Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Динамо Минай. Ода вертикального футболу! Выбор редакции

2021-08-12 11:47 Сам матч із Минаєм вийшов вкрай дивним. Особисто в мене склалось враження, що Динамо за 90+ ... Динамо Минай. Ода вертикального футболу!

Сам матч із Минаєм вийшов вкрай дивним. Особисто в мене склалось враження, що Динамо за 90+ хвилин так жодного разу не включилось. Але різниця в класі і якості гри настільки велика, що навіть роботі в середньому темпі вистачило для досягнення позитивного, спокійного результату. Впевнений, що якби треба було додати, то це б зробили в будь-який момент.

Команда затратила стільки сил, скільки було потрібно. Правда завжди є деталі, зауваження, побажання.
Перші 10 хвилин Динамо ніяк не могло нащупати свою гру. Не виходило поставити чітку структуру. Але чим довше тривав матч, тим чіткіше можна було побачити, що при виході з оборони і контролі м’яча здійснюється чіткий перехід на гру у 2-4-4. Дуже цікава схема. Вона настільки чітко вимальовувалась. 2 центрбеки знизу, 4 гравця в центрі, де до пари Андрієвський і Шепелєв в лінію із ними вмонтовувались Миколенко і Тимчик. Вся ж група атаки чітко стояла у високу лінію. Перші хвилин 20 Циганков грав зліва, Караваєв справа. Рамірес і Караваєв чітко по центру нападу, де Рамірес ближче до лівого флангу, а Буя до правого. При переході в оборону структура змінювалась на 4-2-4. Це вибудована схема. Гравця перші 35 хвилин її тримали. Потім почали змінюватись. Можливо пішла команда опуститись. І більше було 4-4-2. Але ось цей блоковий пакет четвірок і двійок простежувався через всю гру. Гра високою четвіркою дає прекрасну можливість одразу накривати всі зони після втрати м’яча у високому блоці.

Минай також здивував. Доволі довго грали високим блоком в захисті. Все це закінчилось виходом Раміреса один на один. Після цього блок одразу спустився вниз метрів на 5. Та і далі грали агресивно, намагаючись накривати. Віддача була високою. Правда Динамо спокійно проходило пресинг. Особливо класно виглядав Сирота. Він прихопив Селю, який як тільки не намагався судді звернути на себе увагу. Моменти, напівмоменти, їх було два, виникли у Миная лише в кінцівці мачу.

Після заміни Раміреса Динамо перейшло на інший футбол. Гармаш по суті не увійшов у гру. Довго думав, приймав багато неправильних рішень. А от Сідклей увійшов шикарно. Додав агресію на фланзі. Та загалом оцей відкат до своїх воріт і намагання спіймати на контрі суперника не спрацював. Були пару моментів у самій кінцівці. А так гра була сумною. Одні не могли, а інші не хотіли.

Стосовно оди матчу. Ода вертикального футболу сталась на 45+1 в першому таймі. Гол за 10 секунд. Він нагадав момент у грі із Зорею, коли ми не забили, але все було так само вертикально. Бущан виносить м’яч на голову Циганкову, який скидає далі, потім м’яч опиняється у Буяльського, який в один дотик обрізає захист і виводить Караваєва і Раміреса 2 в 1. Такі голи повинні стати фірмовими для Динамо. Дуже гарно, емоційно, вибухово. Дякую хлопцям за цей гол! А вам дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

12.08.2021, 11:47
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть