Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Мартишка і окуляри або Шахтар і очки...

2021-09-16 11:14 Вітаю колеги! Хочу підтримати ту частину вболівальників котрі щиро радіють перемозі Вернидуба над Де Дзербі і ...

Вітаю колеги!

Хочу підтримати ту частину вболівальників котрі щиро радіють перемозі Вернидуба над Де Дзербі і посперечатися з тими колегами хто жалкує про втрачені очки в рейтингу коефіцієнтів UEFA

Можете меня минусовать сколько хотите, но я не понимаю, кАк можно радоваться проигрышу украинской команды на международной арене.

Это же потеря рейтинга всего украинского футбола и команд в итоговой таблице. Все эти годы ШД тянул за всю Украину и и вот мы радуемся, что Ворскла, Колос, ШД проиграли. Это нормально??

Столько радости у многих, от проигрыша Шахтера. Чему радоваться. Украина теряет очки в рейтинге. В следующем году уже и чемпиону придется проходить отбор. Ну, а как мы проходим эту стадию всем известно. Радости нет, потеряли 4 очка из шести.


Може у вас і нема радощів, бо в мене аж за край! А те що ми втратили очки рейтингу то це проблема не вболівальників а бездарних менеджерів і таких же футбольних фунціонерів! А за Динамівську нічию з Бенфікою не соромно а навіть прикро після відміни голу! Але погодьтеся. що до матчу ми б вважали нічию за добрий результат! А інші клуби?) Зоря Колос Ворскла? Це на їх коефіцієнт вцілому будуть ділитися всі зароблені очки рейтингу... То вже від того що Шахтуоло програло Шерифу прикрості менше аніж радості за Вернидуба!

Навіщо УАФ треба було тягнути в Єврокубки Колос призначаючи 20 пенальті за сезон? Команда на сьогодні має 5 балів в таблиці чемпіонату! На що ми могли сподіватися?

З Ворсклою в Фінляндії відбулося те ж що й з Шахтарем в Тирасполі - На папері і полтавці і гірники повинні були змітати своїх суперників! А вони вийшли і програли там де не можна було цього навіть уявити! Зоря теж не може зараз навіть мріяти про Лігу Європи з такими проблемами у грі! Хоч і Рапід не КуПС і не Шериф!

То чого ж тепер ми маємо лити сльози про рейтинг у Європі? А ще більше питання: Хто винен у загальному провалі українських клубів у Європі? Вболівальники? Ні! Винні Динамо Шахтар і Дніпро пятирічної давнини! Ну і війна! Так! бо перші два роки війни наш футбол їхав на старому багажі а потім якісні легіонери і гроші закінчилися і рівень ЧУ впав, а по рейтингу минулих сезонів ми мали хороше кількісне представництво в Європі! Знову старий багаж! В Україні поступово зникають багато клубів чемпіонат скорочують до 12 команд... Здорове підсилення?! Та ні ж бо! Так оце і є причина посупової втрати позицій в єврорейтингу бо місця на прохід в ЛЄ від України стали займати команди які за рівнем гри мають виступати у нижчих дивізіонах топ 5 ліг! Маріуполь, посередня Олександрія Колос, який першого разу дивом втримався у верхній шістці УПЛ! Далі були той же Колос Десна і теж особливо без успіху... А очки в рейтинг і далі діляться на 5 клубів представників УПЛ! Регулярно заробляли очки в Європу лише Динамо Зоря і Шахтар! Та й те знову ж таки завдяки регламенту UEFA що враховувалися результати останніх 5-6 років! А наступного року вони скінчаться! а ми за ці 5 років що зараз йдуть заробили набагато менше очок ніж за попередні 5! Тоді Шахта вигравала Кубок УЄФА Динамо регулярно виходило з групи Дніпро став фіналістом ЛЄ! А тепер програємо фінам молдаванам і казахам! От і казочці кінець! То чи ми про це раніше не знали?!

Взагалі панове не варто засмучуватися тому чого не можна обійти!

Динамо з Луческу вселяє надію!

Тож я не надіюсь на Шахтар в таблиці кофів бо це не має сенсу хіба якщо вони виграють ЛЧ чи ЛЄ! Тоді й поговоримо!

З Динамо до перемоги!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

16.09.2021, 11:14
zelmar
Автор:
(zelmar)
Статус:
Наставник (1055 комментариев)
Подписчиков:
2
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть