Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Наші за кордоном Выбор редакции

2020-12-14 11:47 Як завжди по понеділках підводимо підсумки звитяг українців за кордоном. Руслан МАЛИНОВСЬКИЙ Аталанта - Фіорентина - ...

Як завжди по понеділках підводимо підсумки звитяг українців за кордоном.

Руслан МАЛИНОВСЬКИЙ

Аталанта - Фіорентина - 3:0

Нарешті відбулось довгоочікуване повернення Руслана. Ще після матчу за збірну проти німців він не з'являвся на полі. Після важливої перемоги в ЛЧ тренер дав відпочити кільком гравцям і випустив Малиновського.

Все склалось якнайкраще - і перемога впевнена, і гол гарний зі штрафного забив! У своєму стилі лівою над стінкою. Без шансів для воротаря.

Роман ЯРЕМЧУК, Роман БЕЗУС, Ігор ПЛАСТУН

Хоффенхайм - Гент - 4:1

Гент - Стандард - 2:1

Матч ЛЄ не мав ніякого значення. Про це говорить навіть те, що в основі з'явився Пластун. Ігор вже дуже давно гріє лавку. Також грав і Безус. Яремчука лише випустили на заміну, щоб не втрачав тонус. Чергова поразка і бублик після групового турніру. Повний провал. Ось як вплинула поразка від киян! Доречі за "Хоффенхайм" дубль на рахунку молодого Максимільяна Баєра. 18 років хлопцю! Де вони беруть цих талантів!

Набагато важливішою була гра зі "Стандардом". Тут в бій кинули найкращих. І незважаючи на швидкий гол у власні ворота, господарі не опустили руки. Дуже важлива вольова перемога. Переможний гол на рахунку Яремчука. Це вже його 8 гол в чемпіонаті.

Богдан МИХАЙЛИЧЕНКО

Андерлехт - Генк - 1:0

Один з найкращих матчів "королів" цього сезону. Обіграли лідера впевнено. Хоча гол прийшов лише з пенальті. Надійно відіграли в захисті. У суперника навіть моментів не було.

Едуард СОБОЛЬ

Лаціо - Брюгге - 2:2

Ледь не пройшли сенсаційно в 1/8 фіналу ЛЧ. На останній хвилині Шарль де Кетелар потужним ударом струсунув перекладину. І це все ще й у меншості. Підвів якраз Соболь, який ще в першому таймі награв на дві жовті. Ну що ж тепер можуть зіграти з київським "Динамо" в ЛЄ. А на матч жупіле-ліги Соболя не випустили. Покарання?

Євген МАКАРЕНКО

Кортрейк - Хеверлі Лувен - 0:3

Євген вийшов на заміну в другому таймі. Та це був не день "Кортрейка". Атакували вони значно більше, але в гостей був Анрі, який забивав і забивав. Напевно всім Анрі на роду написано бути бомбардирами.

Олександр ФІЛІПОВ

Сент-Трюйден - Шарлеруа - 1:2

Щось мудрує тренер. І так справи йдуть погано, а він ще й Філіпова тримає на лавці. Ну випустив в кінці. І що? Останнє місце і нижче тільки кола пекла в нижчій лізі.

Євген ЧЕБЕРКО

Лудогорець - ЛАСК - 1:3

Чеберко знову у грі! Ну і ну! З якого це дива? А все просто - матч був не надто важливий. Команда вже втратила шанс потрапити у євровесну. Та й попереду був матч з "Зальцбургом". Звісно в тій грі ніякого Чеберка не було. Лідерство втратили. А треба Євгену довіряти більше!

Микола МОРОЗЮК

Різеспор - Гезтепе - 3:2

Чемпіонат Туреччини дуже рівний і непередбачуваний. Цього разу Морозюк на коні. Але вже за тиждень може знову опинитися під.

Тарас КАЧАРАБА

Слован Ліберец - Црвена Звєзда - 0:0

Заключний акорд в євросезоні. Далі лише внутрішні змагання. Серби грали краще і справедливо вийшли в плей-офф ЛЄ. На матч чемпіонату Тарас не вийшов. Дивно. Адже яким чином тоді сподівались стримати "Славію"? Згоріли 0:3.

Максим ТАЛОВЄРОВ

Ческе-Будейовіце - Карвіна - 1:1

Команді Таловєрова зручніше грати на виїзді. Самим диктувати умови їм ще зарано. Але серія з 5 матчів без поразок - це вже показник.

Євген ШАХОВ

Лестер - АЕК - 2:0

Аполлон Смірніс - АЕК 3:4

Матч ЛЄ не мав турнірного значення. Євген вийшов на заміну. Розім'ятись. Тепер основна увага чемпіонату. Багато очок втратили. Де Чигринський? Травма напевно. Якби був здоровий грав би в основі.

Артур РУДЬКО, Дмитро МИХАЙЛЕНКО (тренер)

АЕК Ларнака - Пафос - 0:0

Обіграти "Пафос" навіть лідеру не до снаги. Рудько непробивний. Кузика тренер зберігає про запас. На всякий випадок.

Ігор ХУДОБ'ЯК

Еносіс - Ахнас - 0:0

Замість очікуваного голу Ігор награв лише на жовту. А хто буде забивати як не він? Чекаємо що надалі все ж голи прийдуть.

Богдан БУТКО, Василь КРАВЕЦЬ

Лех - Рейнджерс - 0:2

Сталь - Лех - 1:1

Ліга Європи для поляків завершилась. Бутко грав в основі, Кравця випустили по перерві. Шотландці їм зараз не до снаги. Джеррард таку банду збив, що де там. "Селтік" і той трясеться вже. Може втратити вічне чемпіонство.

На "Сталь" пішли без Бутка, але з Кравцем. Тут вже явно не такого результату чекали. Та це ще добре, бо програти мали. Лише на фінішній стрічці врятувались.

Данило БЕЗКОРОВАЙНИЙ

Ружемберок - Дунайска Стреда - 1:1

Зачекались вже на повернення нашого чемпіона світу. Нарешті в основі. Незапланована втрата очок. Вже "- 5" від лідера. Треба надолужувати.

Олександр ЗУБКОВ, Ігор ХАРАТІН, Сергій РЕБРОВ (тренер)

Динамо Київ - Ференцварош - 1:0

Ференцварош - Залаегерсеге - 2:0

В ЛЧ Зубков був найкращий. Але по справжньому гострих моментів майже не було.

А в чемпіонаті Харатін не грав. За те саме після виходу Зубкова вдалося зламати суперника. Атака без Олександра багато втрачає.

Іван ПЕТРЯК

Фехервар - Будафокі - 4:1

"Фехервар" повернувся на переможну стежину. Дубль на рахунку нашого Йвана. Дуже вчасний. Адже останнім часом його позиції в команді трохи похитнулись. Тепер довір'я побільшає. Уже 6 голів в чемпіонаті. Один з найкращих показників. Може ще "золоту бутсу" візьме.

Богдан МЕЛЬНИК

Кішварда - Гонвед - 0:0

Велика перевага команди Мельника. Забити лише не вийшло. Третє місце все ще за ними. Атака слабенька.

Ерік ШУРАНОВ

Нюрнберг - Вюрцбургер Кіккерс - 2:1

Ось і стався довгоочікуваний дебют 18-річного нападника! Вийшов на останніх хвилинах. Німці все пильніше до нього приглядаються. Шевченко, ау!

Зінченко і Ярмоленко на цьому тижні на поле не виходили. Поповзли чутки про "Вулвергемптон" (це щодо Зінченка). Ярмоленка сватати навіть до турків перестали. Артем Кравець ще також не оклигав.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

14.12.2020, 11:47
sergiomole1
Автор:
(sergiomole1)
Статус:
Старожил (788 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 141
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 5 : 0 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть