Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Динамо Олімпік. Помилка рівня аматорів. Выбор редакции

2021-02-14 00:23 Експерименти від тренерського штабу – завжди дуже ризиково. Сьогодні ми побачили експериментальний захист. В жодному з ... Динамо Олімпік. Помилка рівня аматорів.

Експерименти від тренерського штабу – завжди дуже ризиково. Сьогодні ми побачили експериментальний захист. В жодному з товариських матчів на зборах така четвірка не награвалась. Кендзьора грав на початку сезону декілька матчів в центрі оборони. Але всі збори в центральній зоні грали лише Попов, Забарний, Шабанов і Сирота.

Коли я побачив стартовий склад, то логічно подумав, що зіграє в центра награна пара Попов і Миколенко. Все ж вони з дитячих команд грали в парі. Та й на молодіжному рівні пограли. І восени також провели разом декілька ігор. Чому ж пішов такий експеримент? І чи варто таке робити в офіційних матчах?
Гол, який Динамо сьогодні пропустило. Він став результатом серії помилок. І це системні помилки у командній побудові. Місяць награвались принципи, як казали гравці, що до автоматизму. І що відбувається? Кендзьора з зони центрального захисника біжить за опонентом, залишає свою зону і викидається вперед на фланг, на метрів 30. За логікою цю зону повинен би зайняти опорний півзахисник. Але ні, він також біжить туди ж. Опускається Циганков в опорну зону. Караваєв замість того, щоб вибудувати лінію з Поповим і Миколенко, викидається в зону відповідальності Циганкова. При цьому за своєю спиною залишає на фланзі гравця суперника. У підсумку відбувається вихід 3 на 2, Циганков і Попов намагаються врятувати, але це не виходить. Це все системна помилка в побудовах від одразу 3-х гравців, які повністю провалили свої зони, не дотримались системних побудов. І цьому вчить не Луческу. Це перші класи дитячого футболу. Основа. В 13 років такі помилки – величезна проблема. У 26-27, як у Кендзьори і Караваєва – діагноз. Нажаль. Саме тому я і говорю, що потрібні інші гравці Динамо. Куди вищої кваліфікації.

А так виграли. Показали доволі хорошу гру в атаці. Особливо як для такого поля і погоди. Але такі шалені помилки – жахливо. Всіх з перемогою!

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

14.02.2021, 00:23
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть