Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Динамо Ворскла. Самі наварили. А судді тільки і раді. Выбор редакции

2021-11-06 23:27 Так, це дійсно колись повинно було статись. В цьому є абсолютна логіка. Програють всі команди. Але ... Динамо Ворскла. Самі наварили. А судді тільки і раді.

Так, це дійсно колись повинно було статись. В цьому є абсолютна логіка. Програють всі команди. Але чому це сталось сьогодні? Чи була розслабленість? Чи тренерський штаб дійсно помилився із складом? Чи Ворскла провела бездоганний матч? Може і так, а може і ні. Безумовно Динамо за грою не заслуговувало на поразку.

Як і Ворскла на перемогу. Але вони своїми шансами скористались. Хай і суддя допоміг пару раз. Та якщо ти знаєш, що судді будуть працювати проти тебе, то значить треба грати так, щоб суддя не зміг нічого зробити. Після поразок сильні стають сильніше. А слабкі ще слабшають. Динамо потрібно продовжувати боротьбу. Тренерському штабу і президенту треба задуматись про підсилення обойми команди. Щоб ті, хто не здатен допомогти, пішли, а ті, хто може принести користь, залишились. І щоб підписати нових гравців на вузькі позиції. Нажаль вони є. Та я хотів би акцентувати увагу на декількох моментах.
Сам фол Забарного. Чому він стався? Це була така безвихідь, що гравець змушений був так грубо фолити? Це не у стилі Іллі. Він так примітивно не фолить. Що ж сталось? Він заробив жовту. Чому? Бо вона для нього стала четвертою. Наступна гра проти Чорноморця. Всі ж все розуміють? Можна обнулитись перед грою, де ні що не загрожує результату. Чорноморець проти Динамо гратиме глибоким дублем. Так само заробив жовту і Сидорчук в кінці першого тайму. Вони обидва обнулились. Футбольна хитрість завжди мала б рацію, якби не те, що після цього штрафного Динамо пропустило. А Сидорчук, хай там і лівий пенальті, але ж суддя міг цілком показати і другу жовту. У меншості і 0:2. Обнулитись, так обнулитись.
Далі момент голу. Можна сказати, що дійсно Забарний упустив свого гравця. Він вже ніяк не міг встигнути випередити і завадити удару. Позиційний провал. Але позиція Бущана. Він все бачить. Удар по воротам відбувається із воротарського майданчику. Він здоровий, високий, довгі руки. Прекрасно бачить всю ситуацію, траєкторію м’яча. Два кроки вперед і вибиваєш м’яч. Так, ми самі собі привезли цей гол помилками Забарного і Бущана. Не треба було заробляти собі жовту в такій історії. А Бущану треба не забувати, що воротарська – його зона відповідальності.
Цілком можливо, що можна торкнутись і інших ігрових моментів. Всі вже сказали про те, що Різник взяв м’яч з пасу назад в руки. Всі це побачили одразу. Може це і не компетенція VAR. Там ніхто до кінця не може їх компетенцію зрозуміти. Але суддя все бачив. Він свідомо прийняв рішення. Та я хотів би звернути увагу на епізод на 90+2. Караваєва зносить Яворський. Він просто відриває йому ноги. Це все відбувається прямо на лінії штрафного майданчику. VAR зобов’язаний розглянути епізод і вирішити пенальті це чи штрафний. Підозра на пенальті там 100% є. Суддя бачив цей знос. Там мінімум жовта. Чи там був пенальті? Як по мені, то був, бо нога Караваєва стоїть чітко на лінії. А значить – пенальті. Та от VAR і суддя не хочуть бачити те, що їм не треба бачити.

Я розбираю вже не перший матч за останній час. І чітко бачу, що судді включились в роботу. 3 лівих пенальті у ворота Динамо за 4 матчі. Де Дзербі там так і волає, що о горе ми ніяк Динамо не наздоженемо. Посил пішов. Я впевнений, що так буде і далі. Нажаль, нам не дадуть стати чемпіонами в цьому сезоні. Але треба продовжувати боротьбу.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

06.11.2021, 23:27
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть