Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Ми ж знаємо те, що нас об’єднує? Це любов до футболу і Динамо Київ. Выбор редакции

2022-01-11 22:30 У всі часи людей, які закликали до миру, дружби, жвачки, взаєморозуміння і взаємоповаги, ніхто не слухав. ...  Ми ж знаємо те, що нас об’єднує? Це любов до футболу і Динамо Київ.

У всі часи людей, які закликали до миру, дружби, жвачки, взаєморозуміння і взаємоповаги, ніхто не слухав. Всі і так про це знають. Бо людська гординя – штука дивовижна. Гординя – один із смертних гріхів. Людям потрібні конфлікти, бо заздрість – страшна штука. Я вже давно спостерігаю за розвитком заздрощів і злоби.

Чим більше людина заздрить, тим більш злобною стає. І вже не так і важливо те, що стало причиною заздрощів. І мотиваційною складовою історії конфлікту. Так влаштоване людство, що скільки б не було об’єднуючих факторів, але от є заздрість, гординя і вони запилюють очі. Все інше не є важливим. Скільки було прекрасних блогерів. Їх просто з’їли своєю заздрістю. З’їли через те, що талановиті і світлі люди, самобутні і творчі просто не витримували тиску заздрощів. Люди припинили писати, вийшли з дискусій. Вони і далі з нами. Вигоріли. Не хочуть мокнуть у цьому бруді. Бо ж заздрісні люди пишуть у приватні повідомлення активно, де дозволяють собі достатньо нецензурну лексику, ненависть так і ллється. Пишуть мерзотні блоги, де обсмоктують інших авторів методами приниження цієї людини. Читаєш коментарі, де тебе принижують, і думаєш: - чи варто зв’язуватись із тими, хто воняє? А потім, коли адміністрація блокує таких авторів, через наглий, безпардонний перехід на особистості, із брутальними образами, то виникають їх клони і посіпаки, які починають писати тобі в приватні повідомлення всіляку гидоту… Але я набагато стійкіший. Просто посміхаюсь і співчуваю. Розумію суть людей. Люди не є поганими. Просто заздрість - це також смертний гріх. Спокуса, яка давно з’їла з середини і не дає зупинитись. Мозок давно не усвідомлює всі розміри падіння в безодню. Заздріть на здоров’ячко!!!
А що ж дає триматись? Ще є світлі люди. Є люди, яких не з’їла заздрість. Це люди завжди із світлою енергетикою. Здорові, адекватні, розумні. Таких завжди більшість. Просто ці люди скромніші і не такі активні в коментарях. Ці люди живуть об’єднуючим фактором. І завжди шукають те, що нас об’єднує. Заради цих людей пишу. Ми ж знаємо те, що нас об’єднує? Це любов до футболу і Динамо Київ.

Нас єднає бажання бачити Динамо із золотими нагородами ЧУ. І всі ми хочемо міжнародних перемог у єврокубках. Ми страждаємо від поразок і радіємо перемогам. Не нудимо. Не розповідаємо про те, як все погано. Світлі люди навіть у найтемнішій кімнаті не сядуть плакатись в куточок. Ми будемо шукати світло, найменші його прояви. І в самій темній кімнаті, на дні найтемнішого колодязя, завжди є світло. Іноді далеке, іноді ближче. Але Світлі люди шукають світло. Темним людям добре лише в темряві. Їм коли стає світло, то заліплює очі. Вірю, що Динамо буде прогресувати і заліплювати очі всім темним і злобним людям.

Так, ситуація в Динамо давно викликає питання. Є амбіції. Є історична пам’ять. В історичній пам’яті у нас виграні єврокубки, домінування в чемпіонаті, прекрасні гравці, сильний і видатний тренер. У сьогоденні ми граємо в єврокубках. Але давно без особливих результатів. Ми давно не домінуємо в чемпіонаті. Хоча на сьогодні ми діючі Чемпіони. У нас є хороші гравці, але є багато гравців, які не викликають позитивних емоцій. Та й тренер у нас старий румун, який довгий час був принциповим ворогом, а зараз хоча і має статус, але зрозуміло, що важко говорити про розбудову перспектив із фахівцем, який все більше часу проводить на лікарняному ліжку. Та й трансферна компанія давно не викликає ентузіазму. Менеджмент клубу віддає нафталіном. Від головного тренера, до прес-аташе. Традиції – добре. Молодість – нова енергетика.

Динамо потребує змін, омолодження, нових, світлих обличь. Необхідний молодий і сучасний менеджмент. Бо це буде говорити про оптимізм, про перспективи. Динамо потребує більше публічності. Вся ця історія із капітальними інвестиціями, які робить президент Динамо в 2021-2022 роках. Все це робиться тихенько, без публічності. По суті ФК Динамо замінив 6 футбольних полів. І все це, щоб там товариш Ярославський не розповідав, надсучасні поля. Куди сучасніші, ніж те, що він у себе афішує. Натуральний газон прошитий синтетичною ниткою. Це технологія, якою користуються всі провідні клуби Світу. І от таких 5 полів вкладено на НСК, на Динамо, 2 на базі в Віті Поштовій, 1 на базі у Сирці. Плюс повністю нове штучне поле в манежі. Сам по собі манеж зазнав капітального ремонту. Плюс Динамо будує фітнес центр одразу біля тренувального поля. Місце, де можна розігрітись, зробити масаж, тейпанутись і одразу виходити на тренування. Це повинно знизити травматичність гравців. Це сотні мільйонів гривень інвестицій. І клуб абсолютно не висвітлює в ЗМІ ці інвестиції. Звідси у багатьох вболівальників є відчуття застою, що Динамо не розвивається. Хоча насправді Динамо активно розвивається.

До чого зараз дійшов сучасний вболівальник? Трансфер Миколенка. Що можна читати і почути від журналістів, які коментують футбол? Заздрість. Люди бажають Віталі невдач, щоб він провалився, провалилась його команда і щоб Динамо не змогло більше продавати своїх гравців за такі гроші. Ось це і є головна суть хвороби – заздрість. Особисто я бажаю Миколенку реалізуватись, стати найкращим гравцем Прем’єр Ліги, щоб Динамо наступного гравця продало ще дорожче. І щоб кожного року наші вихованці їхали в хороші чемпіонати, а їм на заміну приходили нові власні вихованці. Ще більш талановиті. Ставка на власних вихованців, яку не визнають, вже активно дає плоди. Основа Динамо – власні вихованці. Найкращі трансферні активи Команди – власні вихованці. Ставка вже дає плоди. Можна це і далі не визнавати. Клуб взяв хлопця, дитину, з Черкас. Вклав у його розвиток. Гравець доріс до Збірної, став Чемпіоном, 2 рази визнавався найкращим молодим гравцем України і проданий за 23,5 млн в 22 роки. Зразковий приклад.

Якщо одна людина бачить розвиток Динамо у власних вихованцях, а інша людина бачить в дорогих трансферах, то це не може призводити до конфліктів. Бо обидві людини хочуть розвитку від рідної Команди. Якщо ж одна людина вірить у розвиток, а інша вважає, що Динамо деградує і немає жодних перспектив, то конфлікт тут природній. Вболівання із критичною позицією, що твоя команда деградує, - мазохізм. Ніякого задоволення від футболу тут не отримаєш. Та ми існуємо в світі, де кожен має право на свободу власних поглядів, переконань. Але заздрість, ненависть, гординя – зброя слабких людей, нікчемних хейтерів. Сильні люди вище, завжди вище! Тому ми об’єднуємось навколо сильного Динамо, його перспектив і віримо у майбутні перемоги!

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

11.01.2022, 22:30
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 5 : 0 Закончился
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ - : - 24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть