Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

ЄВРО - 2020. Знайомство. (Групи А і В) Выбор редакции

2021-06-09 15:37 Група А (Італія, Швейцарія, Туреччина, Вельс) Італія Оптимальний склад: Джанлуїджі ДОННАРУММА (Мілан) - Леонардо СПІНАЦЦОЛА (Рома), ... ЄВРО - 2020. Знайомство. (Групи А і В)

Група А (Італія, Швейцарія, Туреччина, Вельс)

Італія

Оптимальний склад: Джанлуїджі ДОННАРУММА (Мілан) - Леонардо СПІНАЦЦОЛА (Рома), Джорджио К'ЄЛЛІНІ (Ювентус), Леонардо БОНУЧЧІ (Ювентус), Алессандро ФЛОРЕНЦІ (ПСЖ) - Марко ВЕРРАТТІ (ПСЖ), Ніколо БАРЕЛЛА (Інтер), Мануель ЛОКАТЕЛЛІ (Сасуолло) - Лоренцо ІНСІНЬЄ (Наполі), Федеріко К'ЄЗА (Ювентус), Чіро ІММОБІЛЕ (Лаціо).

Тренер: Роберто МАНЧІНІ.

Не бачу, що може завадити італійцям вийти щонайменше до чвертьфіналу. Манчіні вдалося вдихнуту у команду свіжого повітря. Гарний сплав досвіду і молодості. Плюс сама гра надихає футболістів. До того ж резерв дуже конкурентний, а в таких турнірах це дуже важливо. Манчіні сформував велику обойму. Прогнозую, що в групі він буде постійно тасувати склад.

Швейцарія

Оптимальний склад: Ян ЗОММЕР (Боруссія М) - Фабіан ШЕР (Ньюкасл), Ніко ЕЛЬВЕДІ (Боруссія М), Мануель АКАНДЖИ (Боруссія Д) - Рікардо РОДРІГЕС (Торіно), Ремо ФРОЙЛЕР (Аталанта), Граніт ДЖАКА (Арсенал), Сільван ВІДМЕР (Базель) - Джердан ШАКІРІ (Ліверпуль), Брель ЕМБОЛО (Боруссія М), Харіс СЕФЕРОВІЧ (Бенфіка). Тренер: Владімір ПЕТКОВІЧ.

Цю команду ми знаємо досить добре. Петковіч виявився спеціалістом високого рівня. Гра поставлена. Пресинг, контроль м'яча. Нападник Сеферовіч роззабивався. Можуть бути проблеми в захисті. А ось лава запасних також пристойна. Вважаю, що Швейцарія один з тіньових фаворитів турніру.

Туреччина

Оптимальний склад: Угурджан ЧАКИР (Трабзонспор) - Зекі ЧЕЛІК (Лілль), Меріх ДЕМІРАЛЬ (Ювентус), Чаглар СЕЮНДЖЮ (Лестер), Каан АЙХАН (Сасуолло) - Окай ЙОКОШЛУ (Вест Бромвіч), Озан ТУФАН (Фенербахче), Ченгіз УНДЕР (Лестер), Хакан ЧАЛХАНОГЛУ (Мілан), Юсуф ЯЗИДЖИ (Лілль) - Бурак ЙЇЛМАЗ (Лілль). Тренер: Шенол ГЮНЕШ.

Пригадується, що саме з цим тренером турки досягли свого найбільшого успіху. І зараз помічається почерк переможця. На сьогодні навіть більше гравців виступає за кордоном. Одразу 3 гравці стали сенсаційно чемпіонами Франції! До того ж відігравали там провідну роль. Навесні турки яскраво прихлопнули голландців і норвежців. Як далеко вони пройдуть на ЄВРО не відважуюсь прогнозувати. Очікую багато голів в матчах з їх участю.

Вельс

Оптимальний склад:

Вейн ХЕННЕССІ (Крістал Пелас) - Джо РОДОН (Тоттенхем), Бен ДЕВІС (Тоттенхем), Кріс МЕФАМ (Борнмут) - Неко ВІЛЬЯМС (Ліверпуль), Джо АЛЛЕН (Сток Сіті), Аарон РЕМЗІ (Ювентус), Харрі ВІЛСОН (Ліверпуль), Коннор РОБЕРТС (Суонсі) - Гарет БЕЙЛ (Тоттенхем), Даніель ДЖЕЙМС (Манчестер Юн). Тренер: Роберт ПЕЙДЖ.

Після розширення кількості учасників ЄВРО такі збірні як Вельс отримали свій шанс. Вже другий турнір поспіль валійці пробиваються до фінальної частини. Цього разу це буде лебедина пісня їх головної зірки - Гарета Бейла. Група для них важка. Доведеться сподіватися на контратаки і майстерність нападників. Плюс тренера втратили. Райан Гіггз думає тепер як не потрапити за грати. Пейдж його помічник. Поки справляється. Та й йому працювати не так і важко - особливих очікувань нема.

Група В (Бельгія, Данія, Росія, Фінляндія)

Бельгія

Оптимальний склад:

Тібо КУРТУА (Реал) - Джейсон ДЕНАЙЄР (Ліон), Тобі АЛДЕРВЕЙРЕЛД (Тоттенхем), Ян ВЕРТОНГЕН (Бенфіка) - Тома МЕНЬЄ (Боруссія Д), Юрі ТІЛЛЕМАНС (Лестер), ДЕ БРЮЙНЕ (Манчестер Сіті), Насер ШАДЛІ (Башакшехір) - Еден АЗАР (Реал), Дріс МЕРТЕНС (Наполі), Ромелу ЛУКАКУ (Інтер). Тренер: Роберто МАРТІНЕС.

Лідер рейтингу ФІФА очевидно вважається одним з фаворитів турніру. Досвіду вже не бракує. Навпаки якраз молодечого запалу може і не вистачити. Та й старший Азар не виблискує. Зате молодший є завжди під рукою. Що вже говорити про термінатора Лукаку!

Данія

Оптимальний склад:

Каспер ШМАЙХЕЛЬ (Лестер) - Йохім МЕХЛЕ (Аталанта), Сімон К'ЯЄР (Мілан), Андреас КРІСТЕНСЕН (Челсі), Даніель ВАСС (Валенсія) - Томас ДІЛЕЙНІ (Боруссія Д), П'єр-Еміль ХЕЙБЬЄРГ (Тоттенхем), Крістіан ЕРІКСЕН (Інтер) - Мартін БРЕЙТВЕЙТ (Барселона), Юссуф ПОУЛЬСЕН (Лейпціг), Каспер ДОЛЬБЕРГ (Ніцца). Тренер: Каспер ЮЛЬМАН.

Команда двох Касперів. Тренер Юльман зарекомендував себе в Данії, здобувши перемогу в чемпіонаті зі скромним Норшеланом. Данія без слабких місць. Але й тут є своя суперзірка Еріксен, від якого залежить гра в нападі. Не думаю, що данці виблискуватимуть, але здатні на сюрпризи. З групи вийдуть однозначно.

Росія

Оптимальний склад:

Антон ШУНІН (Динамо М) - Дмітрій БАРІНОВ (Локомотив М), Георгій ДЖИКІЯ (Спартак М), Андрій СЕМЕНОВ (Ахмат) - Маріо ФЕРНАНДЕС (ЦСКА), Магомет ОЗДОЄВ (Зеніт), Роман ЗОБНІН (Спартак М), Далер КУЗЯЄВ (Зеніт), Олександр ГОЛОВІН (Монако), Вячеслав КАРАВАЄВ (Зеніт) - Артем ДЗЮБА (Зеніт). Тренер: Станіслав ЧЕРЧЕСОВ.

Черчесов робить ставку на фізичну підготовку. Напевно на щось інше з таким підбором гравців команда не здатна. Багато що залежитиме від форми Дзюби. Але в будь якому випадку розраховувати на вихід в плей-офф буде важко. Передавити опонентів як то було на ЧС навряд чи вдасться.

Фінляндія

Оптимальний склад:

Лукаш ГРАДЕЦКІ (Байєр) - Паулус АРАУРІ (Пафос), Йоона ТОЙВІО (Хаккен), Юка РАЙТАЛА (Міннесота) - Ніколай АЛХО (МТК), Глен КАМАРА (Рейнджерс), Расмус ШЮЛЛЕР (Юрдінген), Йоні КАУКО (Есбьєрг), Ере УРОНЕН (Генк), Робін ЛОД (Міннесота) - Теему ПУККІ (Норвіч). Тренер: Маркку КАНЕРВА.

Дебютант великих форумів. Колись це мало трапитися. За іменами поряд з македонцями найслабша команда. Але на практиці ми добре знаємо, яка кусюча сьогодні збірна Суомі. І все ж другої Ісландії з них не вийде. Вважайте це за мій прогноз.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

09.06.2021, 15:37
sergiomole1
Автор:
(sergiomole1)
Статус:
Старожил (788 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 141

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть