Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Швеція - Україна. 11 хоробрих сердець !

2021-06-28 12:00 Завтра наступає історичний момент для Збірної України, яка вперше вийшла до 1/8 фіналу ЄВРО. І цього ... Швеція - Україна. 11 хоробрих сердець !

Завтра наступає історичний момент для Збірної України, яка вперше вийшла до 1/8 фіналу ЄВРО. І цього матчу чекає велика армія українських вболівальників без перебільшення.

Матч відбудеться у Шотландії у місті Ґлазго, на одному з найстаріших стадіонів у світі - на "Хемпден Парк". Стадіон побудований 118 років тому. Дуже хотів, щоб наша Збірна зіграла саме у Британії. І моя мрія здійснилася :) І ми не одноразово можемо у Британії зіграти, бо 1/2 фіналу та фінал пройде також у Великій Британії - у Лондоні ;)

Нам випала унікальна можливість переписати історію та вийти в 1/4 фіналу ЄВРО. І така можливость не щодня випадає. Необхідно її викорастати, щоб потім не шкодувати усе життя.

І погода повинна сприяти матчу. На початок матчу, очікується +18º і без опадів. Ідеальна погода для футболу.

А скільки ж наших вболівальників зможуть приїхати на стадіон та підтримати наших гравців ? Важке питання. За данними Вікіпедії, українська діаспора у Шотландії налічує від 1,200 до 1,500 українців. Дуже невеличка діаспора у порівнянні з іншими країнами. Сподіваюся, якщо приїде навіть 300 вболівальників підтримати нашу Збірну, то це вже буде велика підтримка.

Якщо хтось не знає, то щоб зараз нашим вболівальникам потрапити до Ґлазго, то необхідно мати "шенгенську візу". А її так швидко не дадуть. Надіє лише на те, що кмітливі вболівальники прорахували усі варіанти, і зробили "шенгенську візу" заздалегіть, щоб потрапити до Великобританії. Вірю у те, що окрім місцевої діаспори, до Ґлазго прибуде кілька сотень вболівальників і з України ;)

І перед матчем, я сподіваюся, Шева покаже гравцям фільм "Хоробре серце" про відважного шотландця Вільяма Воллеса. І я дуже хочу, щоб дух Вільяма Воллеса, який відважно боровся за свою країну, вселився у наших гравців, і вони також відважно боролися за свою країну та честь.

І нехай цей відважний дух Вільяма Волесса буде з нашими хлопцями увесь матч.

"Вони можутть забрати нашу землю, але їм ніколи не забрати нашу свободу", - Вільям Воллес ("Хоробре серце"). Перефразую на футбольну тему: "Шведи можуть забрати м'яча у наших гравців, але їм ніколи не забрати у нас перемогу" !!!

Слава Україні ! Glory to Ukraine !

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

28.06.2021, 12:00
BruceWillis
Автор:
(BruceWillis)
Статус:
Эксперт (51209 комментариев)
Подписчиков:
69
Медали:
Выбор редакции × 32

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть