Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

ЄВРО - 2020. Знайомство. (Групи C і D) Выбор редакции

2021-06-10 14:33 Група С (Нідерланди, Україна, Австрія, Північна Македонія) Нідерланди Оптимальний склад: Тім КРУЛ (Норвіч) - Маттейс ДЕ ... ЄВРО - 2020. Знайомство. (Групи C і D)

Група С (Нідерланди, Україна, Австрія, Північна Македонія)

Нідерланди

Оптимальний склад:

Тім КРУЛ (Норвіч) - Маттейс ДЕ ЛІГТ (Ювентус), Стефан ДЕ ВРЕЙ (Інтер), Дейлі БЛІНД (Аякс) - Оуен ВЕЙНДАЛ (АЗ), Джорджиньо ВЕЙНАЛДУМ (Ліверпуль), Френк ДЕ ЙОНГ (Барселона), Мартен ДЕ РООН (Аталанта), Дензел ДУМФРІС (ПСВ) - Вут ВЕГХОРСТ (Вольфсбург), Мемфіс ДЕПАЙ (Ліон).

Тренер: Франк ДЕ БУР.

Рональд Куману вдалося витягнути "помаранчевих" в когорту лідерів. Але злакомився на пропозицію з Каталонії. У Де Бура так гладко вже не виходить. Вирішив навіть змінити схему, що для Нідерландів зовсім диковинно. Є проблема з воротарями, травмований Ван Дейк. Зате в нападі додався Вегхорст, що роззабивався за свій клуб. З таким "слоном" в нападі можна грати досить різноманітно. Отож на великий прорив не розраховуємо, але з групи мають виходити легко.

Україна

Оптимальний склад:

Георгій БУЩАН (Динамо К) - Олександр КАРАВАЄВ (Динамо К), Ілля ЗАБАРНИЙ (Динамо К), Микола МАТВІЄНКО (Шахтар), Віталій МИКОЛЕНКО (Динамо К) - Сергій СИДОРЧУК (Динамо К), Олександр ЗІНЧЕНКО (Манчестер Сіті), Руслан МАЛИНОВСЬКИЙ (Аталанта) - Олександр ЗУБКОВ (Ференцварош), Андрій ЯРМОЛЕНКО (Вест Хем), Роман ЯРЕМЧУК (Гент). Тренер: Андрій ШЕВЧЕНКО.

За рік докорінно змінився розклад по нашій збірній. Тепер її кістяк - це гравці "Динамо". Фактично втратили ми лише Коноплянку. І то така собі втрата, бо Євген давно забив на футбол. За те додали наші легіонери: Зінченко, Малиновський, Яремчук. Дещо турбує не найкраща форма Степаненка. Тому я й поставив в основу Сидорчук, але йому було б комфортніше грати в парі з Шапаренко. Плюс Шапаренко може самостійно розігнати контратаку, протягнути м'яча. З іншого боку це здатен робити і Малиновський. Ось єдина делема, як на мене. Ще б Циганков був здоровий. Який би був туз в рукаві! Прогноз на результат не робитиму, щоб не наврочити.

Австрія

Оптимальний склад:

Даніель БАХМАНН (Вотфорд) - Давід АЛАБА (Баварія), Мартіні ХІНТЕРЕГГЕР (Айнтрахт), Александар ДРАГОВІЧ (Байєр), Штефан ЛАЙНЕР (Боруссія М) - Ксавер ШЛАГЕР (Вольфсбург), Крістоф БАУМГАРТНЕР (Хоффенхайм), Конрад ЛАЙМЕР (Лейпціг), Марсель ЗАБІТЦЕР (Лейпціг) - Міхаель ГРЕГОРІЧ (Аугсбург), Саша КАЛАЙДЖИЧ (Штутгарт). Тренер: Франко ФОДА.

Австрійський футбол останнім часом дещо реанімувався. В основному завдяки "Зальцбургу". Збірна також омолодилась. На Арнаутовича уже й не розраховують. Награють Калайджича, що видав супер сезон за "Штутгарт". Слабка ланка - воротар. І ще може зашкодити зірковість Алаби, який не хоче грати в захисті. Остерігатись також слід дальних ударів Забітцера. З групи може й вийдуть, але далі навряд.

Північна Македонія

Оптимальний склад:

Столе ДІМІТРІЄВСКІ (Райо Вальєкано) - Стефан РІСТОВСКІ (Динамо Зб), Вісар МУСЛІУ (Фехервар), Кіре РІСТЕВСКІ (Уйпешт) - Егзіян АЛІОСКІ (Лідс Юн), Бобан НІКОЛОВ (Лечче), Еніс БАРДІ (Леванте), Стефан СПІРОВСКІ (АЕК), Ельїф ЕЛЬМАС (Наполі) - Горан ПАНДЄВ (Дженоа), Александар ТРАЙКОВСКІ (Мальорка). Тренер: Ігор АНГЕЛОВСКІ.

Якби не регламент, навряд чи македонці отримали б нагоду зіграти на ЄВРО. Як би там не було УЕФА дав такий шанс аутсайдерам, але ним ще треба було скористатись. Є в команді кілька майстерних гравців: Барді, Аліоскі, Ельмас. Є своя зірка - Пандєв, щоправда уже у віці. Психологічно цій команді буде найлегше. Тиску за результат ніякого. Виходи і грай, як можеш. Остання перемога над німцями заставляє замислитися. Правда німці останнім часом іноді видають такі кульбіти.

Група D (Англія, Хорватія, Чехія, Шотландія)

Англія

Оптимальний склад:

Джордан ПІКФОРД (Евертон) - Бенджамін ЧІЛУЕЛЛ (Челсі), Гаррі МАГВАЙР (Манчестер Юн), Джон СТОУНЗ (Манчестер Сіті), Кайл ВОКЕР (Манчестер Сіті) - Деклан РАЙС (Вест Хем), Джордан ХЕНДЕРСОН (Ліверпуль), Філ ФОДЕН (Манчестер Сіті) - Мейсон МАУНТ (Челсі), Маркус РЕШФОРД (Манчестер Юн), Харрі КЕЙН (Тоттенхем). Тренер: Гаррет САУТГЕЙТ.

Цього разу від англійців очікують результату. Команда укомплектована якісними гравцями на усіх позиціях. До того ж футболісти грають у провідних клубах АПЛ. Є дуже перспективна молодь. Уже не має необхідності грати у три центральних захисники (хоча такий варіант може розглядатись на стадії плей-офф).

Хорватія

Оптимальний склад:

Домінік ЛІВАКОВИЧ (Динамо Зб) - Шиме ВРСАЛЬКО (Атлетіко), Домагой ВІДА (Бешикташ), Дуе ЧАЛЕТА-ЦАР (Марсель), Борна БАРІШИЧ (Рейнджерс) - Марцело БРОЗОВИЧ (Інтер), Лука МОДРІЧ (Реал), Нікола ВЛАШИЧ (ЦСКА М) - Йосіп БРЕКАЛО (Вольфсбург), Іван ПЕРІШИЧ (Інтер), Андрей КРАМАРІЧ (Хоффенхайм). Тренер: Златко ДАЛІЧ.

Не бідніє благодатна хорватська замля талантами. Златко Даліч вводить нових гравців в основу. А ще ж підпирають юні Гвардіоли (не дивуйтесь це прізвище одного з найперспективніших захисників світу)! На лавці сидять такі люди, як Ловрен, Ребіч, Пашаліч, Ковачич! Іноді і з хорватами трапляються конфузи. Та здебільшого вони тримають марку. І на цьому турнірі вони навряд чи зганьбляться.

Чехія

Оптимальний склад:

Томаш ВАЦЛІК (Севілья) - Владімір ЦОУФАЛ (Вест Хем), Ондржей ЧЕЛЮСТКА (Спарта Пр), Томаш КАЛАС (Брістоль), Ян БОРЖИЛ (Славія Пр) - Томаш СОУЧЕК (Вест Хем), Алекс КРАЛ (Спартак М), Владімір ДАРІДА (Герта) - Якуб ЯНКТО (Сампдорія), Антонін БАРАК (Верона), Патрік ШИК (Байєр). Тренер: Ярослав ШИЛГАВИ.

Сьогоднішня Чехія - це міцна команда, без зірок. Останні успіхи "Славії" дозволили засвітитись в Європі чималій групі виконавців. Особливо відзначають прогрес представників "Вест Хему". Незабаром туди ж має перебратися і Крал. Вишуканої гри від цієї команди не чекайте. Їхня сильна сторона - це стандарти і силова боротьба. Цього має вистачити для виходу (при певному фарті) з групи.

Шотландія

Оптимальний склад:

Девід МАРШАЛЛ (Дербі Каунті) - Енді РОБЕРТСОН (Ліверпуль), Джек ХЕНДРІ (Остенде), Ліам КУПЕР (Лідс Юн), Кіран ТІРНІ (Арсенал) - Скот МАКТОМІНЕЙ (Манчестер Юн), Каллум МАКГРЕГОР (Селтік), Джон МАКГІН (Астон Вілла), Райан КРІСТІ (Селтік), Стюарт АРМСТРОНГ (Саутгемптон) - Ліндон ДАЙКС (Куїнз Парк Рейнджерс). Тренер: Стів КЛАРК.

Двадцять років шотландці не були на великих турнірах. І цього разу особливо ніхто на них не ставив, але в стикових матчах їм вдалося вибити набагато зірковішу Сербію. Допоміг регламент, адже стики проводились з одного матчу. То ж роль вдачі зросла. За те маємо змогу побачити гаряче зіткнення Англії та Шотландії. Лише заради цього варті були ці зусилля. У шотландців швах з форвардами, слабкий центр захисту. Лише достойна середина поля і Робертсон (хоча й він цього року не виблискував). Прогноз : гордий виліт після групи. Ще ніколи шотландцям не вдавалося вийти в плей-офф. А були команди в їх історії куди сильніші.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

10.06.2021, 14:33
10.06.2021, 14:33
369388 3 fk, P.S., auto-ihor007
sergiomole1
Автор:
(sergiomole1)
Статус:
Старожил (788 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 140
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д Атлетико - : - 16 апреля 22:00
Барселона ПСЖ - : - 16 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть