Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Футбольний тиждень Выбор редакции

2021-02-27 12:42 Що не кажіть приємних емоцій цього тижня було для нас все ж більше. Київське "Динамо" подолало ...

Що не кажіть приємних емоцій цього тижня було для нас все ж більше. Київське "Динамо" подолало бельгійський бар'єр і продовжить свої єврокубкові баталії в цьому сезоні! З кожним етапом суперники будуть все грізніші, та по іншому й не буває.

Події тижня

  • Луческу тверезо оцінив можливості своєї команди на сьогодні і тактично переграв суперника.

Бельгійський чемпіон хоч і мав втрати, залишався небезпечним опонентом. Кияни намагались забити швидкий гол, а потім вже діяли обережно, намагаючись виснажити суперника. Ризик був мінімальний. До останньої чверті матчу кияни добрались в кращих позиціях. "Брюгге" залишився ще й без Доста. Натомість Луческу вчасно випускає свіжого Шапаренка. Одразу гра в атаці активізувалася. І після блискучої комбінації вдалося забити переможний гол! Буяльський наздогнав за забитими м'ячами в єврокубках Леоніда Буряка.
  • та перед тим "Динамо" втратило очки у внутрішній першості. Чернігівська "Десна" стала незручним суперником для киян. І цього разу добре підготовлена команда Рябоконя чинила гідний опір. Скористались чи не єдиним моментом. "Динамо" не виглядало приреченим. Діяли активно і насідали на ворота суперника. Але відігратись вдалося лише на останній хвилині з пенальті. Можливо це очко виявиться золотим на фініші.

  • європейські футбольні баталії проходили під вивіскою дербі. В Англії продовжує своє падіння "Ліверпуль". В останнє вони програвали "ірискам" за царя Гороха. Експерти вже розгубились і не можуть пояснити причину такого різкого регресу команди Клоппа. В Італії міланське дербі вперше за довгий період мало високий спортивний статус - грали лідери. "Інтер" виявився трохи кращим. Хоча поразки 0:3 "Мілан" не заслуговував. Рурське дербі проходило без інтриги. Команди сьогодні знаходяться не лише на різних полюсах турнірної таблиці, але ще й за грою зовсім не співставні.

  • Гол тижня

    Напевно варто відзначити Олів'є Жиру. Нев'янучий ветеран ударом через себе з лінії штрафного майданчика шокував мадридський "Атлетіко". Здавалося, що був офсайд. Та після перегляду виявилось, що м'яч відлетів від захисника.

    Сейв тижня

    Тут було навіть кілька сейвів від воротаря "Інтера" Хандановича. А на той момент рахунок був мінімальним і все могло повернутися зовсім в інший бік. Реакція просто феноменальна! Раджу переглянути ці моменти.

    Жереб тижня

    Ну і під кінець ми дізналися суперників для українських команд в наступному раунді ЛЄ. "Вільяреал" і "Рома" - грізні опоненти. Очевидно фаворити не ми. Більше 15 років тому кияни вже грали з "Вільяреалом". Тоді суперник виявився сильнішим. Одже й у цьому випадку є шанс взяти реванш.

    Анонс

    Тепер про найцікавіше на наступному тижні. А цікавого буде чимало!

    27 лютого (субота)

    14:30 Манчестер Сіті - Вест Хем

    Лідер АПЛ не очікує на втрату очок. Але суперник цього сезону дуже дивує. Плюс не відомо як позначиться на гру втома після матчу ЛЧ.

    17:15 Севілья - Барселона

    Іспанські клуби не вразили в основному в ЛЧ. Чемпіонат інша справа. Тут свої розбірки. Є ще навіть шанси поборотися за чемпіонство.

    19:30 Лейпціг - Боруссія М

    Два невдахи ЛЧ. Щоправда у Розе і в Бундеслізі справи погіршились - можуть і звільнити достроково. Правда у нього вже є робота на наступний сезон.

    22:30 Порту - Спортінг

    Чемпіон проти лідера. Якщо господарі не виграють, то "левам" буде можна вішати на шию золоті медалі вже зараз. Десять очок в Португалії - відрив шалений! Коли в останнє "Спортінг" вигравав чемпіонат нагадаєте?

    28 лютого (неділя)

    15:30 ПСВ - Аякс

    Матч лідерів і в Ередивізії. Ейндховен гратиме на фоні вильоту з ЛЄ. Буквально на останніх хвилинах пропустили вирішальний гол від "Олімпіакосу". "Аякс" натомість переграв французького лідера. Як би не завершився цей матч не вірю, що щось завадить амстердамцям виграти чемпіонат.

    17:00 Шахтар - Зоря

    Центральний матч туру в Україні.

    18:30 Челсі - Манчестер Юн

    Очки більш потрібні лондонцям. Та мені здається, що вони більше сил витратили серед тижня.

    19:30 Львів - Динамо Київ

    Кияни навіть ще не долетіли додому. По дорозі зупинились у Львові. Тут очки втрачати вже не можна. А як же втома? Значить потрібна розумна ротація складу.

    21:45 Рома - Мілан

    "Мілан" програв останні дві гри в чемпіонаті і втратив лідерство. Набагато важче вони здолали свого суперника і в ЛЄ. То що фаворит "Рома"?

    22:00 Марсель - Ліон

    Сампаолі вже має підїхати.

    22:00 Вільяреал - Атлетіко

    Ось і подивимось наскільки грізний на сьогодні наш наступний суперник на фоні лідера Прімери. Хоча майте на увазі ми не "Атлетіко".

    3 березня (середа)

    17:00 Динамо Київ - Колос

    Міцний "Колос" вже ставив підніжки в чемпіонаті. Тепер очікуємо на справжню кубкову гру. Нічиї тут бути не може.

    22:00 Барселона - Севілья

    Повторний матч півфіналу кубку. У андалусців фора в два м'ячі. Команди вже настільки вивчили одна одну! Ну це вже буде напевно остання їхня зустріч в сезоні.

    22:00 Лілль - Марсель

    Сампаолі одразу потрапляє в шалений графік матчів! Ще й суперники як на підбір.

    4 березня (четвер)

    22:15 Ліверпуль - Челсі

    Ох і графік у "Челсі"! Десь будуть втрати.

    Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

    27.02.2021, 12:42
    sergiomole1
    Автор:
    (sergiomole1)
    Статус:
    Старожил (788 комментариев)
    Подписчиков:
    3
    Медали:
    Выбор редакции × 141
    Топ-матчи
    Чемпионат Франции Ницца Лорьян 1 : 0   19 апреля 22:00
    Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
    Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
    Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

    Еще на эту тему

    Лучшие блоги
    Loading...
    Пополнение счета
    1
    Сумма к оплате (грн):
    =
    (шурики)
    2
    Закрыть