Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Україна - Франція. Погляд з трибун: 11 левів ! (Відредаговано та доданий Гімн України) Выбор редакции

2021-09-05 13:05 Фантастичний матч !!! Неймовірна атмосфера !!! Неймовірні вболівальники !!! Класний стадіон !!! І головне - позитивний ... Україна - Франція. Погляд з трибун: 11 левів ! (Відредаговано та доданий Гімн України)

Фантастичний матч !!! Неймовірна атмосфера !!! Неймовірні вболівальники !!! Класний стадіон !!! І головне - позитивний результат ✊ Бо хто б там, що не казав, але нічия з казахами та нічия з діючими Чемпіонами Світу - різні речі. Абсолютно різні.

А ще перед матчем, я прочитав достатньо коментів на цьому сайті, де багато хто не вірив у нашу Збірну. Багато хто вже зневірився після Казахстану, але не я.

Ну от і виникає питання: а можемо ж таки віданно грати, як Леви з Чемпіонами Світу та грати на рівних ? Можемо !!! І навіть робили це учора.

І я хочу подякувати Олександру Васильовичу, що зміг налаштувати кожного гравця та команду у цілому на цей матч.

А усе то починалося о 18:00, де вже почали збиратися фанати біля стадіону. Організатори молодці, що почали пускати на стадіон за 3 години до матчу :) І ось я біжу, один і з перших на "НСК"Олімпійський". На стадіону майже нікого немає :)

Але по-троху вболівальники почали збиратися. І у яких красивих віночках та вишиванках булаюи наші дівчата. Просто неймовірна краса :)

А вибух емоцій відбувся не тоді звісно, коли французькі воротарі вийшли на поле, бо їх звісно освистали, а тоді, коли наші основні гравці вийшли на поле. А це відбулося рівно о 21:00. Та і людей звісно додалося на той час :))) Найдивніше, якщо судити про інтернет-продаж квитків на матч, то мій 33-й сектор, а також 35-й, 37-й, та 31-й з 29-им були викупленя повністю. Жодного !!! квитка у продажу не лишилося. Але га мої секторі були десь 5% вільних місць. Не вони ділися ? Але не будемо про сумне :)

УАФ прогнозувало продад квитків - 2/3 від вмісткості стадіону. А це десь 46,000. Як на мене, то було не меньше 55,000 ;) І це чудово.

І я завжли думав, якщо квитки береш одні з найдорожчіх у центр, то там опинишся серед зажерливих вболівальників, які беруть найдорожче, щоб не футбол подивитися, а просто зустрітися та язиками поляскати. Але цього разу я помилився. На моєму секторі, вболівальники були дуже активними. Бо коли ведучий викрикував, які міста присутні на стадіоні, то на моєму секторі опиниоися фанати зі Львова, Одеси, Луганська звісно, а також 4 мешканці Криму.

Але щось я відвлікся від самого футболу. Стартовий склад вбсолютно не зивував, відсутністю Караваєва, та причутністю у старті Шапаренка, Циганкова та Стьопи. Бо треба ж було щось змінювати у схемі після Казахстану.

Але спочатку був вихід команд на поле та Гімни. Гімн України (4К формат набагато вже краще співають у Києві. Мені сподобалося. Та коли лунає Гімн, то пишаєшся своє країною.

Підтримка до кінця матчу була неймовірною. Дякую активним ультрас, які заряджали увесь стадіон ✊

Стосовно самого матчу та подій на поле. Мені сподобался усе. Видно було, якими зарядженими наші гравці вийшли на поле. Якщо по пунктах розібрати, то шо конкретно сподобалося:

  • постійний пресинг на кожному клаптику поля. Тобто позбавлення французів простору.

  • шалена самовіддача.

  • швидка взаємодія між гравцями.

  • характер, який показали наші гравці.

  • непоступливість та жага вирвати перемоги наприкінцв матчу.

  • чудово взаємодія між Ярмолою та Тимчиком, а також між Миколенко та Циганкрвим.

  • Миколенко учора було не впізнати у гарному сенсі цього слова. Ну от постійно робив забігання та загострював ситуацію. Розумака !

  • Шапаренко безперечно проявляв себе у багатьох епізодах. А його гол - шедевр.

  • захисники усе зробили майже на відмінно. Підстраховували олин одного. Притензій, окрмі голу майже немаю.

  • Пятов. Ну ось учора від дійсно пооявив себе. Двічі !!! з кільох метрів французи били, і двічі він врятував від голів. Та і своє також браа. Притензій жодних.

  • Циганков впевненно. Розганяв атаки з Ярмолою.

  • Яремчук. Більше грав на партнерів, а не став обігрувати по кілька французів. Стовідсоткових можливостей у нього не було. Але проявляв активність.

  • Ярмола. Справжній Лідер. Справжній Капітаніще. Я навіть не перерахую, скільки він розганяв атак. Плюс ще й прибігав у захист відпрацьовував.

У Малини надто багато піжонсива залишилося. Сікан нічим себе не проявив, але намагався чиплятися за м'яч. Стьопа зіграв як зміг. Без великих помилок.

Я не знаю, як там по ТБ, але коли забив Шапа, то шум на стадіоні перевищів по звуку двигун рективного літака ☺

По ТБ цього не покажуть, але я кожні 3 хвилини дивився у бік Олександра Васильовича. Боже ! Якже людина переживала, постійно вибігаючі до краю поля і підказуючи своїм підопічним. Було видно, що у нашого Головного Тренера на межі. Дякую ще раз Вам, шановний Олександре Васильовичу. Дякую за витримку !

Загалом усе було супер. Отримав величезну насолоду від самого Києва, стадіону, атмосфери, аури та гри й результату.

І це не Франція була настільки слабка учора, то наша Збірна зіграла дуже сильно.

Які матчі лишаються ?

  • виїзд 9 жовтня у Хельсінки і маич з фінами.

  • прийому вдома у Львові боснійців. І нагадаю, що у Львові ми виграли 13 з 13 !!! оційних.

  • потім виїзд 16-го листопада у Боснію.

Усе залежить виключно від нас.

Дякую тобі Києві за класну атмосферу та теплий прийом ☺ Сподіваюся незабаром побачимося.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

05.09.2021, 13:05

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть