Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Україна - Англія. Дякую за свято ! Ми ще повернемося !

2021-07-04 03:00 Сум... Розпач.... А також сльози на очах багатьох вболівальників нашої Збірної... Саме такі емоції зараз у ... Україна - Англія. Дякую за свято ! Ми ще повернемося !

Сум... Розпач.... А також сльози на очах багатьох вболівальників нашої Збірної... Саме такі емоції зараз у більшості фанів Збірної. Ви лише подивіться на сльози цієї красуні та цих вболівальників...

Безперечно, що усі ми мріяли про півфінал, а там можливо і про фінал для нашої Збірної ;) Нормальні думки кожного вболівальника. Бо без віримо ми ніхто. Щоб там не трапилося, завжди треба залишатися зі Збірною. Збірна одна єдина, і іншої ніколи не буде.

Я дякую Андрію Миколайвичу, тренерському штабу та нашим гравцям, що подарували нам свято під назвою "ЄВРО-2020", де ми були не глядачами, а безпосердньо учасниками цього свята. І це свято не пройшло повз нашу вулицю. Наша Збірна у вісімці найкращих на континенті !!! Перед початком ЄВРО було важко у це повірити. Але це реальність !!! Ми дійшли туди, куди не могли дійти Збірні, так званої "групи смерті", які повмирали ще в 1/8 фіналу ;)))

І не можна заперечувати той факт, що Англія учора зіграла краще у багатьох компонентах.

Так, можна казати, що Англія - це Англія. Але переможних команд не існує. Але не цього разу. І ще ця важлива річ, як психологія, знов підвела нас, коли пропустили швидкий гол. На жаль, це не вина Шеви, а наша велика проблема нашого футболу, що ми, коли пропускаємо швидкий гол, то не знаємо що потім робити..... А учора нам забивали і зі стандартів. І складається враженні і це так і є, що стандарти - це як наш вирок.

Чи були шанси забити цій "невиразній" Англії ? Були. Будь точнішим Шапаренко та зіграй по-іншому Яремчук, то невідомо, щоб усі ми зараз казали. Але минуле не повернеш. Можна також згадати той факт, що коли вийшов Циганков, то квадрат Циганков-Зіна-Яремчук-Ярмола почав створювати моменти. Та і могли ж забити. Не вдалося таки перервати Англїї її суху серію без пропущених голів. І так, Віктор Циганков повністю не готови йграти увесь матч. А також Ярмолі вже важко бігати усі 90 хвилин.

Зараз мені напишуть, що Англія дозволила нам стільки, скільки це було їй потрібно. Та ні, колеги. Англія, як виявилося, небезгрішна у захисті і може налажати. Але учора їхні захисники зіграли майже ідеально.

І правильно сказав Андрій Миколайович, що "доки у нас не буде хороший/сильний чемпіонат та більшість гравців не гратиме у сильних чемпіонатах, то ми рідко бачитимемо рашу Збірну на великих турнірах". Тут вже не посперчаєшся. Ну немає у нас таких гравців, як у Англії ! Немає !

Я зараз дуже засмучений, як і більшість з вас. Але писати негатив та литий відвертий бруд, який дозволяють собі "щойно зареєстровані", я не збираюся.

І на цьому ЄВРО було все: сльози, розпач та гнів, а також прикрість за те, що могли десь таки краще зіграти:

  • ми були сповнені оптимізмом, коли Ярмола та Яремчук зрівняли рахунок у матчі з Нідерландами, але не втримали нічию. Але за цей матч ми аплодували нашим гравцям.

  • ми раділи перемозі над Північною Македонією, коли наш ударний "Дует ЯЯ" приніс там таку важливу перемогу, якої не було з часів перемоги над шведами.

  • ми засмучувалися та були злими на наших гравців за програну по усім параметрам гру з австріяками, і також гнівно майже збирали валізи.

  • ми були у приємному шоці, коли бельгійці, данці, іспанці та шведи перемагали, і тим самим подарували нам путівку до 1/8 фіналу.

  • ми були в екстазі, коли Довбик забивав переможний гол шведам, і уся країна почала святкувати історичне досягнення - вихід в 1/4 фіналу.

  • ми знов засмутилися і у нас у душах порожнеча, коли учора програли англійцям майже без шансів.

І цей ЄВРО показав, що у нас є чудовий воротар Георгій Бущаніще, і цей турнір розкрив ще більше його талант. Я навіть не перелічу усі його сейви на цьому турнірі ;)

У нас є чудовий тандем ЯЯ, який прекрсано взаємодіє один з одним. Я звісно маю на увазі Ярмолу та Яремчука.

У нас є перспективний Ілля Забарний. А також є Сашко Зінченко, який нарешті зі шведами показав свій потенціал.

А також цей ЄВРО відкрив нам Артема Довбика, який може вийти на заміну і вирішити долю матчу.

І хто там казав про пенсіонера Ярмолу, який тягнув нашу Збірну, вже тихо сидять.

І я вже знаю, що напишуть у коментах про Шеву: "нехай йде у відставку", "набрид зі своєю структурою". А завдяки кому ми раділи перемогам над Сербією, Португалією, Іспанією та першому місцю у відбірній групі на ЄВРО ? Андрій Миколайович побудував цю команду, яка НЕ БОЇТЬСЯ !!! грати проти грандів та перемагає їх. Він навчив нашу Збірну грати у сучасний європейський футбол. Але не усі це можуть зрозуміти.

І головне, що ми на цьому святі не були чужими, а були повноцінними його учасниками.

Дякую ще раз Команді та Шеві за ці незабутні емоції, які подарувала нам наша Збірна ! Це було прекрасно !!!

І тепер Збірна разом з тренерами повернеться до Києва, і вже по прибуттю, я сподіваюся, що буде зроблений дуже глибокий аналіз усіх матчів та розібрані усі помилки.

Треба усім нам це пережити. Розумію, що важко, але усе ми подалаємо, і знов будемо битися з найкращими Збірними і на ЧС, і на ЄВРО.

Ніколи не втрачайте надії та вірте у нашу Збірну України !

А також я безмежно дякую усім нашим вболівальникам та вболівальницям, якими влаштували шалену підтримку наші Збірній і і сьогодні, і на протязі усього турніру. Браво !

Слава Україні !

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

04.07.2021, 03:00
BruceWillis
Автор:
(BruceWillis)
Статус:
Эксперт (51209 комментариев)
Подписчиков:
69
Медали:
Выбор редакции × 32

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть