Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

На захист Бєсєдіних і Супряг.

2021-03-13 23:03 Як би не говорили про універсалізацію гравців в сучасному футболі, але розподіл стосовно основних функцій на ...

Як би не говорили про універсалізацію гравців в сучасному футболі, але розподіл стосовно основних функцій на полі все ж таки залишається. Основна функція захисника – це, все ж таки, грати у захисті. І якщо, навіть, він буде регулярно гостро підключатись до атакувальних дій і при цьому привозити голи у власні ворота, то його виженуть.

Так само нападник. Якщо буде вдало виконувати оборонні функції і не забивати голи у ворота суперника, також виженуть. Залишилися гравці середньої лінії які мають і допомагати гравцям оборонної ланки, і створювати умови для нападників, тобто віддавати гольові передачі. А от з цим у нас проблема. Наші крайні півзахисники: Циганков, Родрігес, в меншій мірі де Пена грають по суті флангових форвардів. Їх гра, як правило, зводиться до банальної перепасовки зі своїм крайнім захисником (Миколенко, Кендзера) і подальшим ударом, якщо дадуть, по воротам. Сидорчук грає глибокого опорника. Такого глибокого, що всі його перепасовки відбуваються саме з центральними захисниками практично без просування вперед. Буяльський, безумовно якісний гравець, забив в цьому сезоні декілька ключових м’ячів. Але в коментарях його часто називають людиною-невидимкою. Я думаю, що це через те, що він номінально грає другого форварда і мало приймає участі в організації командних дій. І, як наслідок, забив – молодець, кращий гравець матчу, не забив – людина-невидимка. Так що на все про все залишається один Шапаренко, якого, навіть при його футбольному таланті, замало. Згадайте як працював на Шевченка Ребров, про Блохіна я взагалі мовчу. А у нас Бєсєдин працює в режимі «зроби все сам». І створи гольову ситуацію і реалізуй її. Інколи бувають виключення. Пригадайте останній матч з Колосом на кубок. Лєднєв вийшов на заміну і протягом п’яти хвилин віддав дві передачі на хід Бєсєдіну, які завершилися ударами по воротах. Оце те, що я маю на увазі, оце приклад взаємодії півзахисник-нападник, нажаль, поодинокий. Стосовно Супряги, так от не вірю я, що людина за такий короткий період втратила кваліфікацію і розучилась грати в футбол, згадайте хет-трик в наші ворота. От і виходить, що проти Динамо він грати може, а за – ні. А загалом у нас в останні роки жоден з нападаючих так і не заграв. Так може справа не в нападаючих?

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

13.03.2021, 23:03
auto-aleksandr54
Автор:
Статус:
Наставник (1215 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть