Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Бережемо сили на Баварію і Шахтар

2021-09-25 22:18 На початку кілька слів про коментатора гри Віктора Вацка. Хоч виключай звук! Коментує дуже упереджено. Сьогодні ...

На початку кілька слів про коментатора гри Віктора Вацка. Хоч виключай звук! Коментує дуже упереджено. Сьогодні він більше претензій пред"являв то до гравців, то до судді Іванова. Мене цікавить сама гра: хто куди віддав пас, хто добре відкрився, хто і як забив гол. А що я почув? Що пенальті може й був, а може й не був, що Гармаш скоріше симулював, чи по справжньому його збили.

Говорив те, що не входить в його компетенції. Чи з"являться у нас неупереджені коментатори? Чекаємо, що такі знайдуться, а поки що приходиться часом дивитись гру без звукового супроводження.

Як і багато хто з нас передбачував Луческу сьогодні провів капітальну ротацію. На полі з"явилося вісім нових гравців в порівнянні з минулою грою. Динамо повністю домінувало на полі. Але якось дуже все дивно виходило - домінування домінуванням, а ударів по воротах команди з львівських Вінників не було взагалі аж до пенальті на Гармашу. Циганков забив свій сьомий гол в чемпіонаті. Забив впевнено - розвів Паньківа порізним кутам. І другий гол Гармаша було забито красиво після трьохходівки. І все! На цьому гра по суті закінчилась. Другий тайм виглядав як тренувальний процес. Бережемо сили для більш значущих матчів. Луческу можна зрозуміти. Йому треба підвести ігровий процес в Динамо до такого стану, щоб гідно зіграти в наступних двох зустрічах. І якщо йому це вдасьться, то сьогоднішня, як на мене, тренувальна гра виправдовує себе повністю.

Гра триває дев"яносто хвилин і трохи більше. Навіть суперкоманда не може провести на протязі цього часу гру без помилок, обрізок, ударів по горобцям і т. п. По грі когось виділяти, окрім Дениса Гармаша, не буду. Гармаш зіграв так, як у свої найкращі часи - на хорошому рівні. Скажу тільки, що звернув особливу увагу на гру Віталія Миколенка через те, що він останнім часом мав багато негативних відгуків за свою гру. В двох моментах його рішення пробити по воротам були невірними, бо партнери знаходились в кращих позиціях для нанесення завершального удару по воротах суперника. Думаю, що й сьогодні його покритикують, бо є за що.

Якщо розглядати сьогоднішню гру як тренувальну, то тренування пройшло успішно. Але чи були задоволені грою п"ятнадцять тисяч глядачів, які споглядали цю гру на стадіоні? Риторичне запитання. Все таки футбол в першу чергу для вболівальників.

Всім надобраніч. А Динамо з черговою перемогою.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

25.09.2021, 22:18
Leonard
Автор:
(Leonard)
Статус:
Эксперт (11964 комментария)
Подписчиков:
6
Медали:
Выбор редакции × 5
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть