Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Критика і критиканство

2020-07-29 14:28 Яке ти маєш право критикувати легенду Динамо? А ти сам у футбол грав, що критикуєш? Ти ...
  • Яке ти маєш право критикувати легенду Динамо?
  • А ти сам у футбол грав, що критикуєш?
  • Ти розбираєшся в тренувальному процесі, що критикуєш тренера?

Це зазвичай найрозповсюджуваніші питання від тих, хто дуже боляче реагує на критику тренерів київського Динамо. Звідки ростуть волохаті ноги у цього явища, коли людину ставлять на п'єдестал незалежно від сьогодняшніх результатів?

Скоріше за все совок і винен, частиною якого являюся і я, бо керівництво святе, знає краще і взагалі мовчи, хлопце, в ганчірочку, не висовуйся. Совок вишиб у вас свободу і волю, критичне мислення і вкорінив рабське поклоніння до будь-якого начальства.

Дуже часто футбольна критика емоційна і має негативні забарвлення. І справедливості заради на особистості не варто переходити, навіть, якщо тренер не справляється з роботою.

Але критикувати потрібно як молодого гравця, так і легенду, для того, щоб вони розуміли помилки і їх виправляли. Навіть, якщо я не грав на професійному рівні, я достатньо його дивився, щоб розуміти, коли команда демонструє якісний футбол, а коли за валідолом потрібно йти у аптеку. Я не розбираюся у тренувальному процесі, а ще я не вмію готувати, і не знаю, як це робиться, але скуштувавши їжу розпізнаю - вона смачна чи лайно. Достатньо порівняльного аналізу, щоб зрозуміти є покращення гри команди чи вона деградує.

І наостанок фраза розумної людини: «Я вважаю, що критикувати не лише можна, але й потрібно. І якщо критика конструктивна, якщо в ній є якісь розумні думки, то вона йде лише на користь тому, кого критикують».

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

29.07.2020, 14:28
auto-hmlnik
Статус:
Старожил (506 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть