Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

А знаете ли вы...

2020-10-19 13:44 Коллеги! Друзья! Братья и сестры! Короче, шановна громадо! Знаете ли вы, что мы завтра "нарешті стартуємо ...

Коллеги! Друзья! Братья и сестры! Короче, шановна громадо!

Знаете ли вы, что мы завтра "нарешті стартуємо у ЛЧ"?

Знаете ли вы, что "Андреа Пірло – новий тренер, який і молодіжний склад не встиг нормально потренувати. Фантастичний гравець із власними ідеями, який абсолютно не нюхав ще тренерського пороху"?

Знаете ли вы, что "ця ЛЧ для нього перша"?

Знаете ли вы, что "вся історія із коронавірусом призвела до того, що передбачити склад суперника надзвичайно важко. В будь-який момент може тест виявити нового пацієнта. Тут же історія така, що немає ніяких симптомів, а плр-тест показує позитивний результат. Насправді це може бути просто помилка тесту, але грати точно зась. Це стосується і Динамо. Бо ж ми спостерігали як зараз в багатьох командах половина команди сідає на карантин неочікувано і надовго. Саме тому довга лавка запасних при цих обставинах надзвичайно важлива"?

Знаете ли вы, что "Пірло будує стратегію підготовки до ЛЧ через свою призму"?

Знаете ли вы, что "на флангах грають фулбеки. Тобто гравці, які закривають весь фланг"?

Знаете ли вы, что "півзахист - це середній блок"?

Знаете ли вы, что в современном футболе "фулбек може опинитись на місці центрфорварду, або зміститись в центр, відкривши зону по флангу для іншого гравця". И что "все це виглядає надзвичайно симпатично, перспективно"?

Знаете ли вы, что "Дібала чи Кьєза – вагомі козирі. Бо ці гравці мають швидкість і індивідуальну майстерність"?

Знаете ли вы, что "що на матч ЛЧ у туринців серйозне налаштування"?

Знаете ли вы, что Забарный "ще місяць тому для багатьох невідомий гравець"?

Знаете ли вы, что для всех игроков ДК "матч із Юве матиме подвійну мотивацію. Престиж, намагання проявити себе перед вболівальниками на домашньому стадіоні із топовою командою і можливість підняти свій цінник, довести свою спроможність грати на такому рівні для селекціонерів всіх топ клубів"?

Знаете ли вы, "чи є шанси у Динамо на позитивний результат? Є... При правильно вибудованому балансі у грі, максимальній компактності і високій ефективності в завершальній стадії, можна здобути цей результат. Хоча, зрозуміло, що це надзвичайна задача. Із командою такого рівня це молоде Динамо ніколи не грало"?

Ну и последние два вопроса. А знаете ли вы, что зимой холодно, а летом тепло? А знаете ли вы, что дважды два - четыре? Нет, не знаете? А я знаю! А всё потому, что "вивчаю". Ну, как тот же автор: "Я уважно дивився останній матч ("Ювентуса" - уточнение моё, седого) чемпіонату проти Кротоне. Вивчав схеми, принципи побудови гри. І тому можу впевнено сказати, що команда є загадковою, непередбачливою". Кстати, по этой цитате я понял, что автор сам, прошу прощение за тавтологию, так ничего и не понял:-))

В общем, коллеги, если вы "не вчёные" (с.), то вам сюда: https://dynamo.kiev.ua/blog/355098-dinamo-yuventus-rebusi-vd-prlo-golovolomki-luchesk

На этом, пожалуй, всё. Ну и конечно же, "дякую за увагу!" (с.)

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

19.10.2020, 13:44
sedoj
Автор:
(sedoj)
Статус:
Эксперт (48552 комментария)
Подписчиков:
148
Медали:
Выбор редакции × 122

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть