Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Нічийний синдром" неподоланий. Але я дякую нашим фанам ! Выбор редакции

2021-09-09 10:00 Учора наша Збірна намагалася перервати цю затяжну серію з нічиїх, і нарешті здобути першу перемогу на ... Нічийний синдром" неподоланий. Але я дякую нашим фанам !

Учора наша Збірна намагалася перервати цю затяжну серію з нічиїх, і нарешті здобути першу перемогу на чолі з Олександром Васильовичем. І знов повторилася історія, як у Нурсул-Тані. Але звинувачувати Петракова, це було зовсім неправильно.

Якщо без жартів, то необхідно усій нашій Збірній сходити до ворожки, щоб зняти цю карму нічиїх.
6-та нічия цього року, це щось з потойбіччя...

Хоча не може команда, яка претендує на вихід на ЧС, так розконцентровано грати останню хвилину матчу. Чех забив на +2:58 додаткового часу. 2 !!!! секунди наш захист не дограв.

Чи варто взагалі сильно критикувати наших гравців та тренера, що не здобули перемогу у товариському матчі ? Хіба що трохи ;)

Учора Олександр Васильович перевірив запасних (резервних) гравців та випустив дебютант79ів. Тому тут легко пояснити перші 15-20 хвилин, коли чехи легко доходили до наших воріт, незіграністю між гравцями. Та і Бойко двічі помилився у перші 15-20 хвилин, але потім двічі врятував.

Взагалі у першому таймі було забагато сумбуру з боку обидвох команд. Але після 20 хвилини, наша Збірна та наші дебютанти, нарешті трохи заспокоїлися і взяли м'яч під контроль. І наслідком чого став шикарний м'яч у ближню дев'ять від дебютанта Корнієнка. Цукерочка просто !

А ось другий тайм відрізнявся лише тим, що наші гравці грали більш спокійніше, хоча іноді і Бойко працював :) Головне, що гравці Збірної України могли то і збільшити рахунок, і нарешті перемогою цей вересневий збір. Але наша хвороба, а особливо цього року, пропускати на останній хвилині, нагадала про себе. І за 2 !!! секунди до закінчення додаткового часу, миттєва розконцентрація далася взнаки, і ми знов пропускаємо і втрчаємо перемогу. Дуже прикро, що "нічийний синдром" поки ніяк не скінчиться.

Якщо брати по гравцях, то знов Андрій Ярмола проявив лідерські якості. Носився по полю до кінця, доки були сили. І як завжди, відпрацьовував у захисті. І у розвитку атак, Ярмолі дуже допомогав Тимчик. Чудовий матч провів Тимчик.

Стосовно Корнієнка, то це молодий захисник намагався себе проявити, і проявив, забивши гол-цукерочку у дев'ятку.

Але якщо взяти наш захист загалом, того ж Крівцова та Качарабу з Сиротою і Корнієнка звісно, то десь першу половину тайму вони надто нервували, і постійно пропускали блискавкові атаки чехів. Вони то змусили нервувати і Бойка, яий помилявся у звичайних ситуаціях. Але пізніше Бойко взяв себе і ноги, і почав діяти набагато впевненіше.

Сікан - наполеглевий хлопець. Увесь матч старався проявляти активність у нападі.

А ось що не сподобалося, то це:

  • провальний матч Зубкова. Мало того що був малопомітним, так ще постійно намагався зіграти п'ятками. По-піжонські.

  • Зіна. З першої хвилини, як зіграв грубо та отримав жовту, то далі більше хотів по полю пішки і знов розмахував руками. Але плюс йому, що почав гольову атаку. Хоча гра його зовсім не сподобалася.

  • Макаренко був малопомітним.

А ось коли на поле вийшли одні з лідерів Збірної, Яремчук та Шапаренко, то гра стала трохи яскравшою. Ярнмчук знов намагався чиплятися за м'яч, а Шапа розганяв атаки

Булєца та Кочергін нічим себе не проявили, як і Соболь.

Після матчу, Олександр Васильович сказав, що у нього серце болить. І не дивно, бо знов не вдалося перемогти.

З психологічної точки зору, перед матчами з фінами та боснійцями, нам дуже була необхідно перемогти учора. Але знов не вистачило кількох секунд для перемоги.

Але кому я хочу знов аплодувати стоячи, то нашим вболівальникам, які створили чудову атмосферу на стадіоні. Браво !

Отже, Олександр Васильович перевірив резервістів та мав змогу поексперементувати. Ця грала дала багато роздумів для Головного тренера.

Рівно за місяць, 9 жовтня, у нас надважливий матч у Хельсінки, де нас не влашткє 6 !!! нічия поспіль, а влаштує перша !!! перемога у цьому відборі. Чого я і бажаю нашій Збірній !

Слава Україні !

З повагою, таємний агент Вашингтону та особистий радник Абамки ☺, Брюс (десь у бункері Вашингтону) ;)

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

09.09.2021, 10:00
BruceWillis
Автор:
(BruceWillis)
Статус:
Эксперт (51209 комментариев)
Подписчиков:
69
Медали:
Выбор редакции × 32
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть