Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Інакше і не могло бути

2020-09-07 15:23 Те що сталось учора в Мадриді ніяк не можна назвати трегедією. Трагедія - це коли виникає ...

Те що сталось учора в Мадриді ніяк не можна назвати трегедією. Трагедія - це коли виникає безповоротня подія, на яку ніхто не очікував. Тут більше підійде визначення на кшталт - негативний результат, який став наслідком багатьох явних причин.

Ось про ці причини я б хотів поділитись своєю думкою.

Зразу хочу попередити, що це абсолютно суб'єктивне судження про події, що стались.

Ото ж.

По-перше: абсолютна неготовність окремих гравців - в основному фізична, проте у де кого проглядались і психологічні причини.

Хто (на мою думку) провалив матч:

Оборонна ланка донецького Шахтаря. І якщо Матвієнко намагався бути "у курсі" подій. То П'ятов та Кривцов повністю випали. При чому це стосується обидвох матчів. Можна було б казати про провал оборони в цілому, проте Тимчик і Михайличенко, кожен окремо, тримали свої позиції. Можливо не так ефективно з Іспанцями, однак це вже питання відновлення після Швейцарії. А от у згаданої донецької оборонної ланки мабудь що намітився психологічний злам. Це вже довгий час спостерігається і в клубі, було явно видно у трьох останніх матчах Ліги Європи. Воротар грає вкрай невпевненно. Недовіра ЦЗ до голкіпера вносить нервозність у їх гру. На виході - метушня і непорозуміння. Взагалі, Лунін читався в цьому матчі, однак у ГТ на цей рахунок своя думка.

Півзахист в матчі з Іспанією теж дав маху. В чергове упевнююсь, що відсутність Степаненка - ахілесова п'ята Збірної. Конкретно я бачив учора Сидорчука в опрній зоні. Харатін? Ну, знаєте, можливо він і не гірший за Сергія, проте ігрові зв'язки у нього явно гірші. Малиновський та Зінченко - гравці креативні, без підтримки "хвилерізів" та під високим пресингом змушені були в більшості оборонятись.

Ну і напад. Марлос, як і Малиновський із Зінченком був на голодному пайку. На нього не грали, а він, у ті рідкі хвилини, коли отримував круглого, не знав кому його віддати. В цілому в гру не ввійшов. Яремчук - дуже повільний. Любить грати на завершальній стадії атаки, проте змушений був щось сам вигадувати, що за відсутності швидкості, у нього не виходило взагалі.

Окреме питання Ярмоленко - наша "священна корова". Можете закидати мене камінням, однак я не можу зрозуміти, що вчора цей гравець робив на полі? Ні, не що робив, а яку задачу при такій грі ставив йому Шевченко? Вкрай повільний. Не віддав жодної передачі на поодинокі забігання Тимчика. Теж саме в обороні. Внаслідок низької швидкості не встигав повертатись на підстраховку захисту. Тягнув "рубашку" на себе. Що з цього вийшло - було видно. Такий собі умовний Коноплянка на правому фланзі атаки.

В цілому біда сталась внаслідок різної функціональної готовності гравців. Було видно хто "біжить", а хто "стоїть". Мабудь цей диссонанс також негативно вплинув на реалізацію тренерських планів.

Окремо тренерський штаб.

На передодні першого туру Ліги Націй Андрій Шевченко натякнув, що мовляв через цей турнір він хоче подивитись нових гравців та підготовитись до матчів ЕВРО-2020 і відбіркового турніру на ЧС.

Тоді в мене в мене виникає питання, на що Шевченко енд Ко дивився випускаючи в двох матчах в'яленого П'ятова з Кривцовим? Що нового йому показли люди, яким скоріш за все в наступному році потрібно вже вказати на двері: Пятов, Коноплянка, Ярмоленко, Мораєс з Марлосом та вічно молодий і перспективний Коваленко. Коли ми вже побачимо в офіційних матчах Луніна? Тоді як Пятов повісить бутси на гвіздок? Так його ж бульдозером з поля не випнеш, а сам він не піде поки не переплюне рекорд Тимощука.

Взагалі, у мене дуже багато "коли".

Підсумувати хотілось би цитатою із сусіднього сайту: "Наш тренерський штаб хотів зіграти так, як в пам'ятному домашньому поєдинку проти Португалії. Але, як виявилося, план на гру був обраний неправильний. Тоді команда бігла, зараз в силу багатьох причин - не біжить. Це не вина Шевченко, але він, як ніхто інший, цей факт знав, адже було видно вже по грі зі швейцарцями, що «синьо-жовта» збірна ще «не та» - сирувата, розрізнена, та й склад не оптимальний. Але Андрій Миколайович вважав, що «і так зійде». Та не зійшло. Покарали нас дуже швидко. І дуже показово. Не зумів наш тренер достукатися до своїх підопічних і в перерві, не зміг перебудувати гру, налаштувати гравців, поміняти тактику. А чи був взагалі у збірної план Б?" __

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

07.09.2020, 15:23
auto-cubinos-partizanos
Автор:
Статус:
Наставник (1538 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть