Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Без ейфорії, але з оптимізмом !

2021-06-08 01:09 Вітаю усх вболівальників Збірної України з перемогою ! Не знаю для кого як, але для мене ...

Вітаю усх вболівальників Збірної України з перемогою ! Не знаю для кого як, але для мене будь-який матч Збірної - це свято, неважливо від статусу матчу та суперника.

Перемога над Кіпром - це перемога. Незважаючі там нінащо. Але коли у суперника на 36-ій хвилині вилучають гравця, і ти годину граєш у більшості, то важко перевірити свою силу.

Ейфорії та екстазу неповинно ніякого бути. Але то не наші проблеми, що кіпріоти "кладуть" обережно Зубкова у своїй штафній та отримують червону картку, то грають у волейбол у "карному майданчику" ;) Мене цікавить гра Збірної України.

Той склад, що вийшов учора, бу перевіркою сил гравців, які мали мало ігровому часу на цьому зборі. Хоча трохи незрозуміло, чому Андрій Миколайович дав зіграти трьом різним воротарям у трьох матчах, але недав зіграти усім трьом форвардам ?! Це загадка. Можна ж було перевірити та дати шанс тому ж Довбику та хоча б на 10 хвилин випустити Безуса ?

Вже третій матч поспіль, Андрій Миколайвич "тусує" склад. Але гадаю, що з основним складом, принаймні, на матч з Нідерландами, Шева вже визначився. А учора можна оцінити гравців наступним чином:

  • Пятов своєю грубою помилкою,коли він махнув рукою повз м'яч та привіз нам лівий кутовий, остаточно попращався з ЄВРО. Хоча надто грубих помилок він і не здійснив, але вік дається в знаки. Бущан повинен бути номером 1.

  • До Кривцова та Матвієнка є питання, як до захисників. Іноді втрачали своїх опонентів.

  • Пара захисників Забарний-Попов, як на мою особисту думку, все ж понадійніше за пару Крівцов-Матвієнко. Але вирішує Шева.

  • Без Караваєва все ж не така трохи Збірна. Караваєв - це швидкість. І з ним у старті якось спокійніше.

  • Соболь без надто грубих помилок. Навіть встиг по воротах один раз пробити, але сильно не вразив, хоча і старався. Але без Миколенка дуже важко нашій Збірній.

  • Гра Зінченка мене приємно вразила. Був одним з кращих на рівні з Ярмолою. Якже цей гравець бачить поле та гравців - це цукерочка. А які ж паси він учора роздавав. Краще навіть за Малину.

  • А ось Малини нічим себе видатним учора не проявив. Завдав 3 удари по воротах, але вони були повз. Також дужа добре комбінував з Зіною, коли вони в одвох намагалися грати в дотик, як їх вчать в їхніх клубах. Але Малиновський учора був не тим Малиною, якого ми звикли бачити. Був тінню самого себе.

  • Макаренко нічого екстраординарного не показав, як і Стьопа.

  • Про Судакова, від якого у коментатора Столярчука був екстаз, та він встиг його прізвище разів 20 повторити, немає що писати. Кілька разів торкнувся м'яча. Бажання грати є, але грати за Збріну йому ще трохи зарано.

  • Зубков замінив таки Коно на його фланзі. Пре на суперника, як танк. Плюс заробив пеналь завдяки своїй швидкості.

  • Якби я не любив дідуся Марлоса, але учора він зіграв чудово. Віддав дві гольові. Плюс брав участь в інших перспективних атаках.

  • Яремчук - це важка тема. Іноді здається, якщо Яремчука прокляли, і йому необіхно сходити до якоїсь ворожки. Бо інакше і не поясниш, як Роман з забійних позицій влучає во воротаря, то з кількох метрів не може попасти по ворота. Але нарешті його уочра прорвало, бо з тієї позиції і я б забив :)

  • Стосовно Бєсєдіна. Як виявилося, що він ще гірший за Яремчука. А ті хто горланив під час матчу, що Бєсєдін такі моменти, як у Яремчука релізовував би. Як виявилося, що Бєсєдін не може влучити з кількох метрів по воротах, та і до захисту він не повертається, як це робить Яремчук.

І тут кажуть, а де ж у старті ті ж Миколенко, Бущан та той же Шапаренко з Сидором ? Гадаю, що Андрій Миколайвич береже їх на Нідерланди.

Загалом матч вийшов тренувальним з великою відповідальністю. Головне, що без травм.

І як важко казати про Віктора Циганкова. Дуже він травматичний, і це може вплинути на його подальшу кар'єру. Дуже хочу побачити Віктора у старті на матч з Нідерландами. Аби він встиг долікуватися . Одужуй, рудий ! Ти потрібен Збірній !

І я вже розімую, яким буде склад на матч з Нідерландами. А тепер курс - на Бухарест ! Їдемо за перемогами та представити нашу країну.

І стосовно нової форми, то вона просто вогонь. Не дарама у оркі на мордорі так підгорає :)))

Доброї дороги тобі, Збірно України !!!

Слава Україні !

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

08.06.2021, 01:09
BruceWillis
Автор:
(BruceWillis)
Статус:
Эксперт (51209 комментариев)
Подписчиков:
69
Медали:
Выбор редакции × 32

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть