Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Наш суперник. Брюгге. Выбор редакции

2021-02-14 16:46 Жереб наступним суперником "Динамо" вибрав другий за досягненнями клуб Бельгії. Золоті часи "Брюгге" припали на 70-і ...

Жереб наступним суперником "Динамо" вибрав другий за досягненнями клуб Бельгії. Золоті часи "Брюгге" припали на 70-і роки минулого століття. Тоді команду очолив відомий австрієць Ернст Хаппель. Домінування на внутрішній арені доповнилося успіхами в єврокубках. Двічі "Брюгге" виходив до фіналів. Що цікаво обидва рази на шляху до трофеїв їх зупиняв "Ліверпуль".

Пізніше ще було кілька всплесків. Але вже так близько до європейської слави підійти не вдалося.

З "Динамо" жереб зводив бельгійську команду лише одного разу. Це трапилось зовсім недавно. В серпні 2018 в кваліфікації ЛЧ команда Хацкевича поступилась мінімально. То ж є нагода взяти реванш.

Якщо поглянути на склад нашого суперника, то одразу помітимо, що за даними transfermarkt він цілком співставний зі складом "Динамо".

Сімон МІНЬЙОЛЕ. Воротар. 32 роки. Якби не Куртуа, то Сімон був би основним голкіпером збірної. Намагався зробити кар'єру в Англії. Мав статус основного воротаря "Ліверпуля" протягом кількох сезонів. Влітку 2019 року повернувся в Бельгію.

Едуард СОБОЛЬ. Лівий захисник. 25 років. Українець дещо втратив у своїх позиціях. Перший сезон був вдалішим. Після вилучення у вирішальному матчі ЛЧ з "Лаціо" тренер почав йому довіряти менше.

Одіон КОССУНУ. Центральний захисник. 20 років. Чергове молоде африканське дарування. Віднайшли його в Швеції. Заплатили майже 4 млн. Досить швидко став основним. Типовий високий, атлетичний футболіст з Африки. Почав запрошуватись до збірної Берега Слонової кістки.

Брендон МЕХЕЛЕ. Центральний захисник. 28 років. Вихованець клубу. Добре доповнює молодого партнера. Також останнім часом почав запрошуватись до збірної. Правда у збірній Бельгії конкуренція дуже серйозна.

Клінтон МАТА. Правий захисник. 28 років. Має постійне місце в основі. Пройшов усі щаблі бельгійської ліги. Зірок з неба не хапає. До збірної Анголи навіть не потрапляє.

Матс РІЦ. Опорний півзахисник. 27 років. Бельгієць, що звернув до себе увагу академії "Аяксу". Та згодом повернувся до Бельгії. Довго грав у "Мехелені". І все ж пішов на підвищення. Невисокого росту, мобільний і чіпкий. Частенько і забиває.

Рууд ВОРМЕР. Центральний півзахисник. 32 роки. Капітан. Старожил команди. Викликався іноді навіть до збірної Нідерландів. Кар'єра вже йде на спад. Однак навіть сьогодні він головний диспетчер.

Ханс ВАНАКЕН. Центральний півзахисник. 28 років. Один з найцінніших гравців. Вже шостий рік в команді. Ледь не найкращий бомбардир. Мінімум 10 голів за сезон забиває. Звісно витіснити Де Брюйне у збірній не реально. Та навіть там у нього є шанси потрапити на ЄВРО.

Шарль ДЕ КЕТЕЛАРЕ. Центральний півзахисник. 19 років. Головний талант клубу. Різко підняв свій цінник в цьому сезоні. Особливо вдало грав в ЛЧ. Встиг восени дебютувати за збірну. Та все ж стабільності йому ще бракує.

Ноа ЛАНГ. Нападник. 21 рік. Вихованець академії "Аяксу". Взяли в оренду. Та голандець настільки вразив, що скористались опцією викупу за 6 млн. євро. Здебільшого грає на фланзі. І забиває, і асистує! Дуже гарна знахідка. А ще ж молодий і має прогресувати.

Бас ДОСТ. Нападник. 31 рік. Куди тільки не заносила доля цього голландського форварда. Особливо виблискував він в ліссабонському "Спортінгу". Потужний за статурою атлет. Чудово грає головою. Взимку примкнув до нової команди. Не зовсім тренера влаштовувала гра нігерійця Окереке. Той забиває не дуже багато. Тому вирішили викласти чималеньку суму за більш класного нападника з великим досвідом гри в Бундеслізі. Для внутрішніх змагань це виглядає навіть занадто. Ймовірно такий трансфер з прицілом на єврокубки.

Філіп КЛЕМАН. Тренер. 46 років. Ну й про головного тренера. Легенда "Брюгге". Десять років грав за цю команду. Як тренер набирався досвіду також тут. Потім пішов на вільні хліба. Заявив про себе як тренер з кваліфікацією у "Генку", з яким став чемпіоном країни. В минулому сезоні повторив це досягнення вже у "Брюгге". Впевнено домінує його команда і в цьому сезоні. Відчувається, що є велике бажання проявити себе на євроарені.

Побажаємо киянам засмутити Клемана і його підобічних, а натомість порадувати всіх нас.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

14.02.2021, 16:46
sergiomole1
Автор:
(sergiomole1)
Статус:
Старожил (783 комментария)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 138
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть