Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Україна - Англія. 11 гладіаторів !

2021-07-02 13:45 Вже завтра !!! на "Стадіо Олімпіко" !!! о 22:00. Місто Рим !!! Суперматч !!! Збірна України ... Україна - Англія. 11 гладіаторів !

Вже завтра !!! на "Стадіо Олімпіко" !!! о 22:00. Місто Рим !!! Суперматч !!! Збірна України - Збірна Англії. Суперматч, бо грає наша Збірна, а не "якась" там Збірна Англії ;)))

Трі дні тому, наша Збірна вперше !!! в історії вийшла до 1/4 фіналу, і переписала історію знов. Ми ще ніколи не доходили до чвертьфіналу на ЄВРО.

І ось вже завтра у нас знов буду справжня битва проти засновників футболу - Збірної Англії. І ціна перемоги дуже висока.

І я чудово розумію, що Англія неймовірна крута Збірна з дорогими футболістами. Але ж не гроші грають у футбол, а люди.

Після Швеції, наші футболісти повністю виснажені. Дуже сподіваюся, що їм вистачить 4 дні, щоб відновитися. Можливо навіть буде ротація у стартовому складі. І ми у старті побачимо свіжих футболістів, які мало грали на цьому ЄВРО. Маю на увазі кремезного Довбика зі старту ;) Хоча може Андрій Миколайович думає зовсім по-іншому, аніж я ;)

Кожен з нас розуміє, що Андрій Миколайович побудує надміцний захист, я б навіть сказав "китайську стіну" ;), щоб не дати спокійно розвернутися Стерлінгу та Кейну. Головне - це надійний захист, а також надійний центр поля. Англійці не люблять грати без м'яча. І необхідно якраз позбавити їх можливості контролювати м'яч. І розраховую на наші улюблені контратаки.

А також англійці люблять грати головою. Але у нас також є, кому грати головою ;) Маю на увазі Яремчука та Довбика, які забили головою у стилі Піпо Інздагі.

Англійці тут перед матчем, а особливо їхні фани, а також англійські тренери вже записали собі вихід до півфіналу ;) І при цьому забули, що їм то грати ще доведеться. Закидали нас шапками, одним словом. Мені подобається їхня ця зарозумілість і нахабство. За таке треба карати !!! Ну і щоб ми разом з англійцями, навіть бажано в одному літаку, повернулися додому ;))) Вони повертатимуться до Лондону, як додому, а ми у якості півфіналістів ✊

І я не забув, як на ЄВРО-2012, сліпий Кашшаї, а точніше його асисент, не зарахував гол у ворота англійців. Цього разу не буде Кашшаї. А також буде VAR, який не дасть можливості арбітру осліпнути :) Тож треба помститися їм за той матч !

Я розумію, що ніхто хлопців не лаятиме, якщо не вийдемо до півфіналу. Але ж так хочеться потрапити до півфіналу, а потім і до фіналу. Бо не знаєш, коли наступного разу буде шанс потрапити до 1/2 фіналу на ЄВРО.

І хто забув, то я нагадаю, що через "коронавірус", з Англії та з України не зможуть приїхати вболівальники до Риму. Але у нас є велика перевага- це наша одна з найбільших українських діаспор у Європі, яка знаходиться якраз в Італії. Плюс Шева багато років грав в Італії ;) І через це, італійці у своїй більшості повинні підтримати Україну !

І давайте напишемо нову історію Збірної України. Принаймні я у це вірю і буду завжди вірити у нашу Збірну ✊

Порвемо Англію на.... "британський" прапор ☺

І до речі, сьогодні наші гравці відвідали Колізей, де за правління Цезаря за часів Римської Імперії, проводилися бої гладіаторів.

Хочеться, щоб наші гравці билися на полі, як відважний "Іспанець" з фільму "Гладіатор" ✊

Слава Україні !

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

02.07.2021, 13:45
BruceWillis
Автор:
(BruceWillis)
Статус:
Эксперт (51209 комментариев)
Подписчиков:
69
Медали:
Выбор редакции × 32

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть