Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Україна Англія. У нас є віра, хоча в нас ніхто, окрім нас, не вірить! Выбор редакции

2021-07-02 21:05 За декілька останніх днів прочитав дуже багато цікавих думок. Чим більше різних позицій, тим краще. Це ...  Україна Англія. У нас є віра, хоча в нас ніхто, окрім нас, не вірить!

За декілька останніх днів прочитав дуже багато цікавих думок. Чим більше різних позицій, тим краще. Це розширює горизонти. Неможливо все поєднати. І так зрозуміло, що думки розділились давно. Є люди, які захищають Збірну, тренерський штаб і гравців. Так захищають, що закривають рот всім тим, хто дозволяє критикувати ігрові принципи, ставити під сумнів досягнення.

Це масове захоплення результатом одного матчу. Інші люди, навпаки сходяться на тому, що результат досягнутий випадково, на везінні і завдяки здоров’ю Бєсєдіна. Бо за змістом гри шведи були кращими, а результат досягнутий вже у більшості. У всіх свої обґрунтування. Це цікаво. Є і ті, хто дивиться позитивно, без ейфорії. Що Андрій Миколайович нарешті вирішив грати у той футбол, який приносить результат. Зміна тактики, зміна складу. Так, це була оборонна тактика, де було багато гравців сильних у силовій боротьбі. Із задачею не програти боротьбу ми впорались. Помилки були, але не було прям рокових помилок, як у шведів, коли гравець заробив червону картку. Перемогли завдяки тактиці, фізиці, індивідуальній майстерності декількох гравців і завдяки вилученню. Комплекс факторів, де немає дрібниць. Ми не переграли за змістом шведів. Це була рівна гра рівних команд. Просто ми забили на один гол більше.
Тепер попереду Англія. І це точно не буде футбол рівних команд. Загальний настрій який? Ми вже досягли максимуму і тепер спробуємо досягнути більшого. Яким шляхом? Це знову буде оборонна тактика? Чи це буде романтичний футбол? Чи знайдуть гравці в собі мотивацію, коли головна задача перевиконана? Бо ж це буде гра, де треба боротись, терпіти і ще й спробувати знайти щось в атаці. Ми важко проводимо матчі проти команд, які грають в 3 оборонці. Але треба терпіти і чекати свій шанс. Шанси забити будуть.

Зараз є багато критичних стріл в бік Англії. Що команда із таким фантастичним складом, з такою групою атаки, грає у такий сумний футбол. Є маленька деталька. Вона дуже важлива. Визначальна. 4 матчі і 0 пропущених. Ми ж пропускаємо у кожному матчі. Наш майбутній суперник витрачає стільки сил, скільки необхідно для того, щоб здобути результат. Практичний підхід. Тому Англія вчиться грати дисципліновано в обороні. А в атаці рівень виконавчої майстерності гравців настільки високий, що вони забезпечують різницю. Нам би зіграти на нуль – було б справжнім досягненням.

Немає значення стартовий склад у британців. Та й схема теж не є вирішальною. Є велика різниця у класі. По суті до фіналу у цій половині таблиці важко побачити команду, яка б могла завадити Англії дійти до фіналу. І ми так само. Але є історія стосунків. Нагадаю, що ми у Англії вигравали, грали в нічию. Поразка на Євро 2012 сталась через таку помилку судді, яка при сьогоднішній технології «Гол» була б неможливою. Ми не зустрічались на таких стадіях. Але історія наших протистоянь доводить, що цілком реально розраховувати на хороший результат. На стадії ¼ може статись все. Тут важлива психологія. Важливо вийти сконцентрованими. Брити люблять грати в швидкісний, агресивний футбол. Шотландія нав’язала свій футбол. І проти них Англія нічого не змогла зробити. Я не вірю, що не хотіли. Чи зможемо ми нав’язати той футбол, який нам вигідний? А який нам вигідний? Такий, щоб ми пройшли далі. Рим нам допоможе!

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

02.07.2021, 21:05
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть