Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Україна - Північна Македонія. Дует "ЯЯ" приносить перемогу !

2021-06-17 23:17 З перемогою усіх !!! Це таки сталося !!! 9 років і 6 днів, наша Збірна не ... Україна - Північна Македонія. Дует "ЯЯ" приносить перемогу !

З перемогою усіх !!! Це таки сталося !!!

9 років і 6 днів, наша Збірна не могла перемогти на Чемпіонатах Європи. Перший і останній раз, ми перемагали шведів на домашньому ЄВРО, завдяки голам вже нинішнього тренера Збірної.

Якже я та уся країна чекала на цю перемогу !!! Емоції тільки позитивні, і ніхто не може мені зіпсувати настрій ;)

Ми перемогли на ЄВРО !

!! Досі на емоціях, як і усі вболівальники на Шуріку. Нам була потрібна лише перемогаю і ми таки здобули її.

Давайте навчимося радіти тому, що є. Бо невідомо, коли наступного разу ми переможемо на ЄВРО.

Сьогодні на нашій вулиці свято ! То ж підібрали шмарклі, і почали святкувати !

Це було щось неймовірне ! Я і забув, коли так радів.

Нехай це було не зовсім ідеально. Маю на увазі перемога. Але 3 очки - це 3 очки, які дають надію на історичний вихід з групи.

Ну як не відмітити гру та голи нашого Капітана Ярмоли та Яремчука ? Тепер це дует "ЯЯ" ;))) Фантастика ! А їхня взаємодія просто космос ! Просто забійна парочка, яка забила 4 голи, і зробили кожен по гольовій передачі. Майстри ! Малині треба повчитися ;) Ярмола взагалі показав клас. Людина, яка не грала майже цілий сезон у своєму клубі, а тут виходить і видає таке. Можу йому лише поаподувати. Веде за собою команду, як справжній капітан. А Роман Яремчук, якого так критикували, знов вийшов і забив. А скільки він виграв боротьби, я взагалі мовчу.

Найкращі бомбардири ЄВРО на данну мить: Шик, Лукаку, Імобіле, Локателі, Роналду забили 2 голи. І серед цих футболітсів, тепер Ярмола та Яремчук ! Просто фантастика !!!

Найцікавіший факт. На офійціному сайті УЄФА, Яремчук на першому місці, а Ярмола на другому у "списку бомбардирів". А все тому, що кожен з них віддав по одній гольовій. Ну хіба це не приємно ?

Перший тайм з нашого боку був практично ідеальним: моменти, голи та володінням м'ячем. Ми повністю перегравали північних македонців.

Другий тайм звісно вийшов трохи гіршим, бо якийсь момент віддали на кілька хвилин ініціативу, або розслабились, і отримали гол у свої ворота. Хоче і моменти то мали у чималій кількості. А потім почалися нерви.

Чомусь так виходить, або це наша хвороба, а краще сказати психологія у наших гравців така, що коли ми забиваємо гол, або два, то потім ми чомусь підсвідомо починаємо грати на утримання. Добре, якщо це вдається зробити.

І відмічу, що це перша перемога Андрія Миколайвича у якості Головного тренера на великому форумі. З чим я його і вітаю !

І як не відмітити Бущаніще. Взяв той удар перед пеналем, витягнувши його з "дев'ятки", а потім і пеналь відбив. А ось що трохи не сподобалося, як пробивали пенальті Малина та македонець. Чому коли Бущан відбив пеналь, то одразу на м'ячі було 5 македонців, і дозволили їм забити ? І чому коли не забив Малина, то на добиванні не було наших гравців ?!

Гра Малини та Зіни була вже краще, але ще не лідераська. Бо лідер у нас поки один - це Ярмола. Малина намагвся знов бути деригентом у центрі поля, але часто бачив лише Зіну попереду. З плюсів: міг зі штафного забити, а з мінусів - не забив пеналь. Ну може його так турбує його грижа ? Якщо це так, то скажи це тренеру. Зіна у перші хвилині двічі на рівному м'ячі ібрізався. Але потім по-троху нагадувати самого себе. Сподобався, як Зіна у першому таймі: відбирав м'яча та швидко починав атаки.

Караваєва хочу відмітити, як енереджайзера. Взаємодія з Ярмолою у нього на рівні. А його гольова п'яткою на Ярмолу - цукерочка. І гадаю не варто звичнувачувтаи так сильно Сашка у пенальті. Ну не бачив він Пандєва.

Миколенко знов грав майже весь матч сам. Хоча зрідка йому допомагали Шапаренко та іноді Малина.

Шапаренко звичайно хороший хлопець, який любить креативно зіграти, але малювати пеналь та отримувати за це жовту на рівному місці та підводити партнерів - це просто по-дитячому.

А ось Забарний з Матвієнком майже впоралися зі своїм завданням.

Стьопи не вистачало на увесь матч. А Циганкову, на жаль, важко грати навіть півтайму. Хоча він міг і забити. Бєсєдін старався, але все без сенсу.

І я дуже хочу відмітити наших вболівальників. Ви просто неймовірні ! І як важко було дістатися їм до Бухаресту через усі ці "коронавірусні правила", витритавши при цьому чималі кошти. І я гадаю, що їхня енергетика та моя енергетика (та мільйонів глядачів біля телевізорів), допомогла нашій Збірній здобути перемогу.

І ще раз кажу. Щось треба робити Андрію Миколайвичу з психологією гравців. Тренер - це упершу чергу психолог. Хоча ця проблема, коли маємо комфортний рахунок та намагаємося його втримати, з'явилася давно.

Я продовжую святкувати, і вимагаю від Ярмоли передати мені Кока-Колу з його прес-конференції ;)

Попереду австрійці, які ще гірші за голандців та македонців. З ними буде ще важче. Але всеодно хочеться перемоги та виходу з другого місця, аніж невизначеність з кращими третіми місцями.

Святкуй, Україно ! Ти на це заслужила !

Слава Україні !

Брюс Всемогутній, Луганськ (Україна).

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

17.06.2021, 23:17
BruceWillis
Автор:
(BruceWillis)
Статус:
Эксперт (51209 комментариев)
Подписчиков:
69
Медали:
Выбор редакции × 32

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть