Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Карлос де Пена – Патріот України

2020-10-27 02:20 Був час, я ставився до Карлоса з підозрілістю, визнаю. Я з числа тих уболівальників, про яких ...

Був час, я ставився до Карлоса з підозрілістю, визнаю. Я з числа тих уболівальників, про яких сам Карлос говорить в цьому інтерв’ю: «Я … приїхав сюди, в “Динамо”, з іншої півкулі. До всього, я переходив на правах вільного агента, адже три місяці не грав у футбол після завершення мого контракту з “Насьйоналем”.

Нормально, що люди не сприйняли мене, як гравця, не всі вболівальники вітали мій трансфер, і не знали, що я можу зробити для “Динамо”. Таке часто трапляється у футболі. Я поважаю думки інших людей. На місці вболівальників я б теж думав так само – не грав три місяці, перейшов вільним агентом та інші подібні речі».

Але Карлос пояснює: «Я вірив у себе і знав, що отримаю свій шанс у великій команді. Мій перехід в “Динамо”, безперечно, правильний крок. Я три місяці чекав на таку можливість. Весь цей час, коли я був без контракту, – тренувався двічі на день. Коли мені сказали про “Динамо” Київ, то я навіть не сумнівався. Відразу сказав, що хочу приїхати в Україну».

І, справді, Карлос справедливо вважає себе «… важливим гравцем для команди, як і багатьох інших наших футболістів. Намагаюся зіграти якомога краще кожного разу, коли виходжу на поле, віддаюся в кожному матчі і тренуванні на всі 100%». Саме через це, завдяки цій правді, я міняю своє ставлення до Карлоса… хоч і не на всі 100%. От би йому ще й швидкості, і дистанційної, і стартової… Ну це моя така особиста думка про його ігрові якості. Хоча, правди ніде діти – Карлос один з найдисциплінованіших в команді з точки зору ігрової дисципліни.

Але мене особливо зачепили останні абзаци цього інтерв’ю, яке я виділю. Бо там – про людські якості, про цінності, які мені особливо близькі. Зокрема, виявляється що він любить читати книжки, і навіть писати, нехай поки що «в стіл». І на запитання стосовно успіхів у написанні та виданні власної книжки – розказує:

«Не знаю чи зважуся одного дня видати її чи ні. Але мені дуже подобається писати і читати. Я пишу про різні моменти у своєму житті і кар’єрі. Деякі речі стосуються футболу, інші про моїх друзів, сім’ю та дружину. Як правило, пишу вдома зранку, попиваючи чашку кави. Кайфую від цього. … Я люблю писати і читати. Якщо я все-таки вирішу опублікувати свій твір, то постараюся, щоб в Україні вийшов його переклад.

Знаю, (наприклад), що Чорнобиль – це важка тема для українців і велика трагедія, яка вплинула на багато життів. Приїхав я сюди здалеку, але знав про Чорнобиль – бачив у новинах і читав про це. Поїздка (екскурсія) туди – дуже важливий момент для мене. Я на власні очі зміг побачити одну з найбільших трагедій в історії людства. Хотів подивитися, що там трапилося і як зараз все виглядає. Сподіваюся, що таке більше ніколи не повториться в жодній частині світу.


Дуже поважаю український народ. Не тільки через Чорнобиль, який вам довелося пережити, але і за Революцію 2014 року. Я бачив документальну стрічку на Netflix “Winter On Fire”. Те, як люди поводилися і боролися за свої права – це щось неймовірне. Я щиро захоплююся українцями.


Я приїхав грати в Україну, тому маю знаю історію цієї країни і розуміти процеси, які тут відбуваються. Тим більше, що Майдан трапився зовсім недавно і він був дуже важливим для українців, які боролися за краще майбутнє для своєї країни. Тепер, коли я бачу Майдан Незалежності і монумент на площі, то згадую, що кілька років тому тут тривала велика боротьба».

Ну як не поважати таку Людину? Адже він, Карлос – український патріот, яких ще пошукати…

Respeto, Сarlos!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

27.10.2020, 02:20
AHATOM
Автор:
(AHATOM)
Статус:
Эксперт (37682 комментария)
Подписчиков:
8
Медали:
Выбор редакции × 9
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть