Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Як відродити мамута, або лайфхак від Юзіка.

2020-08-21 15:13 Були колись такі звірі як мамути, котрих на москальський лад в Україні стали згодом називати мамонтами. ...

Були колись такі звірі як мамути, котрих на москальський лад в Україні стали згодом називати мамонтами. Так от сталося, що мамути вимерли. І ось вже кілька десятиліть вчені намагаються відродити давніх хоботних. Кажуть японці дуже просунулись в цьому напрямку. Але дурні ці японці прямо таки "лохи".

Звернулися б до українських можновладців, розкурили би з деким "айкос миру", чи виставили конкретним квартальним пацанам поляну той отримали б геніальний рецепт. Береш приміром слона африканського "Loxodonta africana", міняєш йому вивіску "Mammuthus africanavus". Вуаля і готово. Мамонт відроджений. Подібний фокус нещодавно провернули у футбольному господарстві України. Згинув свого часу клуб "Кривбас". Відродити футбольний клуб таки легше ніж того ж мамута, але навіщо нашим політикам від сцени напружуватися. Взяли чиненайстаріший клуб України "Гірник" з майже столітньою історією і тупо чи хитро (це вже як на який розсуд) перейменували у ФК Кривбас. Ура панове, Кривбас відроджено. Зник Гірник, ну і грець з ним. Слава Юзіку! Чи його гнусавому шефу. А я ось помислив мілкувато все таки. Слід було Метадон він же Металург Донецьк відродити. І без дріб'язку у вигляді Олімпіка, а відразу Рінат Леонідича піднапрягти, кротівню перейменувати. Уявляєте Метадон і у Лізі чемпіонів. Оце розмах! Тут і барон Мюнхгаузен би позаздрив. Пам'ятаєте, як барон з місяця спускався? Шнурок був короткий, так зверху відрізав, а знизу доточував. Ну так і клуби так вирішили відроджувати - один ліквідуємо, а на його місце інший відродимо. Куди там японцям чи європейцям.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

21.08.2020, 15:13
auto-wboliwalnyk
Автор:
Статус:
Старожил (904 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть