Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Гент vs Динамо Выбор редакции

2020-09-22 13:53 Прогнозуємо варіанти складів на матч "Гент" - "Динамо" Гент Дейві РОФ. 26 років. Воротар. Новачок команди. ... Гент vs Динамо

Прогнозуємо варіанти складів на матч "Гент" - "Динамо"

Гент

Дейві РОФ. 26 років. Воротар. Новачок команди. Вихованець "Андерлехту". Був основним голкіпером бельгійської молодіжки. Останні два сезони виступав на правах оренди за "Беверен". Схоже стане основним і у "Генті".

Нуріу ФОРТУНА. 25 років. Лівий захисник.

6 мільйонів євро виклали керівники клубу! Три сезони був основним в "Шарлеруа". Гадаємо, що і в новій команді буде основним.

Ігор ПЛАСТУН. 30 років. Центральний захисник. Добре знайомий нам вихованець київської "Оболоні". Ніяк не вдається йому витіснити Кривцова з основи збірної. В новому сезоні ще й почав забивати!

Діно АРСЛАНАГИЧ. 27 років. Центральний захисник. Ще один новобранець. Як вільний агент перейшов з "Антверпену". Бельгієць з боснійськими коріннями. Пройшов усі щаблі бельгійських молодіжок.

Майкл НГАДЕ-НГАДЖУЇ. 29 років. Правий захисник. Камерунець. Такий собі "термінатор" на фланзі. Високий (1.90), потужний, дуже часто підключається до атаки. Чемпіон Африки 2017 року. Був основним кілька років у Празі ("Славія"). Минулого року приєднався до нової команди.

Еліша ОВУСУ. 22 роки. Опорний півзахисник. Француз ганського походження. Вихованець "Ліону". Минулого року перейшов до "Генту". Якщо буде продовжувати професійний ріст, то через рік-два потрапить до топового чемпіонату за хороші гроші.

Ніклас ДОРШ. 22 роки. Центральний півзахисник. І ще один новачок. Перейшов влітку з німецького "Гайденгайма". 3,5 млн. - не мала сума. Значить буде грати.

Свен КУМС. 32 роки. Центральний півзахисник. Досвідчений бельгієць. Взагалі мав би грати грузин Чакветадзе, але травмувався в матчі з "Рапідом". Кумс також отримав пошкодження в останньому матчі Жюпіле-Ліги. Так що є навіть шанс зіграти нашому Безусу.

Андерсон НЬЯНГБО. 20 років. Нападник. Кот-д'Івуар. Найбільш сумнівний серед основи. Може вийти і з лави запасних. Однак він один з небагатьох, хто забиває.

Лоран ДЕПУАТР. 31 рік. Нападник. Грав у англійській прем'єр-лізі за "Хаддерсфілд". Після вильоту якого повернувся у "Гент". Через продаж головного таланту - Джонатана Девіда у "Лілль" (на секундочку більше 30 млн.!!!), Лоран практично став незамінним.

Роман ЯРЕМЧУК. 24 роки. Головний нападник збірної України. Останнім часом його відтягують на лівий фланг і у клубі. Забивати став менше після травми. Ще минулого року сватали в Серію А.

Динамо

Георій БУЩАН. 26 років. Воротар. Схоже виборов місце в основі у Бойка остаточно.

Віталій МИКОЛЕНКО. 21 рік. Лівий захисник. На вихідних вже виводив команду на поле в ранзі капітана! Один з головних наших талантів. Може вимушено грати і в центрі. В конкретному матчі навіть дуже ймовірно так і буде. Тоді зліва вийде досвідчений Караваєв.

Олександр СИРОТА. 20 років. Центральний захисник. Дебютував ще за Михайличенка. Через травму Шабанова має гарні шанси. Луческу любить довіряти молоді. Мені здається має більш стійкий характер. Шабанов часто заводиться, втрачає позицію, хоча має і свої переваги (рухливий і енергійний).

Ілля ЗАБАРНИЙ. 18 років. Центральний захисник. Лінія захисту і так дуже молодіжна. А тут взагалі юнак. Лише почав награватись в минулому сезоні чемпіон світу Попов, як знову довелося шукати заміну. Ну що ж поки Забарний каші не псує.

Томаш КЕНДЗЬОРА. 26 років. Правий захисник. Ходили чутки, що залишить команду. Однак через травми багатьох гравців захисту тепер навряд чи його відпустять. Почав грати на цій позиції Тимчик, але травмувався.

Сергій СИДОРЧУК. 29 років. Опорний півзахисник. Капітан команди. За основними характеристиками швидше "вісмка". Однак перекваліфікувався в останні сезони на позицію опорника. Знайти кращого на цю позицію не вдається.

Микола ШАПАРЕНКО. 21 рік. Центральний півзахисник. З приходом Луческу отримав друге дихання. Вже думали, що попередні тренери загубили талановитого футболіста. Тепер Шепелєву буде важко відвоювати свою позицію. А штрафні удари - додаткова зброя. Треба далі тренувати.

Віталій БУЯЛЬСЬКИЙ. 27 років. Центральний півзахисник. Нова позиція краще підходить Віталію. Фізичних даних для боротьби в центрі поля йому не вистачає, зате своєю мобільністю він компенсує свої недоліки. І головне Буяльський досить вмілий в завершенні атак.

Карлос ДЕ ПЕНА. 28 років. Лівий півзахисник. Уругвайця невідомо як і звідки викопали. Однак він добре вписався в команду. Більше фланговий гравець. Однак ліва нога чарівна. І в командних діях більш ефективний за Вербіча. Допомагає Миколенку на фланзі. Звісно Вербіч більш агресивний, гострий. Якщо Луческу впише його у гру, то гратиме звісно словенець. Але поки Де Пена основний.

Жерсон РОДРІГЕС. 25 років. Нападник. Звернув на себе увагу в матчах за збірну. Однак розчарував нас всіх. Повернувся з оренди. Через травму Циганкова отримав шанс. Але на довгій дистанції все одно гратиме наш Циганков. Віктор вже відновився і відвоює місце в основі. Можливо навіть вийде в основі в Генті. На заміну це точно.

Владислав СУПРЯГА. 20 років. Нападник. По факту став просто незамінним на вістрі атаки (Родрігес, Вербіч як варант заміни). Фізично за рік у Дніпрі додав. Швидкість при ньому. Однак майстерності йому бракує. Цікаво що "Гент" основного форварда продав. А ми боїмося відпустити Супрягу. Щоправда 30 млн не дають.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

22.09.2020, 13:53
sergiomole1
Автор:
(sergiomole1)
Статус:
Старожил (788 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 141
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити 0 : 0   25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть