Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Наші за кордоном. Підсумки сезону. Частина друга. Выбор редакции

2021-06-06 10:55 Продовжуєм підбивати підсумки футбольного сезону в ракурсі досягнень українців на полях Європи. Едуард СОБОЛЬ (Брюгге) 37 ... Наші за кордоном. Підсумки сезону. Частина друга.

Продовжуєм підбивати підсумки футбольного сезону в ракурсі досягнень українців на полях Європи.

Едуард СОБОЛЬ (Брюгге)

37 матчів 2 голи 4 передачі

Другий рік поспіль Соболь зі своєю командою виборює титул чемпіона. Щоправда в кінці сезону лідер явно забуксував (лише одна перемога в шести матчах фінальної пульки).

Добре, що запасу вистачило. Та і на євроарені "Брюгге" намагався пошуміти. Лише трішки не вистачило в заключному матчі ЛЧ в Римі. Саме тоді підвів команду Едуард, отримавши не обов'язкове вилучення. А вже в ЛЄ на шляху до успіхів стали київські "динамівці" та вірус. В наступному сезоні буде ще одна спроба підкорити Європу. Соболь на доброму рахунку але про особливий попит з топ чемпіонатів не чутно.

Богдан МИХАЙЛИЧЕНКО (Андерлехт)

27 матчів 1 гол

Перший сезон для Богдана (вихованця академії "Динамо") слід вважати успішним. Акліматизація була не легкою через звичне не знання іноземних мов, та згодом Компані повернувся до Михайличенка обличчям. Звісно від "Андерлехту" на сьогодні залишилось лише ім'я. Результати не ахти. Вже сам факт потрапляння в топ-4 є успіхом. Мріяли і про ЛЧ, але поки зарано. Прикро, що Богдана відчепили в останній момент з заявки на ЄВРО. Але можливо це буде додатковим стимулом для подальшого прогресу.

Євген МАКАРЕНКО (Кортрейк)

30 матчів 3 голи

Натомість інший наш вихованець їде на ЄВРО. Він був безумовним лідером команди. Команди скромної, але досвід гри у міцній лізі йде Євгену у плюс. Оренда завершується і Макаренко має повернутися в Брюссель.

Олександр ФІЛІПОВ (Сент-Трюйден)

16 матчів 1 гол

Один з найкращих бомбардирів УПЛ не зумів себе зарекомендувати в новій лізі. Можна казати про тренерську недалекоглядність. Можна - про не високий загальнокомандний рівень. Та це як на мене слабке виправдання. Отож тепер слід проявити характер і доводити свою профпридатність.

Мар'ян ШВЕД (Мехелен)

24 матчі 5 голів 1 передача

Спочатку виглядало, що і тут Мар'ян нічого не продемонструє. Та здається тренер знайшов таки підхід до нашого хлопця. Характер, як відомо, у Шведа непростий. Є бажання залишитися в Бельгії і надалі, але чи погодиться з цим "Селтік".

Ігор ПЛАСТУН (Гент)

18 матчів 2 голи

Перший невдалий сезон для Ігоря за кордоном. Раніше він був завжди основним гравцем. Хоча мені здається, що захист "Генту" провалювався як з Пластуном так і без. В результаті збірна, що була зовсім поряд (почав викликатись регулярно), помахала ручкою. Для захисника вік бойовий. То не слід опускати руки.

Євген ШАХОВ (АЕК)

35 матчів 3 голи 1 передача

Однорічний вояж Євгена на Аппеніни завершився. В Греції він же немов вдома. Замість Салонік правда Афіни. Але й тут він одразу став стабільно основним. Та АЕК переживає не найкращий момент. Лише 4 місце. Поступились не лише "Олімпіакосу", але й обом клубам з Салонік. Щодо збірної, то в центрі поля висока конкуренція не дозволила потрапити в заявку.

Дмитро ЧИГРИНСЬКИЙ (АЕК)

24 матчі 0 голів

Ймовірно для Дмитра це буде останній сезон в Афінах. 5 років - гарний шматок кар'єри. Враховуючи травматичність Чигринського все склалось навіть дуже добре. В Греції він завжди отримував гарні відгуки. Відсутність швидкості компенсував вибором позиції та досвідом.

Артур РУДЬКО (Пафос)

38 матчів

Артур реанімував свою кар'єру на Кіпрі. Скромний "Пафос" перетворився в міцного середняка з єврокубковими амбіціями. Рудько виділяється на цьому рівні. Можливо потрапив на олівець скаутів з Греції чи Туреччини.

Артем ФАВОРОВ (Залаегерсеге)

29 матчів 8 голів

Відмінний сезон для Артема. Багато в чому завдяки йому команда втрималась у вищому світі. Тепер оренда завершилася і можна на цьому грунті проявити себе в єврокубках за "Пушкаш Академію".

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

06.06.2021, 10:55
06.06.2021, 10:55
369121 2 Internat, auto-yurij182
sergiomole1
Автор:
(sergiomole1)
Статус:
Старожил (788 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 141
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть