Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Динамо Барселона. Знову зустріч і нові надії. Выбор редакции

2021-10-19 12:10 Правда завжди десь по середині. Сьогоднішня Барселона – топ команда світового футболу. І у цієї команди ... Динамо Барселона. Знову зустріч і нові надії.

Правда завжди десь по середині. Сьогоднішня Барселона – топ команда світового футболу. І у цієї команди дійсно далеко не найкращі часи. Тут багато чого в комплексі. І фінансовий стан, і набір гравців, і тренерський штаб, і керівництво. Нове керівництво скидає всі проблеми на старе. Добре всім знайома пісня.

Тому є настрої як серед наших вболівальників вкрай оптимістичні, так і вкрай песимістичні серед вболівальників Барселони. Однак є і протилежні думки. Що нічия для Динамо буде можливою лише на дикому фарті. І тут пригадують історію протистоянь рік тому. Що ж змінилось за цей рік?
Рік тому в Барселоні Динамо за змістом провело свою кращу гру в ЛЧ. І це при тому, що ковід накривав тоді команду. На воротах стояв Нещерет, лівого захисника грав Шабанов, а в центрі півзахисту не було Шапаренка і Сидорчука. Циганков мав один 4 100% гольові моменти. Мав їх і Супряга. Ми цілком могли виграти той матч. Але пропустили вже на 5 хвилині з пенальті від Мессі. Найкращими гравцями матчу у складі назвали обох воротарів. Бо це дійсно був бенефіс воротарської майстерності. Сейви Нещерета і тер Штегена УЄФА опублікували в інстаграм як анонс до цього матчу. Руслан правда завтра скоріше за все гратиме за молодіжну команду.
Барселона ще рік тому почала своє падіння. Все розпочалось із відходу Суареса. Суть не у тому, що він пішов, а в тому, що його просто виставили за двері. Виставили гравця, який багато років кував золоті сторінки в історії Барси. Для Лео це було потрясінням. Саме це стало однією із багатьох складових його відходу у ПСЖ. Та тоді здавалось, що є Лео, є Грізман, є Фаті. Саме ця трійка грала проти Динамо. Саме вона повинна була стати ударною в сезоні. Та Фаті отримав травму. Лікувався майже рік. І зараз повернувся. За цей час пішли Мессі і Грізман. Люди, які минулого сезону тягнули за собою команду, ставши її найкращими бомбардирами і асистентами. Зараз це дійсно інша команда. Інша саме у групі атаки. Всі інші лінії по суті залишились без суттєвих змін. Воротар, лінія захисту, півзахист. В захисті і далі Дест, Піке, Альба. В півзахисті Бучкетс, де Йонг, Сурхі Роберто, Коутіньо, Педрі, якого за рік вбили навантаженнями, і тому тимчасово його підміняє ще більш юний талант Гаві. Група атаки донедавно виглядала як Депай, де Йонг, Брейтвейт і Демір. Нразі вже одужали Агуеро і Фаті. Брейтвейт вилетів надовго. Тепер по суті Барселона грає 4-4-2.

Матч із Динамо критично важливий з точки зору турнірної таблиці. Але попереду гра з Реалом. Дуже цікаво як Куман вирішить тасувати склад. Цілком можливо, що він випустить основу, яка дасть результат у першому таймі і підуть заміни. Можлива і інша історія. Цілком реально те, що можуть з’явитись Агуеро чи де Йонг у нападі, Піг, Коутіньо чи Ніко у півзахисті. Це не позначатиме недооцінку. Просто ротація складу. Наразі у Барселони широкий вибір гравців. Все одно гра будується на тотальному контролі м’яча, проривам через фланги і нестандартною грою гравців групи атаки в центральній зоні. Зрозуміло, що Фаті – буде той гравець, який потягне Барселону в сезоні. Молодий і надзвичайно талановитий гравець. Зупинити Фаті – основна задача Динамо.

Само Динамо підходить до матчу в хороших кондиціях. Без великої групи травмованих. Стартова обойма прогнозована. Малюнок гри так само легко спрогнозувати. Все буде так само, як проти Бенфіки і Баварії. Глибока гра другим номером із намаганням швидкісних проривів в атаку. Як показали матчі проти Баварії і Бенфіки, що ця тактика із наявною обоймою великої небезпеки не несе. Тоді як гра першим номером призводить до провалів в обороні. Цього сезону Динамо добре знає як грати проти слабших суперників. Але ще не навчилось грати ефективно проти сильних. Та може нарешті прорве. До того ж структурно Барселона дійсно не виглядає бездоганно як у захисті, так і у нападі. Гра у високому блоці призводить до обрізок. Та й гра у позиційному захисті від іспанців залишає багато коридорів. Гра ж у нападі більше розрахована на індивідуальну майстерність. Але рівень майстрів не той, що був рік тому. Депай і де Йонг, тай сьогоднішній Аггуеро, який ще не зіграв жодного матчу за Барсу зі старту, – далеко не Месіі, і не Грізман. Динамо структурно вибудовано, дисципліновано. Але, як на мене, пропав ефект неочікуваності із уходом Родрігеса. Все ж він в окремих матчах вибухав. Зараз такого гравця не вистачає. Але може вистрелить Вітіньо. Та й Циганков може згадати історію річної давності і реалізувати свої моменти. Якщо вони звісно будуть.

На мою суб’єктивну думку шанси проти Барселони є. І вони точно кращі, ніж проти Баварії. Та для цього треба не привозити пенальті, не грати руками у власному штрафному майданчику, не обрізатись, тримати лінії і ловити шанси. Головне – реалізація. Буде реалізація, буде і результат. Барселона зараз не виглядає командою, у якої нереально забрати очки.

Дякую вам за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

19.10.2021, 12:10
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть