Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Будет ли битва суперменов? :-)

2010-08-11 15:17 Генсек УЄФА побачив у Суркісі і Колеснікову суперменів Генеральний секретар УЄФА Джанні Інфантіно відчув оптимізм після ...

Генсек УЄФА побачив у Суркісі і Колеснікову суперменів

Генеральний секретар УЄФА Джанні Інфантіно відчув оптимізм після інспектування Львова. Про це він повідомив сьогодні під час брифінгу у Львові.

Представник УЄФА відзначив, що протягом останніх кількох місяців Львів почав реальну підготовку інфраструктури до чемпіонату і сьогодні видно певний прогрес.

«Те, що я сьогодні побачив вселяє в мене оптимізм. Я говорю не лише про інфраструктуру. Якщо говорити про стадіон, то зараз це принаймні схоже на стадіон. Тоді як кілька місяців тому це було схоже на якихось ідолів на острові Пасха. Я не лише інфраструктуру побачив. Але побачив і надзвичайний ентузіазм і готовність місцевих людей підготуватися до Євро-2012 і провести надзвичайну подію», - повідомив Джанні Інфантіно.

«На цій основі ми вже трошки поміняли імена двох ключових осіб задіяних у підготовці до Євро-2012. Я говорю про пана Суркіса і пана Колеснікова. Ми тепер їх називаємо СуперГригорій і СуперБорис. І ми дуже сподіваємося, що так само як супермен, вони зможуть передати усім оточуючим цей ентузіазм і цю внутрішню силу», - додав Генсек УЄФА.

Попри те, що на будівельному майданчику стадіону до Євро-2012 ситуація покращилась, генсек УЄФА зауважив, що певні проблеми, які ще потрібно вирішити. Він підкреслив, що попереду ще багато роботи. Джанні Інфантіно зауважив, що у Львові потрібно покращити сферу логістики, транспорту, пересування та проживання гостей під час чемпіонату.

«Чудово, що у Львові понад 30 тис. номерів, ліжок для футбольних вболівальників і туристів, але питання залишається в тому, як перемістити цих вболівальників до готелів чи інших місць проживання. Також існує питання мови. Потрібно зробити все можливо, щоб ці тисячі осіб, які приїдуть змогли порозумітися з місцевим населенням», - зазначив Генсек УЄФА.

Інфантіно висловив впевненість, що Україна і Польща зможуть провести «надзвичайну футбольну вечірку».

Генсек УЄФА Джанні Інфантіно перебуває з Україні з офіційним візитом для ознайомлення зі станом підготовки українських міст до чемпіонату Євро-2012. Львів – перше місто, яке відвідав Джанні Інфантіно. Після Львова він вирушить у Донецьк, а 12 серпня Інфантіно відвідає Харків і Київ. У Львові представник УЄФА ознайомився з будівництвом терміналу у аеропорті «Львів», будівництвом стадіону до Євро-2012 та оглянув фан-зону неподалік театру Соломії Крушельницької.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

11.08.2010, 15:17
SafronDK
Автор:
(SafronDK)
Статус:
Наставник (3632 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть