Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

В чужому оці і скалку видно, а у своєму і колоди не побачиш

2021-04-17 14:15 Ознайомившись з теоретичними складами команд на сьогоднішній матч почав писати коментар, який переріс в блог. Там ...

Ознайомившись з теоретичними складами команд на сьогоднішній матч почав писати коментар, який переріс в блог. Там йшлося про втрати команд. Перше, треба визнати, що втрата Сидорчука стала реально відчутною для Динамо (рік-два тому я б такого ніколи навіть не вимовив). До речі, Сидорчука можна було не ставити на гру з Дніпром.

Так, я розумію, що 3 очки - вони однакові проти будь-якого суперника, але тут ще вступає в дію принциповість поєдинку і емоції вболівальників. Далі, Циганков і Забарний зараз справді невідомо, в якому стані (невідомо в першу чергу мені), тому тут теж погоджуюсь з автором. І, як вболівальнику Динамо, напевно, варто було б думати про гру своєї команди, всі плюси і мінуси існуючого складу. Скоріше за все, мінусів би назбиралося більше, оскільки останнє відчутне підсилення чи гучний трансфер навіть не всі пам"ятають.

Але зачепило ось що. Втрати Шахтаря. Коноплянка вже давно здав, як і Ісмаілі. Вони обоє втратили швидкість, а це була їхня основна властивість. Тайсон теж кожного матчу виглядав все гірше і гірше, і тут, майже впевнений, грало роль не лише психологічний стан і небажання грати, думаю, що природа почала своє брати. Здається там почалася зміна поколінь, яку чи то проспали, чи то недооцінили, чи то ще щось. Але по факту маємо, що Тайсон, Коноплянка і Ісмаілі - не такі вже й масштабні втрати. І тут з легкістю можна згадати ще Марлоса, П"ятова, Кривцова, Патріка, Степаненка, Дентіньйо, Мораєса... Це все гравці, в яких вже почався процес деградації, щоправда з різною швидкістю і деякі з них ще пограють рік чи два. Ось так, поступово, Шахтар з команди молодих і перспективних бразильців перетворюється на команду україно-бразильських гравців передпенсійного віку.

Безперечно, там є молоді класні гравці з технікою і швидкістю, але прірва між ними і першою групою названих гравців постійно збільшується. І поки Каштру намагається втриматися на місці і довести, що все гараз, що він так і хотів, то там такий дисбаланс розвивається, що передбачаю "круте піке". Потім ще треба буде збирати тих бразильців докупи, бо як тільки вони з цього піке побачать, що земля вже близько, то відразу почнуть проситися до іншого літака. А там і контракти в багатьох підійдуть до кінця. Не кожний менеджер чи тренер зможе їх переконати далі працювати і віддаватися команді в такій ситуації.

У нас теж проблем вистачає, і майже кожний з названих гравців нам би був за щастя (тут не враховую моральну складову питання). Але назва блогу відповідає змісту)

Всім гарного вечора, більш-менш якісного футболу, наскільки це можливо, і смачного пива.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

17.04.2021, 14:15
auto-assertive
Автор:
Статус:
Наставник (1968 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть