто спостерігає, як сторонній. Пес хоч гавкає зрідка,а наш .... Абзац! 3) Ми бачили всі,як любо-дорого дивитися за грою ШД,яким би складом він не грав. У них поставлена гра ще від цигана,яку продовжують підтримувати наступники. Команда БІЖИТЬ та грає у швидкісну гру,якої ми в ДК вже років з 20 не бачимо. Як тільки ШД переходить на половину поля суперників,відразу з 2-ї передачі включає 5-ту, для якої в нього підібрані Тайсон,Марлос і ряд інших швидких бразильців, а також наш Коноплянка. Шансів у ДК не було з самого початку,добре,що програли лише 3:2,а могло бути і 7:2... Сумна картина 4) Народжені плазувати літати не зможуть.Якщо в ШД є десь з 5-6 гравців,які на високій швидкості летять забивати,обігруючи по 3-4 гравці суперника,то в нас наразі один Циганков може з ними зрівнятися. Але він дуже травматичний і надій на нього не багато. 5) Власнику ДК вже давно треба підшукувати нових тренерів та поновлювати менеджмент клубу,селекцію. Мало віриться,що наше ДК зможе фінішувати другим,але надія вмирає останньою,як вже повмирали попередні наші надії...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

04.07.2020, 23:17
04.07.2020, 23:17
348407 0
bor1408kov
Автор:
(bor1408kov)
Статус:
Наставник (3259 комментариев)
Подписчиков:
7
Медали:
Выбор редакции × 1
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ 1 : 3   24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00
Монако Лилль - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть